2 yıl önce Ela Hanım’la yollarımız kesişti ve 126 kg olarak başladığımız bu yolculuğu şu an ideal kilosuna inmiş ve -50 kg vermiş biri olarak sonlandırıyoruz. Süreç içerisinde PCOS, insülin direnci ve duygusal yeme bozuklukları gibi problemlerim vardı. Aklımda hep, olduğum bedenden mutlu olmadığım ama elimden de hiçbir şey gelmiyor diyerek kendimi kandırıyordum. Daha önce çok fazla diyetisyen sürecim olmuştu, ancak hiçbirine düzenli devam edecek motivasyonu kendimde bulamamıştım. Ela Hanım’la ilk görüşmemizde beni anladığını, yargılamadığını ve sadece bir arkadaş gibi bana yardım etmek istediğini süreci beraber benim de isteklerimi de dikkate alacağını söyledi. Ona ve daha sonra kendime inanarak bu yola çıktım ve şu an bu yolculuğu bitiriyor olmaktan çok mutluyum. Bana değişme cesareti veren, her seansta saatlerce beni dinleyen, dikkatle tüm sürecimi sabır ve özveriyle takip eden her soruma bilimsel destekli cevaplar veren Diyetisyen Ela Karadağ Hocama çok teşekkür ediyorum. Antalya’da olan herkesin gitmesi ve tanışması gereken, işinin ehli ve dünya tatlısı bir diyetisyen.