- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
fiyat öğrenebilir miyim
mavi araba için 50 adet fiyatı ne olur, İstanbuldayım
Aklımızda model var mı yoksa elimdekilere bakabilirsiniz hellokitty var kız ise meselavalla hepsı cok guzel ellerıne emegınıze saglık.
bende dogumgunu ıcın dusunuyorum, modelıne bır karar versek :)):
bu arada sunu farkettım tum mesajlara fıyatlara vs nasıl donuyorsunuz :):):sızın ıcın cok zor olmuyor mu ? bellı fıyatı yazsaydınız keske her modelın falan . valla ben okurken yoruldum bu sorularla sız ıyı ustesınden gelıyorsunuz hemde kuzuyla bıde :):) tebrıkler valla
aklımda ole ozel model yok, senın yaptıklarınıda cok begendım . evet kız benım yavrum .yakınlassın tarıh donucem zaten sıze :)Aklımızda model var mı yoksa elimdekilere bakabilirsiniz hellokitty var kız ise mesela
Fiyatları da şöyle oluyor kargo Yada elden teslim mi
Adet kaç tane ona göre fiyat çıkıyor benim biraz hobi Amaçlı olduğu için adet fazla olunca uyguna alıyorum fiyatını düşürüyorum
aklımda ole ozel model yok, senın yaptıklarınıda cok begendım . evet kız benım yavrum .yakınlassın tarıh donucem zaten sıze :)
Ok Teşekkürlertamamdır , görüşürüz tekrar detayları konuşuruz.
speedy-gonzales hangi şehirdesin? Ona göre kargo soracağım ayrıca adet fiyatları nelerdir? Ayrıca hello kitty temalı neler yapabilirsin? Sadece sabun mu yapıyorsun ya da neler yapıyorsun?
İstanbuldayım ptt kargo ile 8*10 TL arası gönderim yapabiliyorum ( şehir farketmiyor )
Ücretlendirmeleri göndereyim.
Merhaba,
100 adet icin fiat alabilir miyim? Bi de kutulu fotosu var mi?
merhaba 50 adet fiyatı nedir?Kolonya şişelerimiz istenilen renk ve kokuda yapılabilir.
İlginize teşekkür ederim.
bir siparis daha yarin sahibine ulaşacak inşallah.
1 yaş doğum günü için kolonyali şişe
Eki Görüntüle 1314634
Merhaba,
Bunun 20 yada 30 adet fiyatını öğrenebilir miyim ?
Ya bende erkek bebek için sabun bakıyordum yardımcı olabilirsiniz modelleri gönderebilirseniz sevinirim
Kadınlarkulubu sayesinde yurtdışı servisine başladık :) :)
canım arkadaşım @tatlikedi kızın Elanın hediyeleri hazır :)
instagram : ....Eki Görüntüle 1407074 Eki Görüntüle 1407075
En çok istenen model yeni siparişler ayaz bebek için. Eki Görüntüle 1417854 Eki Görüntüle 1417855
Kuş Kokulu sabun ister kesede / ister kutu içinde / istersenizde böyle kafeste :)
Eki Görüntüle 1459574 Eki Görüntüle 1459575 Eki Görüntüle 1459576
Müşteriden gelen resimler acele olduğu için kendim çekmemişim :)
Kuzularım
Eki Görüntüle 1482500 Eki Görüntüle 1482501
Babyshower için yaptığım gri-mint yeşili kuzularım daha sahibine ulaşmadan resim ekleyim dedim
Eki Görüntüle 1526081 Eki Görüntüle 1526082
Ya bende erkek bebek için sabun bakıyordum yardımcı olabilirsiniz modelleri gönderebilirseniz sevinirim