Ansiyete(Endişe bozukluğu) Olanlar buraya

geçcek inşallah birde hasbinallahi ve nimen vekil çek 99 kere 100,de nimen mevla nimen masir de oda iyi la havle çek 100 kere bende mideme taktım hep gaz hep huzursuzluk belkide bütün derdim midemde o sıkıntı yapıyo tabi ruh daralınca şeytanda veriyo vesveseyi takmıyom ama kemiriyo beynimi

canım benim rahatsızlığımda hep mideme vuruyor.sanki bir taş oturmuş gibi semsert oluyor ve hep bir sıkıntı huzursuzluk hali vardı.allaha şükür şimdi iyiyim.dahada iyi olucam inşaallah.ilk zamanlarımdaki gibi sıkıntılarım devam etseydi yaşamanın hiçbir tadı olmazdı canım.benim 2,5 yaşında bir kızım var oyun oynamaya gelirdi yanıma benim elim midemde hep kendimi sıkardım.çocuğum üzülür ağlamaklı bir şekilde anne sen hastamı oldun diye başımda beklerdi.çok üzüntü duyuyordum onuda üzüyorum diye.ama geçti o günler çok şükür.bir dahada geri gelmesin inşaallah.

Canımm inşallahh ilaçsızz dualarlaaaa bu sıkıntıların üstesinden gelicezz.Evetttttt nette bir yerde okudumm la havle vela kuvvete ılla bıllahıl alıyyul azimmm 100 defa hergün çekinn diyorr sıkıntılarrr gidiyormuşş.Aslında elimde o kadar çok dua varkiiii bu hastalıkk içinn sizinlee paylaşıcamm inşallahh.Belkide yasaktır dua vermekk ama inşallahh silmezlerr msjmı

neden yasak olsunki bu tarz hastalıklar hem tıbben hem dinen tedavisi olur duanın insana faydası olsazmı valla her namazın peşinden hepinize dua ediyorum yani böyle hastalığı olan herkeze derlerya müminin mümine duası tutarmış allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

evet canım benimde 2 tane kızım var onlarda yavrularım helak oldular benimle ben öyle kendi derdime düştümki yaramazlıklarına tahammül edemiyodum eh birazda yaramazlar beni üzdülermi sanki midemde bolon şişip iniyo hissi vardı birde hemen sıkıntı basıyodu ağlamaktan şişiyodum böyle 1 yada 2 saat sürerdi sonra geçerdi ama bende 2aya yakın aynı sıkıntı var midem bomba gibi hep gaz bide çıkaramadımmı patlıcak gibi oluyodum gaz sökücü içtimmi kendime geliyodum dedimya belkide midemde sorun var cumartesi gastrolojiye gitcem inşallah oda sinirsel derse zaten atlatırım heralde daha önce tansiyonum çıkıyodu kardiolojiye gittim doktor mide kalbe baskı yapınca korkuyodum evham yapıp tansiyonum çıkıyodu ama doktor yok bişeyin kalple ilgili deyince evham yapmayıp bi daha olmadı bakalım ne olcak benim halim allaha emanet:çok üzgünüm:

canım allah razı olsun.sen mümün kardeşin için dua ederken meleklerde senle birlikte 1 mislide senin için olsun dermiş.aslında din kardeşimize dua ederken kendimizede etmiş oluyoruz.allah kabul etsin inşaallah.

bal surat arkadaşım neden silsinler msjını yada neden vermek yasak olsunki.ilaç ismi vermiyoruzki bişey olmaz.allah cümle muhammed(a.s) ümmetine acil şifalar versin

neden etmiyimki canım bunu çeken bilir kiseyede derdini diyemiyosunki dedinmi sen evham yapıyosun diyolar insanın diyesi geliyo sedede olsunda gör ama ben allahtan korkarım diyemem allah düşmanımın başına vermesin böyle dert ama şuna inanıyorumki dermansız dert yoktur derdini veren mevlam dermanınıda versin

Canımm bu sarıkantoron otu aynı zamanda miğdeye iyi geliyorr nette bir araştır istersenn.Bendede senin gibii şikayetler vardı..Boğazımaa gazz düğümleniyorr.yediğim yemek miğdeyii mahvediyorduuu.Sarıkantoronu içtiğim berii miğde şikayetlerim azaldı...Annem hepp diyor .senin miğdende bişi yokk sinirsell oluyorrr.Bu sefer panik yapıyorsunn işin içindne cıkamıyon dıyoo :)Aslında vücudumuzuu dinlemesekkk.ne kıymetllii canımm varmış deyip kızıyorum kendimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ne bileyim psikoji ile illgili topik olduğu için düşündümm..En kısa zamanda paylaşırımm sizlerlee...a.s.

Hadisi Şerifte :İlaçların en iyisi Kuran-ı Kerimdir..Kuranı kerimden Şifa beklemeyen şifaya kavuşamaazz bence
:asigim::1rolleyes:

canım dün içtim sarı kantoron biraz galiba midemi ağrıttı benim bugün ,içmedim daha bilemiyorum yinede bir doktora görünmem lazım çünkü 2 aydır midem bomba gibi ailede gastrit var bakalım sonuç ne çıkcak hayırlısı

korkular..endişeler..bende herşeyden var..kendini çıkmazda hissetme..kocaman bi yanlızlık hissi..
ölümü düşünmek hepsiii hepsiii

aman canım ölümü düşünme kendi canına kıymak büyük günah herşeyin vardır çözümü kafanatakma bişey bendede vardı senin yaşadıklarının hepsi ölüm hariç atlattım çok şükürhemde ilaçsız allaha tevekkül et buda geçer üzülme çok kötüysen psikoloğa git atlatamam kendim diyosan bol bol dua et ben çok şükür dualarla atlattım

aman canım ölümü düşünme kendi canına kıymak büyük günah herşeyin vardır çözümü kafanatakma bişey bendede vardı senin yaşadıklarının hepsi ölüm hariç atlattım çok şükürhemde ilaçsız allaha tevekkül et buda geçer üzülme çok kötüysen psikoloğa git atlatamam kendim diyosan bol bol dua et ben çok şükür dualarla atlattım

slm kızlar ..

bgn arabayla bi yere gidiorm bebğim var bi e arabada adamın biri yoln ortasnda dolmş şofrnle kavaga edio aradan geçiim dedm adamı poposndan sıyrttm haff ayy bir vrdu cama arkamdan koştu ve bastm gaza ama sonra ayy bi korktm psikolojm bzldu ya bi daha grrsem bişi yapar mı bana die bole şeleri de çok abartıorm sanrm siz de de oluo muuuuuu

bende yeni katıldım aranıza ne yapsam bilemiyorum cerçe bendede 2 yıldır var ama ben takmıyordum ama yine başa döndük simdi sizleri okuyarak moral buluyorumyerim seniben

arkadaşlar aranızda bende varım doktorum kaygı bozukluğu teşhisi koydu bunu atabilmem için surekli kendımı sorgulamamı ilaçlar verdi su anda çok çok iyiyim az kilo aldım ama çok zayıflamıştım zaten gece uykularım yoktu titremeler başlamıştı yemeden içmeden kesilmiştim ... :enbuyukkk:

Kalpte sancı
Boğazda gaz düğümlenmesii (Boğulcakmış gibi his)
Titreme
ÜşÜME
Baş dönmesi
Baş ağrısı
Baş Uyuşması
Bayılma hissi
Düşücekmiş hissi
Tansiyon iniş-çıkışlar :)
Ateş basması
Panik
Korku
endişe
Tedirginlik
Miğde bulantısı
iştahsızlık
Saçma sapan dşünceler aklını oynatıcak gibi olmaa

bunların hepsi bnde de var..
hatta bi kere geceleyin erkek ark.la kavga etmiştik ve ayrılmak istemişti sabah kadar kalbim sancılandı boğulcakmış gibiydim nefes alamıodum titriyodum üşüyodum sonra ateş basıyodu başm dönüyodu ağrıyodu.sabah kdr bin türlü sey kurdum kafamda.daha fazla duramdım evde sabah oldu kapıya dayandım konuşcaz die ..nys konuştuk fln barışmak istemeyince kalktım ayga güya gidicem ama ayaga kalkmamla basım döndü 5-6 adım atmamla yere yıgıldım zaten sanki kafamın içinde karıncalanmalar oldu nefes alamadım baktıgım hiç bi yer net görünmüodu net duyamıodum.su getirdi yutkunamadım.boynumdan asagısı uyustu felcli gbi kıpırdatamdım daha snra biras gecti sadece kollarım uyustu bir saat bu sekilde devam etti.1 hafta hiç bişey yiyemedim zorla yedikleride midemi bulandırıyodu.ne zmn kavga etsek yine aynı seyler oluyo tutamıorum kendimi.işin ilginç tarafı bi tek onunla tartıştıgmzda bunların hepsi böyle oluyo

normal bişy olmadıgı kesin.. kafamçokkarıştı

aglamalarımı saymamışım bile bi de mesela oturdugum yerden eger kalkarsam kendimi ölürücem sanki balkondan uzak durmaya calışıodum böyle olunca sanki cıksam kendimi atıvericem herseyden kurtulucam gbi

dr.a fln da gtmedim.normal zmnda sadece midemde tas varmış gbi oluo sıkıntı ve nefes alırken zorlanıyorum tansiyonum cıkıp cıkıp iniyo gbi gelio

bu arada 2 ayda 6 kilodan fazla verdim -fena da olmadı hani-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…