Antalya eğitim ve araştırma hastanesinde aşılama ve tüp bebek tedavi süreci...

Çok sevindim bende eğitim araştırmada tedavi görüyorum benim tüplerim tıkalı aşılama da sonuç alamadım adet olmayı bekliyorum tüp bebek tedavisi olacağım

Merhaba. Tedavi sürecinde elimde gonal f 450 kaldı sadece 50 lik kullandım içerisinde 400 daha var. İlacı satmak istemiyorum o süreçlerin maddi ve manevi ne kadar çok zorladığını çok iyi biliyorum o yüzden ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. İhtiyacı olan yada tanıdığı olan varsa yardımcı olur musunuz?

Eğer ilaç acilmissa 28 gün içinde kullanılması gerekiyor eğer açılmasıyla benim ihtiyacım var yardimci olursanız çok sevinirim

Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba insallah hayırlı bir haberle sonuçlanmıştır

Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba insallah hayırlı bir haberle sonuçlanmıştır
Günaydın ilk 2 aşılamam negatifle sonuçlandı 3. aşılamayı yaptırdım bekliyorum daha netleşmedi maalesef heyecanla bekliyorum. İlk 2 aşılama femara, 3. aşılama gonal-f ile oldu

AA çok sevindim süreciniz nasil ielrledi peki belirtiniz var mıydı benim bugün 10. Günün aşılamada. 9. Gününde aşırısı sancım vat adet oldum olcam gibi gelirodu . Ana bugün ağrım sızım yok çok şükür peki sizjnki nasıldı belirtielrinjz vs

Hamileyim çok şükür
Cok sevindim sağlıkla kucağınıza alin inşallah bu hafta bende gitmeyi düşünüyorum hiç bir sorunumuz yok ama bir türlü olmuyor olan ili gebeliğim de düşükle sonuçlandı denemek istiyoruz bizde aşılamaya

Kan pıhtılaşmasına baktırdınız mı?

Kan pıhtılaşmasına baktırdınız mı?
Yani şöyle ikinci düşugum kürtajla alındı kalbi durmuş zaten 8.haftasinda doktorum ikincisinin de bu şekilde olmasının sebebi pıhtılaşmadir dedi ayrıca test falan uğraşma istersen demişti direk suan corasprin kullan demişti öyle yapıyorum bende hamilelik oluştuğu an ignelere başlarız demişti

anladım şifa olsun inşallah

Ben de Lütfiye eren hocaya ilk aşılamamda tuttu çok şükür. Onunla doğum yapan var mı ?

Ben de Lütfiye eren hocaya ilk aşılamamda tuttu çok şükür. Onunla doğum yapan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…