Anneye itiraf :(

sagol canim
bende bu yaziyi isyerinde aglayarak yazmistim a.s
bir senelik evliyiz ve uzuunn sure bebek istemiyoruz belkide bebek sahibi olmak istememin sebebi annem gibi bi anne olabilicegime guvenemedigimdendir kim bilir
annem benim rolmodelim herseyim Şeniz

annemden uzaktayım ve onu çok özlüyorum. ağladım okurken yüreğime dokundun. tesekkurler...

canım ya ne kadar zor... 14 saat uzaktayım anneme... kapının ardıda olsa gurbet gurbettir der annem...alışırız belki ne bileyim...

ahhh güzelim ahhhhh yaram derin yaraya parmağın deydi içim acıyoo yüreğim daralıyoo kokusuna hasretimm anamın boncuk gözlerine bakamaya dizine yatıp saçlarıma dokunmasına iyiki seni doğurmuşum demesine anama hasretim ANACIĞIMA kıymetini bilin doya doya yaşayın ana sevgisini gidince başka kimse yerini doldurmuyo ne koca ne baba ne kardeşşş................................hayatım artık hep yarım senağlama:çok üzgünüm:

aaahhh sen neler yaptin neler yazmissin, üstelik hepsi dogru. bazen bu annelik cok agir geliyo bazen, ama dedigin gibi vazgecmezsin, ara vermezsin, tatile giremezsin, bu isten atilamazsin , istifa edemezsin, anlasmayi bozamassin tüm maddeler senin alehine:/ 65 inde dahi emekli olamazsin! bigun bile kendin icin yasayamazsin, ölecek olsan ölemezsin bile cünkü hep gözün arkada kalir. o yuzden anne olmak isteyenler coook ciddi düsünsünler

Çoookkkk Duygulandım Rabbim anne babamızı kardeşlerimizi eşlerimizi yavrularımızı ve tüm inananları korusun... Hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler versin....

canım beende bi anneyim 19 aylık oğlum varr bu hikayeyi okuyunca çok kötü oldum çok duygulandımm emeğine sağlık diyorum

Bu yazıları yazıpta insanı ağlatmayın

duygularımı şöyle sıralayayım 1.si numaralandırılmış hikayede anlatılan çocuk bayağı duygusuz hayvanın teki hiç duygulanmadım açıkçası
alttaki hikaye beni hep etkilemiştir zaten duygusal bi dönemdeyim ki hiiiç durduramıyorum muslukları
ama ilki için düşüncelerim değişmeyecek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…