Antalya///07

seni yedirtmeyiz kimseler:lepi:
bol şanssss

hu huuu delikafadulden delikafadulden naptın??

Savasin galibi karsinizdaaaaaaa :lepi::lepi::lepi::lepi:

Sanirim geleceklerimi biliyorlardi kaydirigubbakcemile3

Sanayin oraya gidiyor mu dedim, "yok abla,ama gel burda bosuna bekleme,durakta indiririm seni" demesin midelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bakin bakim,bende hayir diyecek göz var mi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Parayi uzattim (bu ara 1,30 TL olmus,evelsigün önce macerali dolmus gezimde ögrenmistim fiyatlarin düsecegini..Tramway'den dolayi sanirim..) ama almadi fisfisfis

Ben seni istedigin yere götürmüyorum ki dedi,diger dolmus'a verirsin dedi..

Ay bi utandim :kedi: 100.Yilda sagolsun birakti, 33e bindim ordan direk gittim

Allah razi olsun,dün isimi cabuk bitirebildimdelikafadulden sonra bide Özdilek'e gittim,gezdim ohhhhhhhh hihoyyyt

Bu arada Kadir inanir geliyormus 12 Ekim'de,annem'in aski opuyorumnanaktan

hepinize iyi pazarlar Güzel Antalyanın Güzel hatunlarıŞeniz
mutluluk reçetem valla macera olmuş bu arada her yeri gezmişsindir
ben de bir binmiştim de görmediğim mahalleleri gördümkaydirigubbakcemile3
yok ben bir daha uzak bir yere gideceğimde arabayı alıyorum eşimden
o dolmuşla gidiyor işe kaydirigubbakcemile3ne yapayım ama çocukla zor oluyor yani!

Sana da iyi pazarlar canim opuyorumnanaktan
Böyle olacagini bilseydim zaten arabayi alirdim,bildigim yoldan giderdim,ama yok bu dolmuscular illa her sokaga gireceklerkaydirigubbakcemile3
iyi oldu bir yandan,bilmedigim yerleri ögrenmis oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sensin abla deseydinyaaa kııssss aaaa delikafadulden delikafadulden :) iyi bari insanlık ölmemiş dolmuşcularda:)

AYrica herkese Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt

:smiley-cool: imza günümü var niye gelmişki? şimdi orası tıklım tıklımdır sengözlerimebaksanab

senin de dünyadan haberin yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Altin portakal yok mu...

Ayrica kadir inanir 40.yilini kutluyor.. gecen gittim özdilek'e, 40tane afis var,hepsi kadir inanir'in filmleri

senin de dünyadan haberin yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Altin portakal yok mu...

Ayrica kadir inanir 40.yilini kutluyor.. gecen gittim özdilek'e, 40tane afis var,hepsi kadir inanir'in filmleri

delikafadulden ay evet altın portakal var biliyorumda özdileğe gelince birden aklıma alışveriş merkezlerindeki imza günleri geldi aklıma kaydirigubbakcemile3 ben havalimanında çalışırken hepsini görmüştüm

duydunuzmu altın portakal için antalyanın çeşitli yerlerindeki göğsü açık bayan heykelleri varya bazı geriler onları linç etmeye çalışmış kaydirigubbakcemile3 çıplak diye allamm yaaa ne beyin ama dimi :)))

günaydınlar:teytey: bugün hava çok güzel alanyada dilerim sizinde gününüz güzel geçerhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…