merhaba canım birde burdan yazayım dedim :)) gerçekten yüzüne çok yakışan bir burna sahip olmuşsun güzelliğine güzellik katmış resmen çok beğendim en yakın zaman da engin Erkal ile görüşeceğim :)Bunlar da burnumun eski ve yeni hali :)
Eki Görüntüle 1432312 Eki Görüntüle 1432313 Eki Görüntüle 1432315 Eki Görüntüle 1432317 Eki Görüntüle 1432318
Çok teşekkür ederim iyi şanslar canım. Eminim senin burnun da çok güzel olacak. Diliyorum içine siner. Şimdiden geçmiş olsunmerhaba canım birde burdan yazayım dedim :)) gerçekten yüzüne çok yakışan bir burna sahip olmuşsun güzelliğine güzellik katmış resmen çok beğendim en yakın zaman da engin Erkal ile görüşeceğim :)
inşallah canım o kadar heyecanlıyım ki artık bir şey hissetmiyorum sadece olup bitmiş halini bekliyorum :):)Çok teşekkür ederim iyi şanslar canım. Eminim senin burnun da çok güzel olacak. Diliyorum içine siner. Şimdiden geçmiş olsun
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Hayır kendisi KBB uzmanı. Bu yüzden de işi riske atmıyor. Fiyat da operasyona göre değişiyor ama en fazla 4000 TL civarında falandır.plastih cerrah değil galiba dimi? bide kaça oldunuz. yüzününz çok tatlı olmuş
fiyatı çok iyi benceTeşekkür ederim güzel yorumunuz için. Hayır kendisi KBB uzmanı. Bu yüzden de işi riske atmıyor. Fiyat da operasyona göre değişiyor ama en fazla 4000 TL civarında falandır.
Evet insan kesinlikle bitmiş halini görmek istiyor hemen ama inan çok çabuk geçecek ve çok çabuk alışacaksın. İnşallah şansın da yanında olur. Güzel haberlerini bekliyorum :)inşallah canım o kadar heyecanlıyım ki artık bir şey hissetmiyorum sadece olup bitmiş halini bekliyorum :):)
olayım hemen buraya hızlı bir dönüş yapacağım:) birde bir şey soracağım ben rinoplasti olacağım engin beyin hastalarının bir çoğu revizyon olmuş sanırım bir farkı olur mu sence ?Evet insan kesinlikle bitmiş halini görmek istiyor hemen ama inan çok çabuk geçecek ve çok çabuk alışacaksın. İnşallah şansın da yanında olur. Güzel haberlerini bekliyorum :)
Kesinlikle ben dfiyatı çok iyi bence
Olmaz canım eğer görüntü haricinde bir problem varsa her ikisini de birlikte düzeltiyor. Bende de herhangi bir problem yoktu.olayım hemen buraya hızlı bir dönüş yapacağım:) birde bir şey soracağım ben rinoplasti olacağım engin beyin hastalarının bir çoğu revizyon olmuş sanırım bir farkı olur mu sence ?
nefes alma yada eğrilik gibi bir problem yok hatta kemerde yok burnumda. sadece çok az ucu düşük ve yüzüme göre büyük bir burnum var haziran gibi olmayı düşünüyorum ama henüz yüzyüze hiçbir doktorla görüşmedimKesinlikle ben d
Olmaz canım eğer görüntü haricinde bir problem varsa her ikisini de birlikte düzeltiyor. Bende de herhangi bir problem yoktu.
Hayır canım olmaz kaygılanma. Eğer görüntü haricinde bir problem varsa her ikisini de düzeltiyor. Bende de estetik haricinde bir sorun yoktu. Estetikten sonra da olmasın diye Engin beyi tercih ettim.olayım hemen buraya hızlı bir dönüş yapacağım:) birde bir şey soracağım ben rinoplasti olacağım engin beyin hastalarının bir çoğu revizyon olmuş sanırım bir farkı olur mu sence ?
Canım şunu çok rahat söyleyebilirim ki haziranı beklemeyeceksin eminim :)nefes alma yada eğrilik gibi bir problem yok hatta kemerde yok burnumda. sadece çok az ucu düşük ve yüzüme göre büyük bir burnum var haziran gibi olmayı düşünüyorum ama henüz yüzyüze hiçbir doktorla görüşmedimbir ay önceye kadar çok istekli ve korkusuzdum ama bu aralar çok düşünmeye başladım ya güzel olmazsa nefes problemi yaşarsam yada sonrasında çok zorlu bir dönem geçirirsem diye
mecburum okulumdan dolayıCanım şunu çok rahat söyleyebilirim ki haziranı beklemeyeceksin eminim :)
Anladım canım ama söylemedi deme. İnsan karar verdiğinde hemen olsun istiyor. Benim görüşmemle ameliyatım arasında 3 gün vardı sadece. :)mecburum okulumdan dolayı
ne güzel :) haklısın oyledir tabiki bende artık yüzyüze doktor görüşmelerine başlayayım aceleye de gelsin istemiyorum ama ancak karar veririm :) yazın çok sıcağına kalmak zorlayabilirmiş sanırım o yüzden en geç haziran sonunda olmam gerekAnladım canım ama söylemedi deme. İnsan karar verdiğinde hemen olsun istiyor. Benim görüşmemle ameliyatım arasında 3 gün vardı sadece. :)
Hadi hayırlısı bakalım. Sana şimdiden yeni yüzünle mutlu mutlu gülümsemeler diliyorum :*ne güzel :) haklısın oyledir tabiki bende artık yüzyüze doktor görüşmelerine başlayayım aceleye de gelsin istemiyorum ama ancak karar veririm :) yazın çok sıcağına kalmak zorlayabilirmiş sanırım o yüzden en geç haziran sonunda olmam gerek
çok teşekkür ederim sıkılmadan her yazıma cevap verdiğin için :) seninde yüzünden gülümsemen eksik olmasın canım :)Hadi hayırlısı bakalım. Sana şimdiden yeni yüzünle mutlu mutlu gülümsemeler diliyorum :*
Teşekkür ederim canım hoşçakal. :)çok teşekkür ederim sıkılmadan her yazıma cevap verdiğin için :) seninde yüzünden gülümsemen eksik olmasın canım :)