Antalya///07

Ben aslında Alanya'lı değilim(anneden Erzurum,babadan Adapazarı,gönülden Alanya'lı)Ama nasıl bir sevdadır bilinmez,tutku derecesinde Alanya aşığıyım.İllk görüşte aşk hem de,3 yaşında başladı üstelik.Aranızda Alanaya'lı olmasa bile benim gibi sevdalı varsa derteşiriz bacım.Beklerim.:sm_cool:

Malesef geçen yıl İstanbula gelin geldim,Benim hikayem biraz karışık.Daha geçen ay Alanyadaydım,annemlere gittim ziyarete.AHH hiç bırakmak istemedim ama insanın sevdiği neredeyse oradadaır kalbi.Bu arada Ananas otel arkasında oturuyor annemler.

bende antalyalıyım 17 yasına kadar orda doğdum büyüdüm ama şimdi istanbuldaım üni nedeniyle geldim ailem orda yazları tatillerde antalyadaım antalya gibisi yok valla suanda en cok denizini özlüyorum.....

ben alanyalı degilim ama alanyada oturuyorum elbette tanışmak isterim sizlerle

Aramıza hoşgeldin düşsokağı.Buluşmalarımızı takip edersen görüşürüz canım..İyi günler diliyorum.

alanyada oturan arkadaşlarla msnden görüşmek isterim ,buluşuruz acaba başka kimse varmı yenı gelenlerden...

düşsokağı ve pınar hoşgeldiniz arkadaşlar.
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Salı ya Antalyaya geliyorum nihayet, okullar kapandı ya, oğlumu kapıp gelicem..
Özledim annemleri, iyicede sıcaktır artık ama, ne yapalım..
Memleket işte....

Fotoğrafa Teşekkürler S.kaya Tepe..
Yeni Toplanti Gününü Okudun Mu En Genç üye Kizim:):)

CANIM ABLACIM TÜM TOPLANTI TARİHLERİNİ GÖRÜYORUM AMA GELEMİYORUM(
İŞLER ÇOK SIKIŞTI C.TESİ YİNE TOPLANIYOSUNUZ AMA BEN YİNE GELEMİCEM.İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
KENDİNE DİKKAT ET.SİTEMİZİN EN GÜZEL BAYANI.

S.Kayatepe canım,işlerin daha önemli.Bir başka sefere yine buluşuruz.Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…