Anormal değil mi bu durum

naz_evren

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
249
71
Merhaba hanımlar bir konu hakkında fikirlerinizi almak isterim. Henüz yeni evliyim ve evlilikten önce eşimle cinsel birlikteliğimiz olmadı.

Sorun şu ki yeni evli olmamıza rağmen 2 haftada bir birlikte oluyoruz, tamam bende adım atmıyorum ondan bekliyorum daha yeni olduğu için biraz çekiniyorum ama iki haftada bir çok değil mi ya?

Bu kadar az olduğundan dolayı hala nadir olan ilişkide de canım acıyor. Eş olma bağı kuramıyorum gibi hissediyorum bilmiyorum ne yapmalıyım? Arada imalarda da bulunuyorum gülüyor geçiyor öyle aldatma gibi bir şüphem yok çamaşırlarına da bakıyorum herhangi bir iz de göremiyorum. Kafam çok karışık

Yani yeni evlilikte 2 haftada bir ilişki çok az.
Canının yanması normal ama sık ilişki olsa belki daha çabuk alışırdın.
Bı şekilde bunları aşmanız iyi olur bence
Olmadığı için alışamıyorum ki daha baştan böyleyse bilemiyorum sonra nasıl olur

2hafta uzun bir sure alişmak zaman aliyor çunki ilk zamanlar.Eşiniz acaba işle falan ilgili bir sorunmu yaşiyor ya baṣka birsey.Genellikle yeni evlenen erkekler daha hevesli olur yani bence.

Bir şekilde konuyu da açamıyorum arada ima da bulunuyorum karşılık alamayınca konusu da açılmıyor
Ya işte yeni evli olduğunuz için hemen seks konuşalım diyip konuşulmuyor heralde.
Yaşlarınız da gençtir gerçekten çok az normalde benim bildiğim hafta 3-4 olurdu

Senin canın yanın ilişkide acıyor dur yapma tarzı konuşuyor musun?

2hafta uzun bir sure alişmak zaman aliyor çunki ilk zamanlar.Eşiniz acaba işle falan ilgili bir sorunmu yaşiyor ya baṣka birsey.Genellikle yeni evlenen erkekler daha hevesli olur yani bence.
Bu zamana kadar çevremden bende hep öyle duydum ilk zamanlar fazla olacağı yönünde. Öyle bir problemi de yok aralarda bazen tartışıyoruz 2-3 günün onun soğukluğu oluyor desem yine bile aralık çok fazla

Niye ondan bekliyorsunuz hep biraz saçma yani istiyorsam istiyorumdur hep karşıdan bekle bekle ağaç olursunuz en güzel günlerinizi niye heba ediyorsunuz 2 hafta nedir yahu yeni evliyken günde kaç kez olması lazım

Niye ondan bekliyorsunuz hep biraz saçma yani istiyorsam istiyorumdur hep karşıdan bekle bekle ağaç olursunuz en güzel günlerinizi niye heba ediyorsunuz 2 hafta nedir yahu yeni evliyken günde kaç kez olması lazım
Daha yeni evli olduğumuz için biraz çekiniyorum hep erkekler daha isteklidir onlar talep eder algısı var ya maalesef. İlişki sıklığı şöyle bir yolunda gitse belki daha rahat olacağım bende

sevgiliyken hiç sinyal yok muydu aranızda konuşması geçmedi mi? 2 haftada bir ne ya aynı evde. aynı yatakta. hiç mi adam ereksiyon olmuyor. teni tenini çekmiyor

Sevgililik nişanlılık döneminde çok istekli biri gibi geliyordu bana konuşmalarından. Herhalde 2 günde bir olur dersiniz yani o derece
laftaymış sanırım biraz. aynı yatağa girip uyuyor musunuz? öpme sarılma hiç yok mu. siz belli edin. adım atın. ben olsam alır karşıma açık açık konuşurum. günde 2 olması lazım ya

Bu zamana kadar çevremden bende hep öyle duydum ilk zamanlar fazla olacağı yönünde. Öyle bir problemi de yok aralarda bazen tartışıyoruz 2-3 günün onun soğukluğu oluyor desem yine bile aralık çok fazla
Eşinizden çekinmeyin açik acik konuşun sorun neyse soylesin boyle çok zor aliṣamayacagini soyle.Ilişki sık sık olmaliki ilk zamanlar sen alişasin bu duruma tam sonra zevk gelicek.Belkide zevk almiyordur şu an aciyo sende yani ondan kaynaklanada bilir insanin cani aciyinca normal olarak belli oluyor bazi erkekler bu durumda daha soguk davrana bilir bu yuzden yani anlamasini saglayin sizde artik kendinizi iyi hiss edince alişinca kendisi yaklaşicaktir zaten hoṣuna gidince.

E adam da senin adım atmanı bekliyor ise o bekle sen bekle işte anca yumurta bilmem neye dayanana kadar bekliyorsunuz pardon ama. Sizin biraz hazırlanıp işve cilve yapmanızı bekliyor olabilir. Biraz hazırlanıp güzel koku sürüp de gidin siz biraz deneyin yani fitili birinin ateşlemesi lazım sonuçta. Böyle olmaz. Gurur yapmak yerine oturun güzel güzel konuşun. Sorunlar konuşa konuşa demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…