- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.942
Ben şaşırıyorum o kadar ara verebilenlere, en fazla ara vermem 7 8 gün oluyor oda regl olduğum içinGerginiz demiş ya onu da fırsata çevirebilirler anlamında dedim. Aynen öyle her köşede fik fik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şaşırıyorum o kadar ara verebilenlere, en fazla ara vermem 7 8 gün oluyor oda regl olduğum içinGerginiz demiş ya onu da fırsata çevirebilirler anlamında dedim. Aynen öyle her köşede fik fik
Ben şaşırıyorum o kadar ara verebilenlere, en fazla ara vermem 7 8 gün oluyor oda regl olduğum için
Doğrudan öyle bir şeyde hiç yapmadım doğrusu2 haftada bir çok çok az peki siz gecelik jartiyer vs giyip yanina gidin neden utaniyorsunuz eşiniz o sizin
Ay ne güzel heyecanlı heyecanlı bekliyorsunuz demek ki bizde hiç öyle bir şey yokOnu da şafak sayar gibi sayıyoruz kjgfkdjg
Zaten çok seyrek olduğu için alışmıyor ki anlamıyor bunu canımın acımadı böyle 2 haftada bir olan birliktelikle geçer mi sanmıyorumeşin senden adım bekliyor olabilir birkaç kez sen adım at dene 2haftada bir adım atma ama 2günde bir adım at mesela sonrasında o yine hep senden beklerse otur konuş bence. belki o da seni sıkmak istemiyordur canın da acıyorsa alışsın diye bekliyordur
Benimde eşim ilk zamanlar öyleydi bir süre ben adım attım sadece o karşılık verdi şimdi ben hiç istemiyorum o istiyorAy ne güzel heyecanlı heyecanlı bekliyorsunuz demek ki bizde hiç öyle bir şey yok
2. Sayfada yazdıklarınızi yeni okudum sizin de bizim gibi biraz fazla tartışmalarınız olmuş bizim de öyleydi çok tartisirdik sonra cinsel anlamda yaklaşmayınca beni istemiyor sevmiyor diye düşünürdüm şuan bir tartismamiz yok çok şükür her şey yoluna girdi büyük ihtimalle eşiniz doğru söylüyor tartışmalardan kaynaklıAy ne güzel heyecanlı heyecanlı bekliyorsunuz demek ki bizde hiç öyle bir şey yok
Her gün her gün olsun bende istemem ama haftada 2 falan olsun bari ya. Önceki mesajlarımda belirttiğim için dün artık ağlaya ağlaya sordum problem ne diye. 3-4 günde bir illa bir tartışma olduğu için soğukluk oluyormuş düzelip düzelip tekrar tartışınca araya o yüzden epey süre giriyormuşHerkesin ilişki dinamikleri çok farklı kendine göre. Kimi hergün ister kimi haftada 2-3 ideal deniliyor bu durumda libidosu az denilebilir eşin için çünkü 2 haftada 1 az. Yeni evli iken hatta yataktan çıkmıyor çoğu çok enteresan.
Pek düşkün değil anladığım kadarıyla. Bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirebilirsin. Ve başlat kendin ondan bekleme o sana ayak uydursun cidden hep erkeğe göre ayak uydurmak çok sıkıcı bence.
Herkesin evliliğinin ilk zamanları çok güneşli parlak günlerle geçmiyor sanırım2. Sayfada yazdıklarınızi yeni okudum sizin de bizim gibi biraz fazla tartışmalarınız olmuş bizim de öyleydi çok tartisirdik sonra cinsel anlamda yaklaşmayınca beni istemiyor sevmiyor diye düşünürdüm şuan bir tartismamiz yok çok şükür her şey yoluna girdi büyük ihtimalle eşiniz doğru söylüyor tartışmalardan kaynaklı
Evlenmeden önce nasıldı?Ay ne güzel heyecanlı heyecanlı bekliyorsunuz demek ki bizde hiç öyle bir şey yok
Eskini yeni evlileri 20,25 yaş aralığındaydı şimdinin yeni evlileri 35, 40 yaş arasında.bu söylem o yüzden günümüzü yansıtmıyor olabilir.biz evlenene kadar hayattan bezmiş oluyoruz zaten.bir seyi yeni yeni yapmak yaşın alıp götürdüğü yaşama hevesini geri getiremiyor ki.şimdi bana dünyaları verseler gram birşey hissetmem valla.Niye ondan bekliyorsunuz hep biraz saçma yani istiyorsam istiyorumdur hep karşıdan bekle bekle ağaç olursunuz en güzel günlerinizi niye heba ediyorsunuz 2 hafta nedir yahu yeni evliyken günde kaç kez olması lazım
Tartışma konunuz ne onu da söyler misinizHerkesin evliliğinin ilk zamanları çok güneşli parlak günlerle geçmiyor sanırım
Evlenmeden önce hiç böyle değildi hep bir fırsat kovalardı ufak ufak yakınlaşmalar için bile evlenelim diye bu işler için gün sayar sabırsızlanırdı yaniEvlenmeden önce nasıldı?
Nasıl anlatsam size o kadar basit basit şeylerden bir anda parlıyoruz ki birbirimize. Mesela şu tişörtlerimi ütülemeyi unutmuşsun der bende onu bulup söyleyeceğine kendin ütüleyiver 2 dk derim. Öyle hop birbirimize girmişizTartışma konunuz ne onu da söyler misiniz
Evlenince bir hâller olan erkek konusu çok fazla maalesef.denk gelmişsinizdir.özlem duygusu mu yetmiyor acaba hergün aynı evde olunca.tartışmanın etkilememesi gerekir diye düşünüyorum.ben sevdiğim biriyle tartışınca hemen unutuyorum çünkü hatta barışırken sevişmek daha zevkli oluyor.genel bir istek sorunu var.bence yaş da önemli.45 e kadar aynen devam eder diyorlar ama bence öyle değil.benim de cinsel gücüm çok yerinde ama kendimi iyi hissederken, günlük hayatımda genelde mutsuz olduğum için performansım da düşüyor.zaten isteksizlik tedavilerinde antidepresanla da destekliyorlar bu yüzden.Sevgililik nişanlılık döneminde çok istekli biri gibi geliyordu bana konuşmalarından. Herhalde 2 günde bir olur dersiniz yani o derece
Suç sende tamam hayatim unutmuşsum hemen yaparım hatta iki dk b ile yanımda yaparım beraber yapalım gel diye bilirsinNasıl anlatsam size o kadar basit basit şeylerden bir anda parlıyoruz ki birbirimize. Mesela şu tişörtlerimi ütülemeyi unutmuşsun der bende onu bulup söyleyeceğine kendin ütüleyiver 2 dk derim. Öyle hop birbirimize girmişiz
Her gün her gün olsun bende istemem ama haftada 2 falan olsun bari ya. Önceki mesajlarımda belirttiğim için dün artık ağlaya ağlaya sordum problem ne diye. 3-4 günde bir illa bir tartışma olduğu için soğukluk oluyormuş düzelip düzelip tekrar tartışınca araya o yüzden epey süre giriyormuş
Kadın erkek rollerine uygun davranmak istiyorsunuz anlıyorum ama eşiniz o kafalarda değil gibi.bence de barışmak için adım atmak, ilişkiyi başlatan taraf olmak erkeğe yakışır ama sizin eşiniz buna uygun biri değil.hepimiz içten içe bazı konularda çok naif olmayan zararlı olmayacak derecede bizi yönlerdiren, ısrarcı olan erkek istiyoruz bence sorun buradan çıkıyor.bence tartışmalarda alttan alan ortamı yumuşatan erkek olmalı ama ne yapalım size böyle naif biri düşmüş.Dün artık bir cesaretle sarılıp uyuduğumuz anda hem ağladım hem sordum neden bu kadar ara veriyoruz kendimi yetersiz hissetmeye başladım bir problem mi var ben alışamadığım için hala canım yanıyor vs anlattım.
Biz biraz gergin bir çiftiz yani hemen kavgaya tutuşabiliyoruz ve bu da sık sık olabiliyor aramızda sevgisizlik saygısızlık hiç olmuyor ama alttan alma da olmadığı için hemen kavga ediveriyoruz.
Aslında onun da böyle istemediğini 3-4 gün geçtikten sonra istediğini ama yine bir tartışma olup aramızın soğuduğunu ve bunun hep aynı şekilde devam ettiğini söyledi hep de isteyen tarafın kendisi olduğunu benim hiç adım atmıyor olduğumu belirtti