Anormal değil mi bu durum

Milletin derdi var nispet yapar gibi yazdığına bak.komik mi şimdi?

Ferhans her konuda ama her konuda alakalı alakasız seks hayatını anlatan sen buna mı takıldın. Kişisel sorunlarını konu içerisinde konuşmazsan iyi olur. İnsanların konularını baltalıyorsun ve hep başka yöne gidiyor.

Swn sırf siteye dalga geçmeye geliyorsun.milletin dersi umrunda değil.ona buna laf atıp milleti sinirlendirmenin derdindesin.eğlenmekse amaç daha iyi platformlar var.

Bu konu da haksızsın bence yorum okuyan bir insanım.Sen genelde herkesi alıntı yapıp durduk yere gerilim yarattın bence. Herkes fikrini kendisinden yola çıkarak dile getirebilir. Sen bu konu da en önde bayrak taşıyorsun zaten Ferhan. En ince ayrıntılara kadar hakimiz senin konulara. Ne alaka nispet/ İşine bakmalısın bence.

Valla libido libidodur

Direnmeye devam ederseniz hiç de şikayet etmeyiniz. Eğer bu sizin için bir sorun ise çözmek için bir şeyler yapmanız gerekiyor. E yapmıyorsanız da bu şekilde devam edebilirsiniz. İnsan biraz utansa da eşiniz yani bu kadar utanıp sıkılmak pek iyi değil. Başka şeylerden utanın bundan utanmayın. Gidin cilveleşin ne yani. Üstüne atlamasanız da oynaşabilirsiniz herhalde. Yanına sokulun güzel bir kıyafetle hiç olmadı. Belki adam da bu kadın bana sokulmuyor acaba hoşlanmadı mı, rahatsız olmadığı bir şey mi var diye kendi içinden düşünüyorsa eyvah. Böyle olmaz gerçekten içten içe konuşmalarla. Aksiyon lazım.

ağlamak erkeğin olan libidosunu da düşürür seksi giyin evin içinde güzel bi yemek güzel kokular az cilveli ol gül kavga neden ediyorsunuz alıp veremediğiniz ne ? utanıyorum diyorsun neden utanıyorsun 5 sene olmuş yahu ne utanması artık aşın bunları kendinize güveniniz olsun

Evet 5 sene oldu ama utanmam sadece cinsel anlamda çünkü o konuda daha çok yeniyiz

Çoğunluk da sizinle aynı fikirde sanırım benim de kendimde aşmam gereken şeyler var cesaret etmeye çalışacağım

Evet 5 sene oldu ama utanmam sadece cinsel anlamda çünkü o konuda daha çok yeniyiz

Kendinle ilgili özgüven düşüklüğü de utanma sebebi olabiliyor. Umarım özgüvensizlik yoktur. Cinsellikte asla yeri olmaması gereken birşey utanmak bence. Aura ve cilve bir kadının olmazsa olmazı tüm fiziksel özelliklerin bile önüne geçebiliyor.

Hayır fiziğimle dış görünüşümle alakalı herhangi bir özgüvensizliğim yok ben şöyle düşünüyorum cinsellik hayatımda henüz çok yeni bir şey olduğu için ve aslında toplumumuz gereği bir tabu olarak büyütüldüğümüz için, istekli gibi davranmanın kötü bit imajı olacakmış gibi geliyor. Hep bilinçaltı

Maalesef toplumumuzda tabu cinsellik. Bugün daha okudum kadın klitorisin nerede olduğunu bilmiyor. Vajinasına bakmak iğrenç geliyoır bir çok kadına. Seksi talep eden taraf olmak evli de olsan senin aşağılanma sebebin vs vs

Çünkü istekli davranırsan eşinin sana söyleyeceği sözlerden korkuyorsun. Söyleyeceği en ufak bir söz seni fazlasıyla kıracak. Bu yüzden adım atmaktansa adım atmasını bekliyorsun

Hmmm okey iyi sevindim. O halde dediğin zamanla aşılabilcek bir durum. Hiç kötü imaj vermez aksine deli gibi hoşlanıyorlar mutlu oluyorlar. Fantezik şeyler de dahil eğlenceli. Netice de o senin eşin birde. Ah o kalıplar yok mu zaten birşey demek istemiyorum.

Evde nasıl giyinirsin genelde

Eşinizden çekinmemelisiniz. Ben hiç çekinmedim, hatta çok istekli olduğumu da hep belli ederdim. İlk evlendiğimizde her gün birlikte olurduk, zamanla 2 günde bir veya 3 günde bir olmaya başladı ama biz çok şiddetli tartışırssk eğer haftada veya 10 günde 1 öyle ara verirdik. Onun dışında tartışssk da kavga etsekte yine de sevişirdik. Hatta ben daha çok belli ediyorum eşim de daha az istekli bana göre.

Mesela akşam yemekten sonra çayın veya ne içiyorsanız yanına aperatif birşeyler hazırla güzel sunum yap, mum ışığınds güzel bir ortam ayarla, temiz ve hoş kokulu olarak ona göre giyin hazırlan ve bir film izleyin birlikte sonra gerisi gelir zaten.

Eşimle kendimi gördüm sizde tartışma konusunda

Bende adım atmayı denemeliyim sanırım daha çok hemen hemen herkes aynı görüşte :)

Bizde yeni evliyiz en kötü 1 gün ara ile beraber oluyoruz. İlk 1 ay regl hariç her gün hatta günde 2-3 olmuştur
Niçin herşeye tartışıyorsunuz? Belki ilk bunu çözümlemelisiniz. Mesela ben de eskiden çok fevri herşeye parlayan bir insandım. Eşim çok sakin birisi şu an ben de öyle ilerliyorum. Mesela eskiden olsa hemmennnn kızacağım şeylere amaaan ne gerek var diyorum.
Bence biraz sakinleşin geris düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…