Doktorunizun ismi ne acaba?bende orda tedavi oluyorum.doktorum Batu beyMehaba herkese.. bende gelecek tup bebek merkezinde temmuz ayinda tedaviye basladim ilk denememiz negatif sonuclandi. Dondurulmus embriyolarimizla ikinci transferimizi olduk. 5.gundeyiz bugun hayirlisiyla ayin 19u test tarihimiz. Ama genel itibari ile merkezimizden memnun degiliz. Allahim gostermesin ama sonucumuz eger yine negatif olursa pilimizi pirtimizi toplayip baska biryere muracaat etmeyi planliyoruz.
nasıl gidiyor tedavin cnm transfer ne zamanDoktorunizun ismi ne acaba?bende orda tedavi oluyorum.doktorum Batu bey
10 gun sonra igneler basliyo cnm,buyuk ihtimalle 3 haftaya olurum transfer allahin izniyle.seninki nasil gidiyo bebis iyimi?nasıl gidiyor tedavin cnm transfer ne zaman
bir arkadasim yıllar önce tedavi olmuştu ali fuat bey bucaktayken tutmamıştı aşılama tedavisi şimdide hiç giden duymadımali fuat sengore giden varmi kizlar?
başladın sanıyordum canım inşallah güzel geçer tedavi sürecin,,benimde su.an herşey iyi rahatsızlanıyorum bazen bulantı baş ağrısı dinleniyorum bol bol10 gun sonra igneler basliyo cnm,buyuk ihtimalle 3 haftaya olurum transfer allahin izniyle.seninki nasil gidiyo bebis iyimi?
Mete bey'di. Bir akrabamin 6. Denemede Batu bey'de bir kizi olumustu. Umarim MEvlam nasip eder evlat sevgisini. Bol sans diliyorum. Allah yardimciniz olsun.Doktorunizun ismi ne acaba?bende orda tedavi oluyorum.doktorum Batu bey
Cok tsk ederm cnm benim.allah sanada nasip etsinMete bey'di. Bir akrabamin 6. Denemede Batu bey'de bir kizi olumustu. Umarim MEvlam nasip eder evlat sevgisini. Bol sans diliyorum. Allah yardimciniz olsun.
6denemeyide batu beydemi yaptirdi? Yoksa sadece bir denememi yaptirdi batu beydeMete bey'di. Bir akrabamin 6. Denemede Batu bey'de bir kizi olumustu. Umarim MEvlam nasip eder evlat sevgisini. Bol sans diliyorum. Allah yardimciniz olsun.
Dikkat et kndine cnm.insallah bnm icinde hersey yolumda gider bide kist cikti bend ama kucuk bi sorun yok diyo doktorbaşladın sanıyordum canım inşallah güzel geçer tedavi sürecin,,benimde su.an herşey iyi rahatsızlanıyorum bazen bulantı baş ağrısı dinleniyorum bol bol
dert etme canım bendede çikolata kisti vardı daha önce laparoskopi olmuştum tekrarliyormus,,yinede hamile.kaldim,,herşey Allaha kalmış bol bol dua et,,Dikkat et kndine cnm.insallah bnm icinde hersey yolumda gider bide kist cikti bend ama kucuk bi sorun yok diyo doktor
hayirli olsun cnm ins guzel sonuclar alirsin daha once asilama yaptrmismiydin gelecekte tup bebek fiyatlari nedir odemeler nasil bilgi verirmisin? antalya tup bebegi dusunmusmydun cok soru sordm amaGelecek te başladım bende igneleri bitmek üzere sanırım çarşamba yumurtalarım alıncak ilk tüp bebek deneyimim bakalim neler olcak haber vericem sizlere
cnm bende gelecekde tedavi gordum hatta devam ediyorum sen kimde tedavidesin doktor yani?Gelecek te başladım bende igneleri bitmek üzere sanırım çarşamba yumurtalarım alıncak ilk tüp bebek deneyimim bakalim neler olcak haber vericem sizlere
cnm fiyatlar nedir gelecekte ilk denemen nasildi tedavin nasil gecti?cnm bende gelecekde tedavi gordum hatta devam ediyorum sen kimde tedavidesin doktor yani?