ANTALYA GELECEK TÜP BEBEK ANNE ADAYLARI BURAYA

Tedavi : 6500 tu temmuzda
Dondurulmus emb. transf. : 2800
Semen tah. : 80
Muayene : 210
Tanisal Histereskopi : 3600
Embr. Genetik : 450 $ ( tane basi )
canim tesekkur ederim bilgilendrme icin sagol antalya tup bebekte sanki bi tik daha uygun ama embriyo genetik isi saglam almk icin gerekiyor Allah herkesin yardimcisi olsn bi yorum okumustum yumurtaları toplanms ama toplananlar bos cikms bitanesi dollenms oda yasamamis transferi iptal etmsler oda paramin bi kismini nasil alirim diye dusunuyordu 6750 lira bi odeme olms basta yani bole durumlarda tedavi bosami gidiyor bunu ilk defa duydum

Bilemiyorum o kadarini ama bos cikmasi ve embriyonun yeterli gelismemesi kurumla alakali bir durum degil bence. Yinede detayli bilgi icin gorusmek lazim merkezle

Bilemiyorum o kadarini ama bos cikmasi ve embriyonun yeterli gelismemesi kurumla alakali bir durum degil bence. Yinede detayli bilgi icin gorusmek lazim merkezle
evet cnm arastrmak lazm ben rapor isini araştıracagm devletteki inferniteden prosedur nasil isliyor bakalim

Kızlar bugün yumurta toplama işleminden geldim.Farklı bir histi.mete bey ve anestezi ekibi şahane insanlar beni çok rahatlattilar ağrılarım var evdeyim yeni uyandım

hayirli olsun cnm ins guzel sonuclar alirsin daha once asilama yaptrmismiydin gelecekte tup bebek fiyatlari nedir odemeler nasil bilgi verirmisin? antalya tup bebegi dusunmusmydun cok soru sordm ama
Arkadaşlarım gelecekte ilk denemelerinde hamile kalınca ne yalan soyleýeyim bir heves geldi gittim.şuan için herşey çok şahane aşılama yaptırmadım daha önce hiç. Başka bir tüp bebek merkezi denemedim daha önce.daha bugün yumurtalarim toplandı.

hayirli olsun cnm ins guzel sonuclar alirsin daha once asilama yaptrmismiydin gelecekte tup bebek fiyatlari nedir odemeler nasil bilgi verirmisin? antalya tup bebegi dusunmusmydun cok soru sordm ama
Fiyatlar şöyle yumurta toplama islemi transfer 5900 + iğneler ve eğer embryo Dondurma istiyorsak +750

Yakın tarihte hamile kalmışsınız çok güzel bende gelecek te tedavi oluyorum bugün yumurta lari aldılar ilk denememiz çok tedirginz

10 yumurtadan 15.embriyo nasıl.oldu acaba ben anlayamadım diğer gruptaki arklar daha tecrübeli bilirler belki benim 13 yumurta toplanmıştı 3.gune 2 kalite kalmıştı

10 yumurtadan 15.embriyo nasıl.oldu acaba ben anlayamadım diğer gruptaki arklar daha tecrübeli bilirler belki benim 13 yumurta toplanmıştı 3.gune 2 kalite kalmıştı
Bende bilemedim bugün konuştum 10 yumurta almislardi 15 embriyo nuz oldu dediler daha pazartesi transfer bakalim.neler olcak

Doktorunizun ismi ne acaba?bende orda tedavi oluyorum.doktorum Batu bey
merhaba. Bende o klinikte tedavi gördüm. Batu beyde. Bilgili ve iyi doktor. Benim tedaviyim negatif olarak tamamlandı, ama benim tanıdık bayan Batu bey tedavisinden hamile oldu ve cocugun kuçagına aldı. Sana bol şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…