Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 yil once yuz germe yaptirdim dediniz. o da mi ise yaramadi. simdi Fransız aski mi yaptiracaksiniz?Franzis askisi yapinca fotolari paylasirim
Evet cok gevsek dokum3 yil once yuz germe yaptirdim dediniz. o da mi ise yaramadi. simdi Fransız aski mi yaptiracaksiniz?
Sizin icin de derin plan yüz germe kesin çözüm gibi görunuyor.ayni benimki de sizin gibiydi iyiki yaptirmistim baska caresi yok ve hic korkulacak birsey değil.dolgu ip germe vs daha cok aci veriyorEvet cok gevsek dokum
Hangi doktor kim arkadasimSizin icin de derin plan yüz germe kesin çözüm gibi görunuyor.ayni benimki de sizin gibiydi iyiki yaptirmistim baska caresi yok ve hic korkulacak birsey değil.dolgu ip germe vs daha cok aci veriyor
Dr. Ali Gökçen AkdalHangi doktor kim arkadasim
Gol. Sen nasilsin bu aradaDr. Ali Gökçen Akdal
Cok iyiyim.kesi ve dikişleri cok ozenli yapmis ve hic görünmüyor.3.gunden itibaren bere ile disari ciktim hic kimse ameliyat oldugumu anlamadi.bugun 23.gun yaralar tamamen iyilesti kabuk filan yok . özellikle cene ovalim ve boynumun gerginligi beni baya bir genc gosterttiSa
Gol. Sen nasilsin bu arada
Merhaba doktora işlem yaptırdınız mi acaba?Merhaba arkadaslar Antalya da Hüray Hügül adında bir dermatolog takip ediyorum instagramda. Paylaştığı şeyler mucize gibi. Fotoshop mu gercek mi cozemedim.Fiyatlarida oldukça yüksek. Islem yaptiran var mi acaba .
Merhaba Fransız askısını hüray hügüle mi yaptırdınız bende farklı bir işlem yaptırmayı düşünüyorum ama araştırma asamasındayım Dr nasıldır diye dönerseniz sevinirim daha önce gitmiş birisi olarakFranzis askisi yapinca fotolari paylasirim
Hayir yaptirmadim . Fiyatlari cok yuksek çünküMerhaba doktora işlem yaptırdınız mi acaba?
Al benden de o kadar! Bir an tereddüt ettim acaba ben yazdım da unuttum mu acaba diye! Sonra farkettim ki sizde 3 ay kalmış bende 1 ay kaldı!Merhaba, paylaştıkları gerçek. Ancak hemen operasyon sonrasında fotolar aliyor. Oncesi fotoları da biraz abartı. Başını öne eğip çekiyorlar fln.
Bem de yaptırdım, 3 iğne yaptırdım. Botox ondan. ben birde dolgu yaptırdım .
Ödenen para diğer yorumda yazilanla aynı.*Ancak, 3 . Ay bitmeden herşey eskiye döndü!! Fotograflarimi gönderdim. Doktor hanımın ilgilenecegi söylendi ama o gun bu gundur ses yok!!
Çok ciddi paralar aliyorlar, yapilan is ve arkasinda durus çok zayif.
Ayrıca, başımın kenarlarında sürekli ipleri hissediyorum Ve bazen aciyor, hala geçmedi.
Yanağımda çukurlara neden oldu.
Sonradan öğrendim ki bunlar hep dr acemiligiymis. Bir de bana ahkam kesti o kadar. Yok cok iyiymis bu iste, yok pariste bile o anlatiyormus!
Ya ama paylaştığı okadar danısani var.yarin için randevu aldım ip aski ve dolgu için kararsızımAl benden de o kadar! Bir an tereddüt ettim acaba ben yazdım da unuttum mu acaba diye! Sonra farkettim ki sizde 3 ay kalmış bende 1 ay kaldı!
Tam olarak deneyimim bu şekilde.
Huray Hugul kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hatta bence doktorluk degil sahtekarlık ile parayı kazanıyor!
Sakın! Sakın! Sakın!
Merhaba yarin icin ip aski randevusu aldim.gercekten memnunmusunuz? Diğer yorumlar çok olumsuz bi sizin yorumunuzu olumlu gordum.gitsemmi gitmeseydi cok kararsızım.Merhaba yaklaşık 3 ay önce dinamik askı ve mini facelift yaptırdım, sonuçlardan çok memnunum. Fotoğraflar fotoshoplu değiller, tamamen gerçek. Instagram sayfasında bulunan son fotograflar bana ait. İşinde çok titiz ve bir o kadar sevimli bir doktor. Ben çok memnun kaldım. Pahalı evet, benim için de büyük bir paraydı ama değdi.