- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
Evet, yaşayan o. En iyi o biliyordur. Bir evlat da kolay kolay "annem öldü benim" demez diye düşünüyorum.anlatanin bakis acisiyla dusunuyoruz,anne belkide bu kadar kati tavirlarla yapmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, yaşayan o. En iyi o biliyordur. Bir evlat da kolay kolay "annem öldü benim" demez diye düşünüyorum.anlatanin bakis acisiyla dusunuyoruz,anne belkide bu kadar kati tavirlarla yapmiyor.
Bütün doğuran kadınlar melek mi? Konu sahibini tanımadan nasıl bu kadar kaba olabiliyorsunuz?Cevremde senin gibi ornek gosterebilecgm bircok genc var artik katlanamaz hale gelen annelerde sinir hastasi olup kaliyorlar
Oncelikle kaba degilim haa size oyle gelmistir o sizin sorununuz .. butun doguran kadinlar elbette melek degil bnde melek demedim fakat burda yasi 20 olan bir gencten bahsediyoruz ve tek tarafli yorum yapiyoruz ben inaniyorm ki konu sahibinn annesini dinlesek mantikli bir aciklamasi vardir bu kdar basit seylere boyle kaba saba cvplar verdgni hic sanmiyorum abarti kisa ve net ..Bütün doğuran kadınlar melek mi? Konu sahibini tanımadan nasıl bu kadar kaba olabiliyorsunuz?
Bana konu sahibini tanimadan nasil cvp veriyorsun diyorsnuz sizin de yaptiginiz aynisi konu sahibinin annesini tanimadan yorum yapiyorsunuz ne malum anlatildigi gbi biri oldgu once kendi dediginizi kendniz uygulayin celiskili konusmayinBütün doğuran kadınlar melek mi? Konu sahibini tanımadan nasıl bu kadar kaba olabiliyorsunuz?
Ben annesini mi kötüledim? Sizin "problemli bir cocuk" veya "ergen" demeniz gibi annesine sıfatlar mı yakıştırdım? "kendi hatalarini duzelt once" diyorsunuz hiç bilmediğiniz bir duruma. Kaba olduğunuzu kabul etmeyebilirsiniz ama öylesiniz.Bana konu sahibini tanimadan nasil cvp veriyorsun diyorsnuz sizin de yaptiginiz aynisi konu sahibinin annesini tanimadan yorum yapiyorsunuz once kendi dediginizi kendniz uygulayin celiskili konusmayin
Hayir kabaysam da bu seni niye bu kadar ilgilendirdi anlamadim ben sana mi yaptim yorumu ne diye alintiliyorsun beni de yorum yapiyorsunBen annesini mi kötüledim? Sizin "problemli bir cocuk" veya "ergen" demeniz gibi annesine sıfatlar mı yakıştırdım? "kendi hatalarini duzelt once" diyorsunuz hiç bilmediğiniz bir duruma. Kaba olduğunuzu kabul etmeyebilirsiniz ama öylesiniz.
Peki nasıl davranarak cevap vermeliyim? Yumuşak diyorum olmuyor. Sinirli olsam dövmeye kalkıyor bildiğin .Cokta guzel cevap verilir.
Ben verdim hala veririm.
Kizimda bana versin isterim.
Dogru bildigi bisey varsa sasmasin.
Laf soylenecek durum var soylenmeyecek durum var. Ki anneniz bu siniri coktan asmis bence.
Gecmis olsun bu arada
Yok abla okula gitmiyorum. Liseyi açıktan bitirdim normalden göndermediler. Çalışmama zaten imkanı yok izin vermezler.Hiçbirşey yapma canım. dediğin gibi birşey söylersin olay buyur.annen biraz anlayışsız sana karşı bellı ki.belkide onu bu hale getiren nedenler vardır senin bilmediğin.
Okula gidiyorsan ona odaklan.iş bul ilerde kendi ayaklarının üstünde dur.
Yok bunun kimseyler alakası yok. Babamla kusse bana söyler. Erkek kardeşime kız sa lafı kesin bana getirir falan. Mutlaka benden çıkartır. Küçük kardeşim var mesela bir yaramazlık yapınca zaten bu evde herkez istediği b.ku yiyor diye başlar bağıra bağıra. Odama giderim duymam için daha çok bağırır.Annenizin babanizla arasi nasildir? Annem iyidir hatta en yakin arkadasimdir ama babama sinirlendiginde butun ofkesini benzer laflarla bana da soyler. Hirsini sizden cikartiyor olabilir