seni yedirtmeyiz kimseler:lepi:
bol şanssss
hu huuu delikafadulden delikafadulden naptın??
hepinize iyi pazarlar Güzel Antalyanın Güzel hatunlarıŞeniz
mutluluk reçetem valla macera olmuş bu arada her yeri gezmişsindir
ben de bir binmiştim de görmediğim mahalleleri gördümkaydirigubbakcemile3
yok ben bir daha uzak bir yere gideceğimde arabayı alıyorum eşimden
o dolmuşla gidiyor işe kaydirigubbakcemile3ne yapayım ama çocukla zor oluyor yani!
Savasin galibi karsinizdaaaaaaa :lepi::lepi::lepi::lepi:
Sanirim geleceklerimi biliyorlardi kaydirigubbakcemile3
Sanayin oraya gidiyor mu dedim, "yok abla,ama gel burda bosuna bekleme,durakta indiririm seni" demesin midelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bakin bakim,bende hayir diyecek göz var mi:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Parayi uzattim (bu ara 1,30 TL olmus,evelsigün önce macerali dolmus gezimde ögrenmistim fiyatlarin düsecegini..Tramway'den dolayi sanirim..) ama almadi fisfisfis
Ben seni istedigin yere götürmüyorum ki dedi,diger dolmus'a verirsin dedi..
Ay bi utandim :kedi: 100.Yilda sagolsun birakti, 33e bindim ordan direk gittim
Allah razi olsun,dün isimi cabuk bitirebildimdelikafadulden sonra bide Özdilek'e gittim,gezdim ohhhhhhhh hihoyyyt
Bu arada Kadir inanir geliyormus 12 Ekim'de,annem'in aski opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sensin abla deseydinyaaa kııssss aaaa delikafadulden delikafadulden :) iyi bari insanlık ölmemiş dolmuşcularda:)
o an o kadar masumdu ki,bozamadim onu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Annemin aski.Kadir inanir bu gün Özdilekteopuyorumnanaktan
:smiley-cool: imza günümü var niye gelmişki? şimdi orası tıklım tıklımdır sengözlerimebaksanab
senin de dünyadan haberin yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Altin portakal yok mu...
Ayrica kadir inanir 40.yilini kutluyor.. gecen gittim özdilek'e, 40tane afis var,hepsi kadir inanir'in filmleri
delikafadulden ay evet altın portakal var biliyorumda özdileğe gelince birden aklıma alışveriş merkezlerindeki imza günleri geldi aklıma kaydirigubbakcemile3 ben havalimanında çalışırken hepsini görmüştüm
havan batsin:dilcikar:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?