Annesini kaybetti , yanında olmak istiyorum...

bEN HEP DESTEK OLUCAM TABİİKİ AMA O BU DESTEGI NEKDR İSTİCEK BUNU BİLMYORUM. İÇİNE KAPANIP HİÇ KONUŞMAK İSTEMEYEBLRDE BUNU DÜŞÜNDÜKÇE ÜZÜLÜYORUM ZTN
zaten konusmasını bekleme sadece yanında ol sende konusmak zorunda degılsın kı

Yanında olmanız cok güzel Birsey ama ben babamı kaybettiğimde bırakın esimi kimseyi Yanımda istemedim. O an herkes o kadar uzak geliyor ki kimseye tahammülünüz olmuyor. Allah rahmet eylesin

Merhaba ,
yeni tanıştıgım ve tabir-i caizse flört aşamasında oldugum biri var. Uzun zamandır yakalayamadıgım samimi duyguları ona hissediyodum ve bu yüzden fazlasıyla olmasını istedigim biri. O bu sabah ani şekilde annesini kaybetti. Bu beni beklemedgim şekilde etkiledi içime birşey oturdu onun için bişey yapmak mümkün olsa acısını alıp ortak olup yaşamak istiyorum.. Ama okdr yeniydi ki herşey ne çok samimi olabiliyorum ona bu konuda nede cok uzak kalıp acısıyla başbaşa bırakmak istemiyorum. Taziye msjı attım arayamadım cunku çok çok kötü oldugunu söylediler ama Yarın cenazesine gidicem . Ben yanında oldugumu sonuna kdr hissettirebilecegim başka yollarda istiyorum. O kendini toparlayana kdr benden uzaklaşmasın başlamadan bitmesin istiyorum. Acısını paylaşmak ilerde bak biz bugünleri birlikte aştık diyebilmek adına onun adına bişeyler yapmak sözlerimle rhatlatmak istiyorum.
Lütfen fikirlerinize çok ihtiyacm var...

acikcasi onun suanda sana ihtiyaci oldugunu sanmiyorum bi de cok cok yeni bi iliskiymis, yüregi alev alev yanan insanin aklina bile gelmezsin suan icin, zaman lazim, yavas yavas toparlanmaya basladigi zaman yaninda olmalisin,arkadaslarin dedigi gibi ise felan basladigi zaman ya da normal rutine döndügünde destek olup yaninda olursun. cok büyük bi aci Allah sabir versin.

ya bende mreak ettim,eski görüştüğüm benı terk eden biri babasına çok düşkündür,babası ölünce bana mesaj attı,ama ben bunu samımı bulmadım hiç birşey yapmadım,yanı terk edip gitin ama ben sığınacalak lıman değilim gibi düşündüm

acikcasi onun suanda sana ihtiyaci oldugunu sanmiyorum bi de cok cok yeni bi iliskiymis, yüregi alev alev yanan insanin aklina bile gelmezsin suan icin, zaman lazim, yavas yavas toparlanmaya basladigi zaman yaninda olmalisin,arkadaslarin dedigi gibi ise felan basladigi zaman ya da normal rutine döndügünde destek olup yaninda olursun. cok büyük bi aci Allah sabir versin.
Dün aradım açmadı ama sonra geri dönüş yaptı. akşam konuştuk yanımda oldugunu hissediyorum dedi. Sahura uayndıgında o bana yazdı. Çok mutlu oldum içine kapanmayacak sandıgım gibi inşallah. Dediklerinizide yapıcam ama şuan taze diye çok üstüne gitmek istemiyorum ama haftaya mutlaka sevdigi şeyleri birlikte yapmayı teklif edicem kafası dagılması için

bu arada babamıcın sevgılımın annesı kuran hatmettı bu dunyaya bedel dı benım ıcın.. bu tarz merhumun ruhuna faydası olacak bırseye vesıle olabılırsınız
çok teşekkür ederim söylediginiz şeylerle onu biraz daha anlamama yardmcı olup yol gösterdiniz. İnşallah sevgilinizin size yaptıgı gibi bende hep destekcisiyim hissettirebilirim bunu. Anneside hep duamda . Teselli cümlelerinden ziyade somut olarakta bişeyler yapmak istiyorum , Allah kabul etsin yapıyorum da dediğiniz gibi . Allah merhametiyle muamele etsin. Sizinde sabrınızı arttırsın inşallah.

X