• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesinden Göbek Bağı Kesilmeyen Erkekler

kedbanu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
104
17
98
Evet konu başlığından anlaşıldığuı gibi Annesinden Göbek Bağı Kesilmeyen Erkeklerden biride benim kocam kaç zamandır şuraya içimi dökeyim diyorum bi dökemedim gitti şimdi de içim dolu doluyken aklıma gelen şeyler gelipte hepsini yazabilir miyim bilmiyorum neyse şimdi aklımdakileri yazayım belki biraz rahatlarım.
Daha 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim ailem başka memlekette yani ben gurbetteyim buna rağmen ben ailemi haftada bir ararken eşimin yanında olan annesini günde 5 vakit namaz ezan gibi aramasına ilk başlarda kızmıyordum ama şimdi kızmaya başlıyorum ama nasıl baba olacak bilmiyorum hala annesini onların geçimini bizden daha çok düşünüyor ondan sonrada gelinler kötü oluyor kıskanç oluyor
Birde aynı memlekette annesine diyor ki bizim evde kal beraber yatalım :18: gülsem mi ağlasammı bilemedim bi zamanlar birine ana kuzusu diyordum asas anasının kuzusunu gördüm :37:

Evet konu başlığından anlaşıldığuı gibi Annesinden Göbek Bağı Kesilmeyen Erkeklerden biride benim kocam kaç zamandır şuraya içimi dökeyim diyorum bi dökemedim gitti şimdi de içim dolu doluyken aklıma gelen şeyler gelipte hepsini yazabilir miyim bilmiyorum neyse şimdi aklımdakileri yazayım belki biraz rahatlarım.
Daha 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim ailem başka memlekette yani ben gurbetteyim buna rağmen ben ailemi haftada bir ararken eşimin yanında olan annesini günde 5 vakit namaz ezan gibi aramasına ilk başlarda kızmıyordum ama şimdi kızmaya başlıyorum ama nasıl baba olacak bilmiyorum hala annesini onların geçimini bizden daha çok düşünüyor ondan sonrada gelinler kötü oluyor kıskanç oluyor
Birde aynı memlekette annesine diyor ki bizim evde kal beraber yatalım :18: gülsem mi ağlasammı bilemedim bi zamanlar birine ana kuzusu diyordum asas anasının kuzusunu gördüm :37:

Allah yardımcın olsun.

birde annesi hergün su iç, aspirin iç vs.diye de arıyo daha doğrusu o çağrı atıyo bizimki arıyo, annesi su içiriyormuş şimdi içmiyormuş annesi diyor bunu
burda gittiğimiz bi halası var birde amcasının kızı var halasınada hep annesini alıp gidiyoruz
ve daha bir sürü şey ama böyle aklıma geldikçe yazayım bari çünkü ben hiçkimseye anlatmıyorum ne arkadaşlarıma ne akrabalarıma buraya içimi dökeceğim bundan sonra:43:

dünde diyorki ben sabah bebek bir tekme attı bir tekme attı diye heyecanla söylerken sanki tek çocuk senin diyor bende sanki tek çocuk annenin dedim, iyi zamanı diye yoksa annesine laf söyletmez benim annem farklı bir tane falan demeye başladı yine püff...sanki annesi bunun annesi, buda annesinin annesi :37:

annesi yinede sağolsun bize bir tek yoğurt mayalıyor eşimde diyorki parasını verelim mi bende bizimkilerede para verelim o zaman dedim ki bizimkilerin verdikleri yanında solda sıfır kalıyor:19:

Ayni es bende de mevcut, fakat SINIRLARI cizmedigin surece bu boyle devam eder ben sana soyleyeyim.
Cok erken cocuga karar vermissiniz bence, keske biraz kendinizi anlayip dinleseydiniz, ondan sonra karar verseydiniz bebege.
Stres sana yararli birsey degil su donemde, o yuzden tavsiyem oncelikle bebegini dusunmen ve kendini cok strese sokmaman olacak.

Esi ve annesine gelince, tavrini bu gune kadar koymamis olman hata olmus bana gore.
Benim esim de ayni sekilde davraniyordu, o donemler calistigim icin cok kafa yormuyordum.
Ev hanimi olduktan sonra daha da gozume batmaya ve beni rahatsiz etmeye basladi.
Ben tek evladim, annem benden 2-3 semt uzakta oturuyor, fakat biz kayinvalidemlerin semtindeyiz.
15 dk yurume mesafesinde oturuyorlar bize, esim Sabah ise giderken bile babasi ile rastlasabiliyordu.

Bir gun tepemin tasi atti, madem ailen ile mutluydun benim ile neden evlendin?
Benim annem yalniz basina kaliyor evinde, ben senin yaptigini yapmiyorum, onun sucu ne?
Ya bu evde evliligimizi ve sorumluluklarini bileceksin, ya da gidip annenlerle yasamaya devam edebilirsin.
Benim icin hava hos seni hic birseye zorlamadim, diye resti cektim...

Hamd olsun simdi cok daha iyiyiz. :nazar:Ama biz esimle konusarak birseyleri cozebiliyoruz, nihayet! :nazar:
Bunu da basarmak zaman aldi.
Eger sende konusarak cozebilirsen, inan hersey daha kolay olur sizin icin....
Fakat yine ayni seyi tekrarliyorum, once bebegini dusunmelisin, fazla sinirlenip strese girecegin durumlardan kacin...
Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah... :31:

Mrb kizlar,

bendede öyle bir koca vardi. Vardi diyorum cünki simdi bosandik. Annesine inanilmaz bir sekilde bagliydi. Annesi her ne derse desin, kesinlikle karsi gelmezdi veya cvp vermezi, hakli olsun olmasin. "Sansima" cok kötü bir kaynanam vardi, herseyimize karisirdi, ekstra esimi telefonda arayip yarim saat, 40 dak doldurur bana karsi kiskirtirdi, esimin yaninda oldugumdan o kadinin dediklerini duyuyordum. Hep beni kötülerdi, dünyayi ayagina getirseydim yine memnun olmazdi. Yinede esim onun dedigini harfiyen uygulardi. Veee bügün ayriyiz, o kadinin yüzünden evliligimiz bitti.

Sinir koysaydi annesine bügün mutlu olurduk, cünki iyi anlasiyorduk esimle. Cennet annelerin ayagin altinda deyip her dedigini yapiyordu, hakkini helal etmez diye korkuyordu. Oysa bir cocugunda hakki var, mesela evlilige, huzura, mutluluga.

Allahim kimsenin basina böyle kayinana getirmesin.

Aynisini sen ona yap. Hergün anneni ara, eger gönderiyorsa, gidebiliyorsan (cok uzak degilse) sIkca yanina git, sacma sapan seyleri sormak icin ara. Eger bundan bi zaman sonra rahat:19:siz olmaya baslarsa, sartlarini söylersin. Eger durmadan ailesini övüyorsa, sende yap bunu, ailenin sadece iyi yönlerinden bahset, abart. Erkek milleti ancak bu dilden anlar !

Ahh bi anlasa nerde herkes farklı yüz kere bin kere bişey söylesen bildiğinden şaşmıyor

konuma tekrar yazmışken ne zamandır birilerine söylemek istediğim bişey oldu onuda yazayım bari içimde duracağına :37: geçenlerde bende gün vardı eşimin aile tarafıyla tabi başka kimsem olmadığı için en son yemekten sonra kv diyor ki oğlumun kesesine bereket deyip birde kurulma mı derler onun adına bi hareketi var duyar duymaz şok oldum bir kere şuan eşim çalışmıyor ben çalışıyorum onun kesesi değil (ben ayrım yaptığımdan söylemiyorum )o çalıştığı zaman bile olsa ikimizin kesesi oluyor yine sadece benim yada onun değil ki biz birinde birşey yedikten sonra o ailenin eşi çalışmıyorsa bile kesenize bereket deriz ama günü gelir ben bunu eşime söylerim de anlayan nerde :47:

Back