Antalya///07

ewet canım aynen katılıyorum... ben çalışmadığım için sürekli müsaitim hiç farketmiyor o yüzden sen bir gün belirle burdan duyuralım

ewet canım aynen katılıyorum... ben çalışmadığım için sürekli müsaitim hiç farketmiyor o yüzden sen bir gün belirle burdan duyuralım

haftaya desek.benim haftaya işim çıkabilir.bir gün öncesinden haber aldığımda daha uygun oluyor benim için.

hiç farketmez canım dediğim gibi ben hep müsaitim o zaman haftaya buluşuyoruz tam gününü de sen ayarlarsın ileriki günlerde burdan herkes te DUYSUNNNNNNNNNNNNNNNNN ANTALYALILAR

hiç farketmez canım dediğim gibi ben hep müsaitim o zaman haftaya buluşuyoruz tam gününü de sen ayarlarsın ileriki günlerde burdan herkes te DUYSUNNNNNNNNNNNNNNNNN ANTALYALILAR

tamam o zaman 14 martta buluşuyoruz.bu arada sana msj atıcam her on dakikada msj atabilirsiniz dio atamadım

ya da çalışanlar için bu pazar buluşalım daha iyi değil mi? pazartesi işi olanlar gelemezler

ewet canım öyle bir gıcıklık var 10 dk gecmesi gerekiyomus 2.msjı yazma için..neyse o zaman13 MART pazar günü buluşuyoruz gelmek isteyenler cevap yazsın yada fikir versinlerrr

ewet canım öyle bir gıcıklık var 10 dk gecmesi gerekiyomus 2.msjı yazma için..neyse o zaman13 MART pazar günü buluşuyoruz gelmek isteyenler cevap yazsın yada fikir versinlerrr

buluşma yerini de belirleyelim.neresi olsun?

ewet şöyle ortak bir yer olsun merkezi bilmem aklıma gelmiyor sen söyle zaten ben çok iyi bilmem heryeri sen belirle bakalım başka fikirleri olanlarda söyler heralde

13 mart pazar günü gündüz düğüne davetliyiz davetiye geldi ben gelemiycem canım başka bi gün belirleyelim ok sana da uyarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…