Annesi yüzünden ayrıldık..Annesi beni hiç istemedi ve inadıyla kazandı sonunda bitti.

Merhaba arkadaşlar,ben kulubünüze yeni katıldım,özellikle psikolojimi duyularımı paylaşmak yorumlarınızı fikirlerinizi almak için Geldim.29 yaşimdayım sevgilimde aynı yaşlarda.Onunla tanıştığımda adeta mutluluktan uçuyordum.Herşey yolunda gibi görünüyordu sonra belli bir zaman sonra annesiyle tanıştırdı,annesi o kdar soğuktu ki,o masada adeta kendimi yok hissettirdi bana..benimle doğru düzgün konuşmadı ailemi hiç sormadı.Neyse o gün öyle geçti,sonra ben sevgilime sordum annen benim için ne dedi diye?Seni sevdii çok iyidir aslında ama ilk başta böyle soğuktur dedi.Aslında hiç öyle sanmıyordum ama sevgilim çok sevdiğim için inanmak istedim ve kendimi inandırdım.Ama sevgilim benim tüm ailemle tanıştı.Ve ailem onu çok sevdi benimsedi.Zaman geçtikçe ilk başlarda hemen evlenelip deyip tarih veren sevgilim,herşeyi ertelemeye başladı.1 yıl böyle geçti.Ve bir gün,annem seni istemiyor ama önemli değil ben seni çok seviyorum dedi.Ve beni ikna etmeyi başardı.elimden geleni yapıcam en kısa zamanda halledicem dedi..böyle derken 2 buçuk sene oldu.Ve annesiyle nerdeyse hergün kavga ettiğini benim için çok mücadele verdiğini anlattı.Ama için tuhaf tarafı bi bakıyodum bana nişan söleri verirken yazın annesiyele tuttu seyehate gitti,orda delirdim resmen bana dedi yine çok yakında nişanımız olcak ben yine inandım.ve dedği sözleri yine tutmadı hergün kavga etmeye başladık.benim ailem çıldırdı ailesi gelsin artık resmiyet olsun böyle nereye kadar sürer diye sorgulamaya başladılar.Sevgilimin ablası var oda hiç destek olmadı bana o evli ama hiç birşeye karışmadı.Hayatım tam bir karabasana dönüştü.Bn dedim ki istemeye,annen gelmiyorsa ailenden birileri gelsin,ona da yanaşmadı annesi tüm ailesini tembiihlemiş kimse gelemezmiş.Ve bununla ilgili bi akrabasıylada konuşmadı durumu çözmek için..Bende üni.mezunu gayet güzel bir kızım.Yani neyimi beğenmedin be kadın?Sevgilim hep senle ilgisi yok o beni paylaşmak istemiyor dedi.Ailemde annesi ailesi gelmezse olmaz. diye direttilr ve çok öfkeliler seni istemeyni biz niye isteyelim sen ezik misin dediler.Bana beni istemeye tek geleceğini söyledi aileme sordum asla olmaz biz bu çocuğun evini ailesini bilmiyoruz görmedik tanışmadık olmaz dediler.Sevgilim çok mücadele ettiğini söylüyo annesiyle ama benim artık inancım kalmadı.bide hep sözler verdi tutmadı.beni çok sevdiğini söylüyor ve hala gelip ailemle konuşmak istediğini ailemi ikna etmek istdiğini söylüyo ama ailesini getiremezmiş..Bende ayrıldım yakın zmanda çünkü çok yıprandım.Hala peşimde.ama ailm istemiyor bu seferde.Çünkü ayrılmamıza rağmen annesini ikna edemiyo.Bende bitirdim artık hem yıllarım heba oldu hemde çok yıprandım.Yorumlarınızı sabırsıızlıkla bekliyorum.[/


yanlış bir ilişki içinde olduğunu hem hissetmek hem de sevdiğin için yaşamak nasıl bir duygudur bilirim.erkekler sandığımızdan daha korkaklardır.kadınların ise hisleri kuvvetlidir.sen tanıştığında annesinn seni istemediğini hissetmişsin.kadın,açıkça belli de etmiş.ilk kez karşı karşıya gelen insanlar elbette soğuk durabilir ama bir yemek masasında yok sayacak kadar değil.yalnızca mesafeli davranırlar.o da doğaldır...kadının burdaki psikolojisi çocuğunu kaybetme korkusu.aslında durumun seninle bir alakası yok.başka bir kız gelse ona da aynı şeyi yapacak.şükret kurtulmuşsun.ertelemeye başlaması da ayrı bir şey.hem annesini idare etmiş hem seni.bu ne kadar çirkin birşey.istemeye tek başına gelmek de neymiş...Allahtan ailelerimiz başımızda da doğru karar almamıza yardımcı oluyorlar.geride bıraktığın zaman sana boşa geçmiş gibi gelebilir ama bunlar insana hayatı öğretiyor.
yıpranman çok normal.burda önemli olan senin psikolojin.bitmiş bir durum olsa da sen sürekli o düşünce ile yatıp kalkıyorsundur.sabır ya sabır çekeceksin ve herşey geride kalacak.hakkında hayırlısı olsun.
 
Her işte bir hayır vardır arkadaşım biraz klasik olacak ama öyle. Sen şimdi üzülüyorsun kendini yıpratıyorsun ama eminim ki sen gerçekten iyi kalpli ve kötülük düşünmeyen biriysen Allah seni gecelecekteki felaketlerden koruyor şu an ama biz insanlar böyle durumlarda üzüntümüzden anlayamıyoruz bazen. İlerde de karşına gerçekten seni hak eden biri çıktıüğnda gerçekten mutlu olduğunda anlaycaksan her şeyin bir sebebi olduğunu.
 
amaan boşver hem evlenseydiniz de hayatınızda hep sorun olacaktı kayınvalide belli ki
her şeyde bir hayır vardır ilerde yaşayacağın dertlerden kurtuldun belki de şükret....
 
mrb canım... söyle düsün ya ewlenip annesine yenilseydi ewliliğiniz bosanırdınız. ewlenip dul kalacagına, annesine sözünü geciremeyen birinden kurtulmussun sewin derim.. bence hayatın kurtulmus...ne o cocuktan hayır gelir (pısırık), nede annesinden... gözün aydın diyorum kızma ama
canın acıyabilir ama zamanla gecicek, inan bosanmanın acısı dahada agır :31:
 
Merhaba arkadaşlar,ben kulubünüze yeni katıldım,özellikle psikolojimi duyularımı paylaşmak yorumlarınızı fikirlerinizi almak için Geldim.29 yaşimdayım sevgilimde aynı yaşlarda.Onunla tanıştığımda adeta mutluluktan uçuyordum.Herşey yolunda gibi görünüyordu sonra belli bir zaman sonra annesiyle tanıştırdı,annesi o kdar soğuktu ki,o masada adeta kendimi yok hissettirdi bana..benimle doğru düzgün konuşmadı ailemi hiç sormadı.Neyse o gün öyle geçti,sonra ben sevgilime sordum annen benim için ne dedi diye?Seni sevdii çok iyidir aslında ama ilk başta böyle soğuktur dedi.Aslında hiç öyle sanmıyordum ama sevgilim çok sevdiğim için inanmak istedim ve kendimi inandırdım.Ama sevgilim benim tüm ailemle tanıştı.Ve ailem onu çok sevdi benimsedi.Zaman geçtikçe ilk başlarda hemen evlenelip deyip tarih veren sevgilim,herşeyi ertelemeye başladı.1 yıl böyle geçti.Ve bir gün,annem seni istemiyor ama önemli değil ben seni çok seviyorum dedi.Ve beni ikna etmeyi başardı.elimden geleni yapıcam en kısa zamanda halledicem dedi..böyle derken 2 buçuk sene oldu.Ve annesiyle nerdeyse hergün kavga ettiğini benim için çok mücadele verdiğini anlattı.Ama için tuhaf tarafı bi bakıyodum bana nişan söleri verirken yazın annesiyele tuttu seyehate gitti,orda delirdim resmen bana dedi yine çok yakında nişanımız olcak ben yine inandım.ve dedği sözleri yine tutmadı hergün kavga etmeye başladık.benim ailem çıldırdı ailesi gelsin artık resmiyet olsun böyle nereye kadar sürer diye sorgulamaya başladılar.Sevgilimin ablası var oda hiç destek olmadı bana o evli ama hiç birşeye karışmadı.Hayatım tam bir karabasana dönüştü.Bn dedim ki istemeye,annen gelmiyorsa ailenden birileri gelsin,ona da yanaşmadı annesi tüm ailesini tembiihlemiş kimse gelemezmiş.Ve bununla ilgili bi akrabasıylada konuşmadı durumu çözmek için..Bende üni.mezunu gayet güzel bir kızım.Yani neyimi beğenmedin be kadın?Sevgilim hep senle ilgisi yok o beni paylaşmak istemiyor dedi.Ailemde annesi ailesi gelmezse olmaz. diye direttilr ve çok öfkeliler seni istemeyni biz niye isteyelim sen ezik misin dediler.Bana beni istemeye tek geleceğini söyledi aileme sordum asla olmaz biz bu çocuğun evini ailesini bilmiyoruz görmedik tanışmadık olmaz dediler.Sevgilim çok mücadele ettiğini söylüyo annesiyle ama benim artık inancım kalmadı.bide hep sözler verdi tutmadı.beni çok sevdiğini söylüyor ve hala gelip ailemle konuşmak istediğini ailemi ikna etmek istdiğini söylüyo ama ailesini getiremezmiş..Bende ayrıldım yakın zmanda çünkü çok yıprandım.Hala peşimde.ama ailm istemiyor bu seferde.Çünkü ayrılmamıza rağmen annesini ikna edemiyo.Bende bitirdim artık hem yıllarım heba oldu hemde çok yıprandım.Yorumlarınızı sabırsıızlıkla bekliyorum.


Yaşamış olduklarımız hemen hemen aynı.6 ay önce ayrıldık ailesi istemedi hemde istemeye kadar geldikten sonra hep ayrılmak istedim sürekli ağladı karşımda öldürürüm kendimi diye dayanamadım ayrılamadım şimdi gözyaşları bile sahteymiş diyorum bir telefonla bitirdi ailem seni istemiyor onları silemem diye.2,5 yılımız o sevgisi kapılarımda yatışı hepsi yalanmışş hemen birini buldu. Yazık çok yazık .Allah diyorum susuyorum o herşeyin en doğrusunu bilir.Yaptıları yanlarına kalmasın heveslikle gururla oynamak ne demekmiş karşılarına çıksın inşALLAH. Konuyu açalı bayağ olmuş umarım atlatmışsındır umarım mutlusundur.Sevgiyle kal.
 
napıcakki oğlunun tursunu kuracak heralde :) kız valla acıdım sana psikolojisi bozuk heralde o kadının insan oğlunu cok seviyorsa onun mürvetini görmek ister torun olsun ister böyle yanında tutarak eline ne gececek acaba .s.s cok gıcık bi kadınmıs hele kaynana olarak mazaallah canım ucuz yırtmıssın artık sevgilin küçük değil kendi kararını kendisi vermesi lazım cocuk gibi hala anne anne ne yani hayret bişey .s ileride de hep sıkıntı çekerdin bitanem o kadının gölgesinde yasıyacaksınız hiç mutlu bir son görülmüyor iyi yapmıssın .bence kararının arkasında dur ve dönme hiç kaybeden onlarrr..
 
Son düzenleme:
sanki kendi hikayemi okumus gibi oldum...bende uni mezunu alimli bir kizim ve onun annesi beni hic istemedi hic sevmedi. Nedeni de yok...beni terslerdi hic iyi davranmazdi hele oglu yokken daha bir pis davranirdi...anneme dil uzatti o serefsiz ve ben sok oldugm agzimi acamadim cunki bu kadarini beklemyiordum. bende icimde kalmasin diye onunla ilgili ogluna kötü seyler söyledim ki bu da onun zoruna gitsin. sonra ögrendim ki o piskolojikmen hastaymis. belliydi zaten normal davranis sergilemiyordu. allah onu bildigi gibi yapsin! Anan oglunu alsin da basina calsin bile dedim onu terkettim.
 
Bende aynı duygular içerisindeyim. Benım erkek arkadasımın annesı benı en basta cok sevdı kendı kızı nasılsa bende aynı şekildeydim onun için, tamam bu güzel bir duygu ama ınsan bırazda kendını özel hissetmek istiyor. :( Erkek arkadasımla aramızda gümüş basit bi yüzük takmıstık, şimdide ona takmıs durumda neden ondan habersız takmısız diye. Benım haberım olsaydı ben sana altın alır takardım ama haberım yoktu herkez bana soruyor nişan mı yaptınız diye ben haberım olmadıgı ıcın hayır yapmadık diyorum diyo :/ tüm bu sorunlar Oğlunun onu dınlemediğini benım sözümü dınlediğini ve benım onu doldurduğumu söylüyor.Annesıyle tum bu sorunları yasarken ssevgilim hep yanımdaydı, uzme kendını hersey duzelecek, biz cok mutlu olucaz ben senı istiyorum bırakmam diyo.:( Çok yapıcı olmama ragmen artık bende illallah dedım ve onun üzülmemesi için oğlunu çok sevmeme ragmen ondan ayrılacağımı söyledim :( bu seferde basladı yalvarmaya sen ayrılırsan ben kendımı affetmem aranıza girmek istemiyorum diyo :( paçaları tutustu anlayacagınız :( sevgilimide çok seviyorum ne olacagını bılemıyorum lutfen yorum yapın. :(
 
Back