- 17 Ağustos 2007
- 291
- 11
- 643
- Konu Sahibi gizemsayin
-
Canım benim bir günüm bir günümüü tutmuyorrrr:)Hergün bir yerimm ağrır...Heran Endişe,korkuu,panikkk benimle gibiiii.Evhamlıı oldum çıktım iyiceeeeeee..sırnaşık şeyAklımı başıma toparlamama lazımm hemen:):roflol:
geçcek inşallah birde hasbinallahi ve nimen vekil çek 99 kere 100,de nimen mevla nimen masir de oda iyi la havle çek 100 kere bende mideme taktım hep gaz hep huzursuzluk belkide bütün derdim midemde o sıkıntı yapıyo tabi ruh daralınca şeytanda veriyo vesveseyi takmıyom ama kemiriyo beynimi
geçcek inşallah birde hasbinallahi ve nimen vekil çek 99 kere 100,de nimen mevla nimen masir de oda iyi la havle çek 100 kere bende mideme taktım hep gaz hep huzursuzluk belkide bütün derdim midemde o sıkıntı yapıyo tabi ruh daralınca şeytanda veriyo vesveseyi takmıyom ama kemiriyo beynimi
canım benim rahatsızlığımda hep mideme vuruyor.sanki bir taş oturmuş gibi semsert oluyor ve hep bir sıkıntı huzursuzluk hali vardı.allaha şükür şimdi iyiyim.dahada iyi olucam inşaallah.ilk zamanlarımdaki gibi sıkıntılarım devam etseydi yaşamanın hiçbir tadı olmazdı canım.benim 2,5 yaşında bir kızım var oyun oynamaya gelirdi yanıma benim elim midemde hep kendimi sıkardım.çocuğum üzülür ağlamaklı bir şekilde anne sen hastamı oldun diye başımda beklerdi.çok üzüntü duyuyordum onuda üzüyorum diye.ama geçti o günler çok şükür.bir dahada geri gelmesin inşaallah.
neden yasak olsunki bu tarz hastalıklar hem tıbben hem dinen tedavisi olur duanın insana faydası olsazmı valla her namazın peşinden hepinize dua ediyorum yani böyle hastalığı olan herkeze derlerya müminin mümine duası tutarmış allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
canım allah razı olsun.sen mümün kardeşin için dua ederken meleklerde senle birlikte 1 mislide senin için olsun dermiş.aslında din kardeşimize dua ederken kendimizede etmiş oluyoruz.allah kabul etsin inşaallah.
bal surat arkadaşım neden silsinler msjını yada neden vermek yasak olsunki.ilaç ismi vermiyoruzki bişey olmaz.allah cümle muhammed(a.s) ümmetine acil şifalar versin
Canımm bu sarıkantoron otu aynı zamanda miğdeye iyi geliyorr nette bir araştır istersenn.Bendede senin gibii şikayetler vardı..Boğazımaa gazz düğümleniyorr.yediğim yemek miğdeyii mahvediyorduuu.Sarıkantoronu içtiğim berii miğde şikayetlerim azaldı...Annem hepp diyor .senin miğdende bişi yokk sinirsell oluyorrr.Bu sefer panik yapıyorsunn işin içindne cıkamıyon dıyoo :)Aslında vücudumuzuu dinlemesekkk.ne kıymetllii canımm varmış deyip kızıyorum kendimekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım benimde 2 tane kızım var onlarda yavrularım helak oldular benimle ben öyle kendi derdime düştümki yaramazlıklarına tahammül edemiyodum eh birazda yaramazlar beni üzdülermi sanki midemde bolon şişip iniyo hissi vardı birde hemen sıkıntı basıyodu ağlamaktan şişiyodum böyle 1 yada 2 saat sürerdi sonra geçerdi ama bende 2aya yakın aynı sıkıntı var midem bomba gibi hep gaz bide çıkaramadımmı patlıcak gibi oluyodum gaz sökücü içtimmi kendime geliyodum dedimya belkide midemde sorun var cumartesi gastrolojiye gitcem inşallah oda sinirsel derse zaten atlatırım heralde daha önce tansiyonum çıkıyodu kardiolojiye gittim doktor mide kalbe baskı yapınca korkuyodum evham yapıp tansiyonum çıkıyodu ama doktor yok bişeyin kalple ilgili deyince evham yapmayıp bi daha olmadı bakalım ne olcak benim halim allaha emanet:çok üzgünüm:
neden yasak olsunki bu tarz hastalıklar hem tıbben hem dinen tedavisi olur duanın insana faydası olsazmı valla her namazın peşinden hepinize dua ediyorum yani böyle hastalığı olan herkeze derlerya müminin mümine duası tutarmış allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Ne bileyim psikoji ile illgili topik olduğu için düşündümm..En kısa zamanda paylaşırımm sizlerlee...a.s.canım allah razı olsun.sen mümün kardeşin için dua ederken meleklerde senle birlikte 1 mislide senin için olsun dermiş.aslında din kardeşimize dua ederken kendimizede etmiş oluyoruz.allah kabul etsin inşaallah.
bal surat arkadaşım neden silsinler msjını yada neden vermek yasak olsunki.ilaç ismi vermiyoruzki bişey olmaz.allah cümle muhammed(a.s) ümmetine acil şifalar versin
Beyzammm :)hehe burdada karşılaştıkk Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?