Günaydın herkese uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum yaşadıklarımın 100/1 ini buralara sığdıramam sadece direk konuya girip bir dost önerisine sizinde fikirlerini almaya çok ihtiyacım var.bu sene 1 şubatta 4yıllık beraberliğimi bitirdim hiç bir sebep yokken yada aslında bir çok sebep varken bilmiyorum ailesi yüzünden ailesine uygun kriterde değilmişm onlar baya varlıklı tanınmış bir aile oldukları için onlara yakışır bir gelin tesettürlü ev kadını olabilecek cocuklarına bakabilecek ve ende erkegin sözü geçecek bir kadın arıyorlardı.benmse tek hayalim evlendiğimde eşimle hep eşitlik halinde olalım ikimizde çalışalım herseyimizi kendimiz yapalım ki ailemizin kıymetini bilelim huzurlu yuvamız olsun sadece bunu istedim ve onu bu 4sene boyunca nasıl sevdim inanamassınız.en kötü zamanlarımda hep o yanımdaydı mezuniyetimde babamın ölümünde ağladığımda güldüğümde her zaman yanımdaydı beni sevmediğinden hiç ama hiç şüphem olmadı.bir gün eski kız arkadası ile konustu die 3 ay görüşmedim ama sevdiğim için affettim 3ay didindi affetmem için.bizimki zaten olmayacak bir seydi ama bunu bile bile onunla oldum çok insan sildim fedakarlık yaptım oda ole çok sey yaptı gerçekten çok güzel dolu dolu bir 4yıl yasadım isterdimki benim sonum olsun ama olmadı birgün içmiş sana bayadır demk istedigim birşey var dedi nedir dedim karım dedi
( o an ne yasadıgımı bilemessiniz 4 yıldır hep seninle ciddiyim lafını beklemiştim ama hiç hissettirmedim bunu ona
o karım lafı beni yerle bir etti dondum sevinemedim ona hiç tersini söyleyemeyecegm ben dedim kendi kendime erkesi gün kendime neden bunu yapıyorum diye sordum ve bitirme kararı aldım.aradan 1ay geçti kuzeni benm iyi arkadasımdır beni hiç aldattımı dedim.önce yok felan filan dedi sonra ısrar ettim yemin ettirdim itiraf etti 3-4 kere baska birileriyle beraber olmus ben bu konuda çok hassasım benm anne babam bu yüzden ayrıldı onalrın yüzünden benm hiç belli bir adresim olmadı hep göçebe bir çocukluk geçirdim.eski kız arkadası ile telde konustu die 3ay ayrı kaldık.ve hep birgün beni aldatacaksan kaybetmeyi göze alarak yap derdim onda bana yeminler ederdi
nasıl yıkıldığımı anlatamam kelimeler yetersiz kalır suan bile boğazımda yutkunamayacagm kadar düğümler oluyor
tamamen çıakrdım hayatımdan aldatmasaydı onu severek ona sadık kalarak yasayabilirdim .neyse ondan sonra karsıam biri çıktı tamda herseyden umudumu kesmiş baska sehire gitme planları yaparken .tanıstık ona baya direndi kiilk basta arkadasca konustugumuz için herseyimi bilir kolumdaki eski sevgilimin dövmesini bile sindirdi.herseye sennle savaşmaya hazırım dedi.okadar iyi saf temiz kalpli biriki tam evlenilecek bir erkek cevresi tarafından çok sevilen ailesi çok düzgün kendisside polis olacak okunu okuyor .memur bir ailenn çocugu .ailesi beni çok seviyor hele annesi bitiyor benm için.gecen hafta ilkkez birini annemle tanıstırdım ona çok begendi .ciddi düşünüyoruz eylül gibi nişan düşünüyoruz Allah kısmet ederse.diğeride hala mail atıyor arıyor soruyor.aslına bakarsanız benm aklım hala eskisinde 4yıl sonucta kolay değil kabullenemiyorum hala hersey saka gibi geliyor.ismini duyunca bi sızı hissediyorum içimde.ama şimdikinide asla bırakmayı düşünmüyorum çünkü herseye deger bir erkek. nolur yardım edin akıl verin siz olsaydınız ne yapardınız?