Anormal değil mi bu durum

Konuşmaya, sormaya utanıyorsanız yazın.
Mesajla değil, kağıda yazın, okuyup cevap yazmasını isteyin.
Gerekirse burada size yazılan cevapları da okutun, üyeliğinizi iptal edersiniz sonra.
Yeter ki bu durumu çözün çünkü normal değil.

Kadın erkek rollerine uygun davranmak istiyorsunuz anlıyorum ama eşiniz o kafalarda değil gibi.bence de barışmak için adım atmak, ilişkiyi başlatan taraf olmak erkeğe yakışır ama sizin eşiniz buna uygun biri değil.hepimiz içten içe bazı konularda çok naif olmayan zararlı olmayacak derecede bizi yönlerdiren, ısrarcı olan erkek istiyoruz bence sorun buradan çıkıyor.bence tartışmalarda alttan alan ortamı yumuşatan erkek olmalı ama ne yapalım size böyle naif biri düşmüş.

Dişil enerjisi yüksek erkek sevmiyorum maskulen olmayı içten içe bende sevmem sadece bazen eğlencesine rol değişimi hoşumuza gitse de her zaman bizim için öteki türlüsü popüler arzulanan taraf olmak libidomuzu artırır.
Erkek baskınlığı mühim.

Bahane etmiş gibi tartışma daha körüklüyor benimkinin de tartışınca barışmak için kullandığı bir silah adeta. İşin esprisi gerçi öyle daha iyiymiş kavga etsek hemen barışmak için hep sırnaşır. 🫠Sakinleştirici, yumuşatıcı etkisi var çiftler arasında.
Birde yeni evli olarak neden sürekli tartışma yaşıyorsunuz anlamadım. Asıl bu konuyu çözmeniz lazım.
Hergün olmasını da isteyebilirsin ki ne var ki. Doğal birşey inşallah çözersiniz.
Yok biz hiç barışmak için kullanmadık bunu tartışınca asla konuşmuyor ve evde yokmuş gibi davranıyoruz. Aslında barışmak için kullanmak da keyifli olabilirdi

Suç sende tamam hayatim unutmuşsum hemen yaparım hatta iki dk b ile yanımda yaparım beraber yapalım gel diye bilirsin
Maalesef herhangi bir ev işi ihmalinden kaynaklı bir yerme söz konusu olduğunda asla “hayatım unutmuşum hemen hallediyorum” gibi bir tavrım olamaz. Çalışan bir insanım ve iş hayatımın yoğunluğu bir yana bir evi de çekip çevirmeye çalışıyorum her şey bir robot yaparmışcasına düpdüzenli olamıyor ne yazık ki

Dişil enerjisi yüksek erkek sevmiyorum maskulen olmayı içten içe bende sevmem sadece bazen eğlencesine rol değişimi hoşumuza gitse de her zaman bizim için öteki türlüsü popüler arzulanan taraf olmak libidomuzu artırır.
Erkek baskınlığı mühim.
Evet bende iki günde bir olsun diyecek isteğe sahip değilim aslında ilişkiyi değil de neden sık sık istenen biri değilim ona daha çok takıyorum sanırım

Yok biz hiç barışmak için kullanmadık bunu tartışınca asla konuşmuyor ve evde yokmuş gibi davranıyoruz. Aslında barışmak için kullanmak da keyifli olabilirdi

Çok egolu birine benziyor. Birinizin alttan alması lazım gerekirse sen sırnaş. Barışmak için büyük bir nimet. Neyi paylaşamıyorsunuz ya hayat kısa küs mü kalınırmış? Ten uyumunuz vardır umarım. Kesinlikle sakince konuşun zıtlaşma olan herşeyi çözüme kavuşturun. Böyle olmaz.
Barışmak için kullanılır zaten. Hatta bunla tehtit edebilirim ve göze alamaz karşı cins. Libidosu yüksek değil gibi sezdiriyor bana hemen barışmak istemesi lazım özlemesi lazım bu ne egodur ya... Tartışma sonrası olan daha eğlenceli oluyor haşinlik katıyor sanırım tuz biber derler o hesap. 🤣

Çok egolu birine benziyor. Birinizin alttan alması lazım gerekirse sen sırnaş. Barışmak için büyük bir nimet. Neyi paylaşamıyorsunuz ya hayat kısa küs mü kalınırmış? Ten uyumunuz vardır umarım. Kesinlikle sakince konuşun zıtlaşma olan herşeyi çözüme kavuşturun. Böyle olmaz.
Barışmak için kullanılır zaten. Hatta bunla tehtit edebilirim ve göze alamaz karşı cins. Libidosu yüksek değil gibi sezdiriyor bana hemen barışmak istemesi lazım özlemesi lazım bu ne egodur ya... Tartışma sonrası olan daha eğlenceli oluyor haşinlik katıyor sanırım tuz biber derler o hesap. 🤣
Çoook egoludur ama bende hiç taviz vermiyorum 3-4 gün sonra ufak ufak pes edişler başlıyor öylelikle barışıyor gibi oluyoruz

Merhaba hanımlar bir konu hakkında fikirlerinizi almak isterim. Henüz yeni evliyim ve evlilikten önce eşimle cinsel birlikteliğimiz olmadı.

Sorun şu ki yeni evli olmamıza rağmen 2 haftada bir birlikte oluyoruz, tamam bende adım atmıyorum ondan bekliyorum daha yeni olduğu için biraz çekiniyorum ama iki haftada bir çok değil mi ya?

Bu kadar az olduğundan dolayı hala nadir olan ilişkide de canım acıyor. Eş olma bağı kuramıyorum gibi hissediyorum bilmiyorum ne yapmalıyım? Arada imalarda da bulunuyorum gülüyor geçiyor öyle aldatma gibi bir şüphem yok çamaşırlarına da bakıyorum herhangi bir iz de göremiyorum. Kafam çok karışık
2 haftada bir çok uzun bir süre bende ilk deneyimimi evliyken yaşadım. neredeyse hergün oluyorduk böylece acı da zamanla geçiyor. bu aranızda sogukluk yapabilir, önüne geçmeye çalışın derim

Maalesef herhangi bir ev işi ihmalinden kaynaklı bir yerme söz konusu olduğunda asla “hayatım unutmuşum hemen hallediyorum” gibi bir tavrım olamaz. Çalışan bir insanım ve iş hayatımın yoğunluğu bir yana bir evi de çekip çevirmeye çalışıyorum her şey bir robot yaparmışcasına düpdüzenli olamıyor ne yazık ki
Haklısın çalışan için ekstra yorucu ama ne bileyim arkadaşım yeni evlisin gerekirse biraz katlanacaksinn gerekirse ilk adimi sen at sen konuş inşallah düzelir

2 haftada bir çok uzun bir süre bende ilk deneyimimi evliyken yaşadım. neredeyse hergün oluyorduk böylece acı da zamanla geçiyor. bu aranızda sogukluk yapabilir, önüne geçmeye çalışın derim
Bu sorun için büyük bir değişiklik istiyorum ve çözüm yolları için sizleri okuyorum :KK43: canımın yanması hala devam etmekte maalesef

Bu sorun için büyük bir değişiklik istiyorum ve çözüm yolları için sizleri okuyorum :KK43: canımın yanması hala devam etmekte maalesef
benim canım ilk başlangıcta 1 sanıye kadar 6-7 ay boyunca sürdü. cok normalmiş buda.ama yeni evlisiniz o yanasmıyorsa sen yanaş sogukluk gırmesın bu evlılıgı bıle bıtırıyor bazen

Hayırdır seksolog? Sen sevişemiyorsun herhalde bu aralar ne bu öfke? Cinsellik sorunlarının altına çatır çatır seviştiğini anlatıyordun? Bana duyar kasma ya yürü
Swn sırf siteye dalga geçmeye geliyorsun.milletin dersi umrunda değil.ona buna laf atıp milleti sinirlendirmenin derdindesin.eğlenmekse amaç daha iyi platformlar var.

Swn sırf siteye dalga geçmeye geliyorsun.milletin dersi umrunda değil.ona buna laf atıp milleti sinirlendirmenin derdindesin.eğlenmekse amaç daha iyi platformlar var.
Valla ne hikmetse benim değil senin bu amaçla sitede takıldığını düşünüyor millet. Cinsellik sayfasından çıkmıyorsun, millete maval okuyorsun. Herşeyin en iyisini sen bilirsin. Birşey diyeceğim ayıp kaçacak, Van'ın yarısına vermişsin yarısına da söz vermişsin. Bana burda ne anlatıyorsun. Ban yiyeceğim senin yüzünden bırak artık yakamı, gözardı et bu kadar nefret edip gıcık kapıyorsan güzel kardeşim? Ben seni dinlemek zorunda mıyım? . Sen bana akıl verecek lügata sahip değilsin akla da sahip değilsin. Sana yetecek kadar olan aklını kendine sakla. Ara da dış dünyaya çık. Hor kullandığın bedenine de biraz müsade ver. Şuraya 100 tane milletin derdinin altına yaptığın özencik mesajı sıralarım. Vallahi toksik bir insansın. Şurada 2 kişi ( C Calcifer ) kendi aramızda birşey söylüyoruz hemen herşeye atla. Kıskançlığını ne çok belli ediyorsun sen? Kudur

Gözardı et artık. Madem rahatsızsın laf yarıştıracağına görmezden gel. Her şeye cevap vermek zorunda değilsin.

X