Sünnet ANTALYA' DA NARKOZSUZ SÜNNET YAPAN VARMI?

Narkoz asla vermeyin kucuk bedenlere asla. Benim yegenim de oldu lokal anestezi uyguladilar cok da iyi oldu.
Allah korusun narkozdan ölenler bile var. Hic guvenmiyorum. ..

Bu durum sağlık bakanlığı etik anlayışı ile uyuşmuyor. sağlık hizmetleri sakız pazarlanır gibi pazarlanmamalı. şu adreslere bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok severim şu sözü "çekin kıllı ellerinizi bedenimizden" şimdi bunu değiştirdim,

"çekin şu kıllı ellerinizi bebeklerimizin pipisinden"

Yurdumdan utanç verici doktor manzaraları ...

Not : Burada ismi geçen 2 doktorda beni arayacak "inanın haberim yoktu" diyecek, SEO ekibim yapmış işlerine son verdim diyecek. Veya farklı bir senaryo hiç konudan haberi yokmuş gibi beni arayacak "benim haberim yok lütfen silin mesajları" diyecek bende yasal süreci başlatın kimmiş bulun diyeceğim bu seferde "yok yok gerek yok" diyecekler.

Ben bir Dr olarak esefle sizi kınıyorum.Dr G.A ile ilgili olarak adrese varana kadar reklam yazıp,Diğer Dr lar hakkında asli astarı olmayan ithamlarda bulunup objektif olmaya mi çalışıyorsunuz?Herkes çocuk Dr a sorup doğru cerrahı öğrensin lütfen!

Ben bir Dr olarak esefle sizi kınıyorum.Dr G.A ile ilgili olarak adrese varana kadar reklam yazıp,Diğer Dr lar hakkında asli astarı olmayan ithamlarda bulunup objektif olmaya mi çalışıyorsunuz?Herkes çocuk Dr a sorup doğru cerrahı öğrensin lütfen!

Yukarı bakarsanız onu da sizi de deşifre ettim. Her türlü yasal yolun da açık olduğunu ifade etmeliyim.

X