Dün artık bir cesaretle sarılıp uyuduğumuz anda hem ağladım hem sordum neden bu kadar ara veriyoruz kendimi yetersiz hissetmeye başladım bir problem mi var ben alışamadığım için hala canım yanıyor vs anlattım.Eşinizden çekinmeyin açik acik konuşun sorun neyse soylesin boyle çok zor aliṣamayacagini soyle.Ilişki sık sık olmaliki ilk zamanlar sen alişasin bu duruma tam sonra zevk gelicek.Belkide zevk almiyordur şu an aciyo sende yani ondan kaynaklanada bilir insanin cani aciyinca normal olarak belli oluyor bazi erkekler bu durumda daha soguk davrana bilir bu yuzden yani anlamasini saglayin sizde artik kendinizi iyi hiss edince alişinca kendisi yaklaşicaktir zaten hoṣuna gidince.
İnanın bunları da yapıyorum. Kişisel bakımıma özen gösteriyorum evde giydiğime ettiğime vücut losyonlarıma ama sonra bekliyorum açıkçası ben bir adım atmıyorum çekiniyorum dediğim gibi. Tam bahsettiğiniz gibi son ana gelene kadar ikimizde direniyoruzE adam da senin adım atmanı bekliyor ise o bekle sen bekle işte anca yumurta bilmem neye dayanana kadar bekliyorsunuz pardon ama. Sizin biraz hazırlanıp işve cilve yapmanızı bekliyor olabilir. Biraz hazırlanıp güzel koku sürüp de gidin siz biraz deneyin yani fitili birinin ateşlemesi lazım sonuçta. Böyle olmaz. Gurur yapmak yerine oturun güzel güzel konuşun. Sorunlar konuşa konuşa demişler.
Günaydınlar. Dün artık dayanamayıp ağlaya ağlaya sordum sık sık tartıştığımız için hep aramızda soğukluk oluyor yaklaşamıyorum o şekilde de gibi bir şeyler söyledi.Günaydın canım daha yolun ilk basindasiniz bunda kötü bişey yok konuyu sen aç neden hafta da 2 diye sor her gün olsun da istemiyorum ama senin bir sorunun mu var diye sor 5 yıl 10 yıl 15 yıl gibi gibi sonraları var bir ömür
Yeni evlisiniz 5 yıllık sevgililik dönemi yasamissiniz bu tartışmalar zamanla daha kötüye de gidebilir tartışma konusu da önemli yapmayın benceGünaydınlar. Dün artık dayanamayıp ağlaya ağlaya sordum sık sık tartıştığımız için hep aramızda soğukluk oluyor yaklaşamıyorum o şekilde de gibi bir şeyler söyledi.
Biz biraz sık tartışıyoruz da birkaç günde bir illa bir tartışma oluyor
Libidosu düşüktür.Bir şekilde konuyu da açamıyorum arada ima da bulunuyorum karşılık alamayınca konusu da açılmıyor
Yeni evli çift için 2 haftada bir nedir? Onu belki 10 yıllık evliler bile yapmıyor.Merhaba hanımlar bir konu hakkında fikirlerinizi almak isterim. Henüz yeni evliyim ve evlilikten önce eşimle cinsel birlikteliğimiz olmadı.
Sorun şu ki yeni evli olmamıza rağmen 2 haftada bir birlikte oluyoruz, tamam bende adım atmıyorum ondan bekliyorum daha yeni olduğu için biraz çekiniyorum ama iki haftada bir çok değil mi ya?
Bu kadar az olduğundan dolayı hala nadir olan ilişkide de canım acıyor. Eş olma bağı kuramıyorum gibi hissediyorum bilmiyorum ne yapmalıyım? Arada imalarda da bulunuyorum gülüyor geçiyor öyle aldatma gibi bir şüphem yok çamaşırlarına da bakıyorum herhangi bir iz de göremiyorum. Kafam çok karışık
Bende öyle düşünüyorum 10-15 yıllık evlilerde bile durum böyle değildirYeni evli çift için 2 haftada bir nedir? Onu belki 10 yıllık evliler bile yapmıyor.
Bazen bazı durumlar gelişir nadiren 1 2 haftada bir olabilir ama yeni evli çiftler için haftada en az 2 olmalı sağlıklı olanı.
Merhaba hanımlar bir konu hakkında fikirlerinizi almak isterim. Henüz yeni evliyim ve evlilikten önce eşimle cinsel birlikteliğimiz olmadı.
Sorun şu ki yeni evli olmamıza rağmen 2 haftada bir birlikte oluyoruz, tamam bende adım atmıyorum ondan bekliyorum daha yeni olduğu için biraz çekiniyorum ama iki haftada bir çok değil mi ya?
Bu kadar az olduğundan dolayı hala nadir olan ilişkide de canım acıyor. Eş olma bağı kuramıyorum gibi hissediyorum bilmiyorum ne yapmalıyım? Arada imalarda da bulunuyorum gülüyor geçiyor öyle aldatma gibi bir şüphem yok çamaşırlarına da bakıyorum herhangi bir iz de göremiyorum. Kafam çok karışık
İlk başta ben de hafta da 2 diye anladım m.hatta ona göre bile az demiştim yeni evliye göre sonradan 2 hafta da 1 olduğunu anladim artık tekrar bişey söyleyip morali bozulur diye bişey dememistim2 haftayı 2 gün olarak okudum çok iyi diyecektim ki haftaymış. Şu an cicim aylarındasınız. Sevişmenin en yoğun olduğu zamanlar olması lazım. Evet süre çok uzun. 9 yıllık evliyim biz bu kadar ara vermeyiz
İlk başta ben de hafta da 2 diye anladım m.hatta ona göre bile az demiştim yeni evliye göre sonradan 2 hafta da 1 olduğunu anladim artık tekrar bişey söyleyip morali bozulur diye bişey dememistim
Detaylı anlatmamis belki eşinin sikintisi var belkide gerekli yaklaşımları yapamıyorlar insalah düzelirYeni evlilerde bir heyecan olur. birbirlerini keşfetmek isterler. Ne kadar utansa da bir şekilde o çekime kapılırsın. Arada çekim mi yok anlamadım ben de
E iyi de birbirinizi tanıma süreci çoktan sonlanmis, beş yılda artık neyi sevdiginizi neye kizdiginizi biliyorsunuzdur. Neden bu kadar cok tartisiyorsunuz ki?Biz biraz gergin bir çiftiz yani hemen kavgaya tutuşabiliyoruz ve bu da sık sık olabiliyor aramızda sevgisizlik saygısızlık hiç olmuyor ama alttan alma da olmadığı için hemen kavga ediveriyoruz.
Aslında onun da böyle istemediğini 3-4 gün geçtikten sonra istediğini ama yine bir tartışma olup aramızın soğuduğunu ve bunun hep aynı şekilde devam ettiğini söyledi hep de isteyen tarafın kendisi olduğunu benim hiç adım atmıyor olduğumu belirtti
Dün artık bir cesaretle sarılıp uyuduğumuz anda hem ağladım hem sordum neden bu kadar ara veriyoruz kendimi yetersiz hissetmeye başladım bir problem mi var ben alışamadığım için hala canım yanıyor vs anlattım.
Biz biraz gergin bir çiftiz yani hemen kavgaya tutuşabiliyoruz ve bu da sık sık olabiliyor aramızda sevgisizlik saygısızlık hiç olmuyor ama alttan alma da olmadığı için hemen kavga ediveriyoruz.
Aslında onun da böyle istemediğini 3-4 gün geçtikten sonra istediğini ama yine bir tartışma olup aramızın soğuduğunu ve bunun hep aynı şekilde devam ettiğini söyledi hep de isteyen tarafın kendisi olduğunu benim hiç adım atmıyor olduğumu belirtti
İşin sonu illa seks ile bitmek zorunda bile değil, yeni evliler durup durup sevişiyor bile. Bir sıkıntı var kocasında2 haftayı 2 gün olarak okudum çok iyi diyecektim ki haftaymış. Şu an cicim aylarındasınız. Sevişmenin en yoğun olduğu zamanlar olması lazım. Evet süre çok uzun. 9 yıllık evliyim biz bu kadar ara vermeyiz
İşin sonu illa seks ile bitmek zorunda bile değil, yeni evliler durup durup sevişiyor bile. Bir sıkıntı var kocasında