- 10 Mart 2018
- 101
- 22
- 48
mrb transferin oldu mu nasıl geçtiBende bilemedim bugün konuştum 10 yumurta almislardi 15 embriyo nuz oldu dediler daha pazartesi transfer bakalim.neler olcak
Evettt dün tranferim oldu çok güzel geçti bakalim heyecanla bekliyorum ayın 2 sinde dediler tahlil yap diye ben günler nasıl geçecek diye düşünüyorum öncesinde yaptirsam belli olmaz mı ki acabamrb transferin oldu mu nasıl geçti
Su anda ki fiyatlarBu ne zamanki fiyatlar acaba ?
Başka bir uygulama mi oldu acaba bizim ki daha uygun oldu fiyatı dün tranferim oldu çok. ŞükürSu anda ki fiyatlar
Tedavi ilk bastaki kontroller ve emriyo dondurma dahil 6850 verdik hepsine igneleri bilmiyorum daha vermedik indirimli alicaz eczacı tanıdık bakalim hiç bilmiyorum fiyatını testi yapmicam hiç o gün gelene kadar yapmanın bi anlamı yok çünkü şansa bırakmak istemiyorum işimi çünkü stresliyim çıkmazsa iyice stres oluruminşallah pozitif sonucu görürsün dr un verdiği tarihten önce test yapma derim yanıltabilir,ben beklemiştim,,tedavin ne kadar tuttu
Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Tedavi ilk bastaki kontroller ve emriyo dondurma dahil 6850 verdik hepsine igneleri bilmiyorum daha vermedik indirimli alicaz eczacı tanıdık bakalim hiç bilmiyorum fiyatını testi yapmicam hiç o gün gelene kadar yapmanın bi anlamı yok çünkü şansa bırakmak istemiyorum işimi çünkü stresliyim çıkmazsa iyice stres olurum
Amin insallahHayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Bilemiyorum telaslanacak birsey yok dedi kız hala koyu leke gidiyor tahlil yaptırın da demedi yarın yaptirsam mi acaba ki bilemedim bende yarından sonra tahlil vargeçmis olsun canım 5.gun transferi yapıldıysa kan tahlili yaptirsaydin bugün en azından yakınsan kliniğe niye gelin bi kontrol edelim demediler
cnm merhaba merak ettim sonucun noldu?insallah pozitifdirBugün transferimin 10.günü siyaha yakın lekelenmeler dün başladı.hatta dünden önceki aksam tırnak ucu kadar kahve renk geldi dün sabah biraz daha çoğaldı 2 veya 3 tane günlük ped battı. Dün gece uykumda baya olmuş ve çok siyahımsı bir lekeydi.bu sabah aradım hemen merkezi progestan yapabilir eğer rengi kırmızıya dönerse bildirin dedi.yerlesme kanamasi da olabilir dedi.yada progestan da yapabilir dedi.hayirlisi artık. Son 2 gun cumartesi tahlil yaptıracağım kan testi günüm
biz 3 aylık bir tedavi sonrasında başarılı olduk. çok mutluyuz.KIZLAR BEN ANTALYA GELECEK TÜP BEBEKDE TEDAVİ GÖRÜYORUM,ORDA TEDAVİ GORENLER TRANSFER GUNUNU BEKLEYENLER,TRANSFER OLANLAR HADİ BURDA BİR BİRİMİZE YARDIMCI OLALIM.
doktoeunuz kimdi cnm?ne zaman tedavi oldun,kac ebrio olustu kac yumurta toplandi.ayyy cok sordum cnm kusira bakma.ve sorun neydi?biz 3 aylık bir tedavi sonrasında başarılı olduk. çok mutluyuz.
doktoeunuz kimdi cnm?ne zaman tedavi oldun,kac ebrio olustu kac yumurta toplandi.ayyy cok sordum cnm kusira bakma.ve sorun neydi?
prosedur nasildi cnm?sorun neydi?lac embrio olustu?Mete Bey'di. Gerçekten çok bilgili bir doktor. Ne yaptığını çok iyi biliyor