İlk ve ikinci aşılamayı 1 yıl arayla araştırma hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdık. Sadece ilaçlara ücret ödüyorsunuz iğne olarak gonal f veriyolar dozu doktor ayarlıyor ben 50 olarak vuruldum. Yumurta gelişince aşılama yapıyorlar ve progestan hapı vajinal yoldan kullanıyorsunuz. Benim 2. Aşılamayı Dr. Lütfiye eren yazıcı yaptı çok iyi bir hoca konuşarak anlatarak süreci tamamladı çok sakin geçti benim için ilkine göre o yüzden tavsiye ederim.
Bu arada yaklaşık 5 yıldır uğraşıyoruz eşimde ve bende herhangi bi sorun yok birçok doktora gittik testler verdik hepside aynı şeyi söyledi. Çok şey denedik takviye ilaçlara bir sürü para döktük ama nasip olmadı sonra araştırma hastanesinde tedaviye başladık aşılma ilki tutmadı biz de tüp bebek istedik şans düşük olduğu için fakat 2 kez aşılama olmadan tüp bebek yapmıyorlar(özel durumlar hariç) o yüzden 2. Aşılamayı yaptırdık sadece ek olarak eşim ve ben selenyum kullandık ama siz doktorunuza danışın mutlaka. Hiç umudumuz yoktu nasıl olsa bundan tüp bebeğe geçeriz diye düşünüyorduk evde testler yaptım belki bi umut çıkar diye ama yine tek çizgiyi gördüm. Aşılamadan sonra kan vermek için tekrar hastaneye çağırdılar sonuçlar çıkınca inanamadım mucizemiz gelmişti sonunda şükürler olsun.
Sizde en yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah