en korktugum bu işte beni itmesi... teşekkürlerAcısını paylaş.
Ama seni itersede üzerine gitme.
Bazı insanlar tek başlarına acı çekmeyi severler.
Cenazeye gidin, bir ihtiyacı olursa veya dertleşmek isterse yanında olduğunuzu söyleyin. Daha fazla gelin güvey olmayın. Bu durumu kullanıyormuş gibi gözükmeyin. Belki birkaç gün sonra yine mesaj atıp hatırını sorarsınız.Merhaba ,
yeni tanıştıgım ve tabir-i caizse flört aşamasında oldugum biri var. Uzun zamandır yakalayamadıgım samimi duyguları ona hissediyodum ve bu yüzden fazlasıyla olmasını istedigim biri. O bu sabah ani şekilde annesini kaybetti. Bu beni beklemedgim şekilde etkiledi içime birşey oturdu onun için bişey yapmak mümkün olsa acısını alıp ortak olup yaşamak istiyorum.. Ama okdr yeniydi ki herşey ne çok samimi olabiliyorum ona bu konuda nede cok uzak kalıp acısıyla başbaşa bırakmak istemiyorum. Taziye msjı attım arayamadım cunku çok çok kötü oldugunu söylediler ama Yarın cenazesine gidicem . Ben yanında oldugumu sonuna kdr hissettirebilecegim başka yollarda istiyorum. O kendini toparlayana kdr benden uzaklaşmasın başlamadan bitmesin istiyorum. Acısını paylaşmak ilerde bak biz bugünleri birlikte aştık diyebilmek adına onun adına bişeyler yapmak sözlerimle rhatlatmak istiyorum.
Lütfen fikirlerinize çok ihtiyacm var...
Haklısınız ince bir çizgi dedigim bu. Onun destegımı nekdr ıstemesıyle ılgılı bı durum devamıda..Cenazeye gidin, bir ihtiyacı olursa veya dertleşmek isterse yanında olduğunuzu söyleyin. Daha fazla gelin güvey olmayın. Bu durumu kullanıyormuş gibi gözükmeyin. Belki birkaç gün sonra yine mesaj atıp hatırını sorarsınız.
Madem iyi anlaşıyorsunuz, eğer daha önce sizi kıracak bir davranışı olmadıysa bu zor süreçte yapacağı veya söyleyeceği şeyleri ileride aleyhine kullanmayın. Alınganlık yapmayın. Alttan alın. Acısı azalınca o da hatasını farkeder.Haklısınız ince bir çizgi dedigim bu. Onun destegımı nekdr ıstemesıyle ılgılı bı durum devamıda..
Kırmadı hiç ztn birbirimizi yeni tanımaya başlamıştık.. Alttan alıcam ama korkum bu toparlanma süresinin çok uzamasından , bekledıgı destegı gösterememekten yada hiç destegımı ıstememsnden. belki bizim içinde ii yada kötü bir vesile olacaktır bu. Rabbim onun acısını hafifletsn de hayırlısı olsunMadem iyi anlaşıyorsunuz, eğer daha önce sizi kıracak bir davranışı olmadıysa bu zor süreçte yapacağı veya söyleyeceği şeyleri ileride aleyhine kullanmayın. Alınganlık yapmayın. Alttan alın. Acısı azalınca o da hatasını farkeder.
cüz dağıtın kuran okuyun cenaze işlerinde en güzel böyle yanında olursunuz hemde merhuma yardımcı olmuş olursunuzMerhaba ,
yeni tanıştıgım ve tabir-i caizse flört aşamasında oldugum biri var. Uzun zamandır yakalayamadıgım samimi duyguları ona hissediyodum ve bu yüzden fazlasıyla olmasını istedigim biri. O bu sabah ani şekilde annesini kaybetti. Bu beni beklemedgim şekilde etkiledi içime birşey oturdu onun için bişey yapmak mümkün olsa acısını alıp ortak olup yaşamak istiyorum.. Ama okdr yeniydi ki herşey ne çok samimi olabiliyorum ona bu konuda nede cok uzak kalıp acısıyla başbaşa bırakmak istemiyorum. Taziye msjı attım arayamadım cunku çok çok kötü oldugunu söylediler ama Yarın cenazesine gidicem . Ben yanında oldugumu sonuna kdr hissettirebilecegim başka yollarda istiyorum. O kendini toparlayana kdr benden uzaklaşmasın başlamadan bitmesin istiyorum. Acısını paylaşmak ilerde bak biz bugünleri birlikte aştık diyebilmek adına onun adına bişeyler yapmak sözlerimle rhatlatmak istiyorum.
Merhaba ,
bEN HEP DESTEK OLUCAM TABİİKİ AMA O BU DESTEGI NEKDR İSTİCEK BUNU BİLMYORUM. İÇİNE KAPANIP HİÇ KONUŞMAK İSTEMEYEBLRDE BUNU DÜŞÜNDÜKÇE ÜZÜLÜYORUM ZTNYanı kötüdür tabıkı allah sabır versın ama kötü arayamam yanında olamam deme yanında ol insanlık ıcın bunu yap ılk once konus onla yanına git cenazeden sonrada hem daha yakın olursunz bı adım sen atmıs ol annesı ölmüs daha ınce hesaplar yapma cocuk sana gelecek deıl ya
Basin sagolsun dryip rahat birakin. Onun gozu acidan suan hicbirseyi gormez.
mutlaka görüşerek yanında olmaya calısıcam . ortak arkadaşlara soruyorum çok kötü sürekli ağlıyor diyolar Allah sabrını gücünü arttırsan dıe dua ediyorum hep.Cenazeye gidin, sizi tanıştıran ortak biri varsa ondan haberini almaya çalışın. Bir kaç gün sonra nasıl olduğunu sorun. Biraz daha normal hayata döndüğünde (çalışıyorsa, çalışmaya başladığında falan) iş çıkışı bişeyler yapmayı teklif edin. Hem onun kafasını dağıtmış olursunuz. Aklıma gelen fikirler bunlar, Allah rahmet eylesin annesine de
İlkkez başıma geliyo fikir yürütemiyorum . Tek başına bu acıyla başetsn istemiyrmbaşı sağolsun
yanında olmayı başarabilirsen ol. ama ben olsaydım, sanırım kabul etmezdim