Anormal değil mi bu durum

Her ilişkinin dinamiği ve dolayısıyla normali farklıdır. Anormal mi değil mi yorum yapmak bize düşmez. Eşinle konuyu açık açık konuş. Canın yanıyor diye yanasmiyordur belki :)

Dün artık bir cesaretle sarılıp uyuduğumuz anda hem ağladım hem sordum neden bu kadar ara veriyoruz kendimi yetersiz hissetmeye başladım bir problem mi var ben alışamadığım için hala canım yanıyor vs anlattım.
Biz biraz gergin bir çiftiz yani hemen kavgaya tutuşabiliyoruz ve bu da sık sık olabiliyor aramızda sevgisizlik saygısızlık hiç olmuyor ama alttan alma da olmadığı için hemen kavga ediveriyoruz.

Aslında onun da böyle istemediğini 3-4 gün geçtikten sonra istediğini ama yine bir tartışma olup aramızın soğuduğunu ve bunun hep aynı şekilde devam ettiğini söyledi hep de isteyen tarafın kendisi olduğunu benim hiç adım atmıyor olduğumu belirtti

İnanın bunları da yapıyorum. Kişisel bakımıma özen gösteriyorum evde giydiğime ettiğime vücut losyonlarıma ama sonra bekliyorum açıkçası ben bir adım atmıyorum çekiniyorum dediğim gibi. Tam bahsettiğiniz gibi son ana gelene kadar ikimizde direniyoruz

Günaydın canım daha yolun ilk basindasiniz bunda kötü bişey yok konuyu sen aç neden hafta da 2 diye sor her gün olsun da istemiyorum ama senin bir sorunun mu var diye sor 5 yıl 10 yıl 15 yıl gibi gibi sonraları var bir ömür

Günaydınlar. Dün artık dayanamayıp ağlaya ağlaya sordum sık sık tartıştığımız için hep aramızda soğukluk oluyor yaklaşamıyorum o şekilde de gibi bir şeyler söyledi.

Biz biraz sık tartışıyoruz da birkaç günde bir illa bir tartışma oluyor

Yeni evlisiniz 5 yıllık sevgililik dönemi yasamissiniz bu tartışmalar zamanla daha kötüye de gidebilir tartışma konusu da önemli yapmayın bence

Yeni evli çift için 2 haftada bir nedir? Onu belki 10 yıllık evliler bile yapmıyor.
Bazen bazı durumlar gelişir nadiren 1 2 haftada bir olabilir ama yeni evli çiftler için haftada en az 2 olmalı sağlıklı olanı.

2 haftayı 2 gün olarak okudum çok iyi diyecektim ki haftaymış. Şu an cicim aylarındasınız. Sevişmenin en yoğun olduğu zamanlar olması lazım. Evet süre çok uzun. 9 yıllık evliyim biz bu kadar ara vermeyiz

İlk başta ben de hafta da 2 diye anladım m.hatta ona göre bile az demiştim yeni evliye göre sonradan 2 hafta da 1 olduğunu anladim artık tekrar bişey söyleyip morali bozulur diye bişey dememistim

İlk başta ben de hafta da 2 diye anladım m.hatta ona göre bile az demiştim yeni evliye göre sonradan 2 hafta da 1 olduğunu anladim artık tekrar bişey söyleyip morali bozulur diye bişey dememistim

Yeni evlilerde bir heyecan olur. birbirlerini keşfetmek isterler. Ne kadar utansa da bir şekilde o çekime kapılırsın. Arada çekim mi yok anlamadım ben de

E iyi de birbirinizi tanıma süreci çoktan sonlanmis, beş yılda artık neyi sevdiginizi neye kizdiginizi biliyorsunuzdur. Neden bu kadar cok tartisiyorsunuz ki?
Burclariniz ne? İki ateş aynı evde didişmekten zevk alır genelde, sakin sakin oturmaktansa

biz de gergin çiftiz. Hemen sesler yükselir işte o yükselme anı hep yatakta son bulurdu. Bunu deneyebilirsin

eşine sor ama ağlayarak falan değil, sonucta kimse karsısında aglayan birini arzulayamaz. Sen esine bunu sorarkende bir sorun mu var neden neden sorularını sıralamak yerine istedigini belli et biraz esini yola getir. 2 hafta cok fazla ama bazen de olabilecek sürecler bunlar illa ilk yılda her gün sevişilir diye bir kural yok dönem dönem değişiklik gösterebilir ama olabildiğince aradaki bagın tatmin edici seviyede olması gerekir. Gerginliklerin cok normal oldugunu da kabullenirseniz daha huzurlu zmanlar gecirirsiniz. Evliligin ilk yilinda aynı evde bir yasam kuruyor olmak gizli stres barındırır bunu kabullenip sakin kalmak ve anlayışlı olmak gerekiyor

2 haftada 1 çok az bence. Yeni evliyken haftada 4 5 gun olunuyor ya.

İşin sonu illa seks ile bitmek zorunda bile değil, yeni evliler durup durup sevişiyor bile. Bir sıkıntı var kocasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…