- Konu Sahibi gizemsayin
-
canımya bende senin yaşadıklarını yaşadım sende nasıl başladıysa bendede öyle başladı korkudan ölüyodum sandım insanın halinden yaşayan anlar baya önce olmuştu bana böyle şeyler geçti en son 1 ay önce yaşadım senin yaşadığını korku yok ama şuan dualar sayesinde durup dururken bir sıkıntı anlatamam sana bende senin gibi adet döneminde yaşadım ayet okuyamıyosunya insan daha çok dehşete düşüyo aslında normal hayatta namaz kılarım tesbihlerimi çekerim hep dua ederim ama insan adetli oldumu sanki korunmuyomuşsun gibi geliyo sanki heran bişe olcak bişe görüncek gibi oluyo tabi bide panik yapıyosun doru acile dimi aslında adet halide allahtan normal zamanda koruyan rabbim öyle zamanda korur ama insan tatmin olmuyo dimi ben geçenlerde nas suresinin mealini okudum meğer şeytan devamlı insana insanlardan ve cinlerden vesvese verirmiş isimlerini bile anınca içim ürperiyo allah korusun sen şu sekine duasını nasıl okudun yani hergün okudunmu adetliyken naptın ben doktora gitmedim evel allah atlatıcam inşallah bende bu günlerde duha suresini okuyorum
allah her şeye kadir şuan o korkuları yok ama izi kaldı bir kere ama üstünde fazla durmamak lazım çünkü bunlar birer vesvese ama bazı zamanlar bir sıkıntı basıyor içim sıkılıyor 1 saat falan sürüyordu dünden beri iyiyim çok şükür neden şeytanın oyununa gelipte korkuyoruz kim bilir biz korkunca bize ne kadar gülüyordur bir sitede okudum şerli mahluklar canlarının istediği zaman kimseye zarar vermez allah izin vermedikçe ne yapmak lazım dualarımızla allaha sığınmak lazım ama bazende insanın içinden acabalar geçiyo oda şeytanın vesvesesi dün bir kitapta okudum duha suresi ruhi sıkıntılara çok iyi geliyor ve dünden beri okuyorum inanın insana huzur veriyor deneyin bence zaten yeni konu açtım bu konu hakkında birde balsuratım bende sarı kantoron içmeye başladım yaklaşık 2 saat önce hafif uyku yaptı galiba bişe düşünesim yok sen nasıl içiyorsun canım günde kaç kere ve ne zamandır bilgi verirsen sevinirim
usarem merhaba ben şu sekine duasını okudum güzel bi dua allah kabul etsin yanlız bu duayı hergünmü okucaz sıkıntılı zamanındamı sen nasıl yaptın canım cevaplarsan sevinirim
yatmadan önce diyosun yani dün leyla gibiydim valla hiç olmassa çocuklarıma tahammül ettim çok kötü olmuştumya artık çocukların sesine bazan tahammül edemiyodum ben bugün sekine duası okudum rahatlatıyo ama okuyana kadar canım çıktı panik yaptımyani
amin canım balsurat sen nasıl oldun iyimisin şuan
amin canım hergün okunacak diye bir şartı yok.benim şimdi sıkıntılarım yok çok şükür ama aklıma geldikçe açıp okuyorum.sende ne zaman istersen okuyabilirsin.gerçekten sıkıntılı zamanlarımda okuduğumda beni rahatlatmıştı.tabi kalpten inanarak okunursa faydası olur.sizede fayda edeceğine eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?