E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gizemsayin
Kalpte sancı
Boğazda gaz düğümlenmesii (Boğulcakmış gibi his)
Titreme
ÜşÜME
Baş dönmesi
Baş ağrısı
Baş Uyuşması
Bayılma hissi
Düşücekmiş hissi
Tansiyon iniş-çıkışlar :)
Ateş basması
Panik
Korku
endişe
Tedirginlik
Miğde bulantısı
iştahsızlık
Saçma sapan dşünceler aklını oynatıcak gibi olmaa
bunların hepsi bnde de var..
hatta bi kere geceleyin erkek ark.la kavga etmiştik ve ayrılmak istemişti sabah kadar kalbim sancılandı boğulcakmış gibiydim nefes alamıodum titriyodum üşüyodum sonra ateş basıyodu başm dönüyodu ağrıyodu.sabah kdr bin türlü sey kurdum kafamda.daha fazla duramdım evde sabah oldu kapıya dayandım konuşcaz die ..nys konuştuk fln barışmak istemeyince kalktım ayga güya gidicem ama ayaga kalkmamla basım döndü 5-6 adım atmamla yere yıgıldım zaten sanki kafamın içinde karıncalanmalar oldu nefes alamadım baktıgım hiç bi yer net görünmüodu net duyamıodum.su getirdi yutkunamadım.boynumdan asagısı uyustu felcli gbi kıpırdatamdım daha snra biras gecti sadece kollarım uyustu bir saat bu sekilde devam etti.1 hafta hiç bişey yiyemedim zorla yedikleride midemi bulandırıyodu.ne zmn kavga etsek yine aynı seyler oluyo tutamıorum kendimi.işin ilginç tarafı bi tek onunla tartıştıgmzda bunların hepsi böyle oluyo
normal bişy olmadıgı kesin.. kafamçokkarıştı
aglamalarımı saymamışım bile bi de mesela oturdugum yerden eger kalkarsam kendimi ölürücem sanki balkondan uzak durmaya calışıodum böyle olunca sanki cıksam kendimi atıvericem herseyden kurtulucam gbi
dr.a fln da gtmedim.normal zmnda sadece midemde tas varmış gbi oluo sıkıntı ve nefes alırken zorlanıyorum tansiyonum cıkıp cıkıp iniyo gbi gelio
bu arada 2 ayda 6 kilodan fazla verdim -fena da olmadı hani-
bU KADAR şikayetin olması rağmen doktora gitmedinmi:1shok: