Annesi yüzünden ayrıldık..Annesi beni hiç istemedi ve inadıyla kazandı sonunda bitti.

Deryaa3

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
8
0
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar,ben kulubünüze yeni katıldım,özellikle psikolojimi duyularımı paylaşmak yorumlarınızı fikirlerinizi almak için Geldim.29 yaşimdayım sevgilimde aynı yaşlarda.Onunla tanıştığımda adeta mutluluktan uçuyordum.Herşey yolunda gibi görünüyordu sonra belli bir zaman sonra annesiyle tanıştırdı,annesi o kdar soğuktu ki,o masada adeta kendimi yok hissettirdi bana..benimle doğru düzgün konuşmadı ailemi hiç sormadı.Neyse o gün öyle geçti,sonra ben sevgilime sordum annen benim için ne dedi diye?Seni sevdii çok iyidir aslında ama ilk başta böyle soğuktur dedi.Aslında hiç öyle sanmıyordum ama sevgilim çok sevdiğim için inanmak istedim ve kendimi inandırdım.Ama sevgilim benim tüm ailemle tanıştı.Ve ailem onu çok sevdi benimsedi.Zaman geçtikçe ilk başlarda hemen evlenelip deyip tarih veren sevgilim,herşeyi ertelemeye başladı.1 yıl böyle geçti.Ve bir gün,annem seni istemiyor ama önemli değil ben seni çok seviyorum dedi.Ve beni ikna etmeyi başardı.elimden geleni yapıcam en kısa zamanda halledicem dedi..böyle derken 2 buçuk sene oldu.Ve annesiyle nerdeyse hergün kavga ettiğini benim için çok mücadele verdiğini anlattı.Ama için tuhaf tarafı bi bakıyodum bana nişan söleri verirken yazın annesiyele tuttu seyehate gitti,orda delirdim resmen bana dedi yine çok yakında nişanımız olcak ben yine inandım.ve dedği sözleri yine tutmadı hergün kavga etmeye başladık.benim ailem çıldırdı ailesi gelsin artık resmiyet olsun böyle nereye kadar sürer diye sorgulamaya başladılar.Sevgilimin ablası var oda hiç destek olmadı bana o evli ama hiç birşeye karışmadı.Hayatım tam bir karabasana dönüştü.Bn dedim ki istemeye,annen gelmiyorsa ailenden birileri gelsin,ona da yanaşmadı annesi tüm ailesini tembiihlemiş kimse gelemezmiş.Ve bununla ilgili bi akrabasıylada konuşmadı durumu çözmek için..Bende üni.mezunu gayet güzel bir kızım.Yani neyimi beğenmedin be kadın?Sevgilim hep senle ilgisi yok o beni paylaşmak istemiyor dedi.Ailemde annesi ailesi gelmezse olmaz. diye direttilr ve çok öfkeliler seni istemeyni biz niye isteyelim sen ezik misin dediler.Bana beni istemeye tek geleceğini söyledi aileme sordum asla olmaz biz bu çocuğun evini ailesini bilmiyoruz görmedik tanışmadık olmaz dediler.Sevgilim çok mücadele ettiğini söylüyo annesiyle ama benim artık inancım kalmadı.bide hep sözler verdi tutmadı.beni çok sevdiğini söylüyor ve hala gelip ailemle konuşmak istediğini ailemi ikna etmek istdiğini söylüyo ama ailesini getiremezmiş..Bende ayrıldım yakın zmanda çünkü çok yıprandım.Hala peşimde.ama ailm istemiyor bu seferde.Çünkü ayrılmamıza rağmen annesini ikna edemiyo.Bende bitirdim artık hem yıllarım heba oldu hemde çok yıprandım.Yorumlarınızı sabırsıızlıkla bekliyorum.

yazdıklarınızdan sevgılınızın babası olmadıgını dusundum
annesı gercekten oglunu paylasamıyor olabılır
sızı ıstemıyorsa mutsuz olacagınıza unutmaya calısın derım ben
sımdıden bu kadar sorun yaratan kadın ılerde daha kotulerını yapar bence

Anladığım kadarıyla bitmiş bişey, üzerine daha ne söylenebilir ki.. Hakkınızda hayırlısı olmuştur belkide. Ailesinden biri gelip yada kendi tek gelip seni istesede evlenseydiniz belki yine hayatın berbat olacaktı. Annesi oğlunun evine mutlaka gelecektir. O işteyken sana kurduğu baskıları hayal etsene..
İyi ki kabul etmemiş ailen öyle bi evliliği.. Eğer bitmemiş karar aşamasında bi durum olsaydı sende ki, derdim ki annesiyle baş başa konuş benden neden hoşlanmıyorsun bi yanlışım mı oldu falan diye yüzleşin ona iyimser olup, sevdiğini söyle falan derdim ama bitmiş bu saatten sonra kendini harap etmenin bi manası yok.
Dediğim gibi hakkında hayırlısı buymuş belkide. İnşallah çok yakında karşına bunları unutturacak biri çıkarda çok mutlu olursunuz inşallah.

canım seni istemeyenleri sen hiç isteme klasik bir laf gibi gelsede çok doğrudur
eminim sen çook güzel ve tatlı kızsındır işte bu sebeple kayınvalide adayın seni çekememiştir bu sebeple istememiştir
sen şimdi bir nevi kandırıldın senelerin heba oldu ama her şerde bir hayır vardır ya evlenseydin ya çocuk yapsaydın ondan sonra kayınvalidenin baskısıyla ayrılsaydın ne olacaktı o zaman bu açıdan bakıp kendini üzme daha gençsin emin olki daha iyi erkekler var inş seni hakedeni bulursun
şunuda belirteyim bende senin yaşadıklarını yaşadım ama evlendikten sonra yaşadım halden yaşıyorum ama çocuk var bırakamıyorum ve kayınvalidem halen benle uğraşıyor ölene kadar bunları yaşayacak olma fikri beni kokkutuyor en azından sen başını yakmadan ayrılmışsın

yorumunuz için çok teşekkürler sağolun haklısınız

Çok teşekkür ederim,sağolun.. çok haklısınız,ayrılmakla çok doğru bir karar aldım..Allahım size ve evliliğinizede huzur ve mutluluk versin ve kayınvalidenizde huzurluzluk çıkarmasın uzak olsun sizden.

çok teşekkür ederim çok haklısınız..içimi rahatlattınız içim ferahladı çok sağolun

emınım senı kalpten seven bır es ve aıle karsına cıkacaktır.boylelerı ıcın kendını ve aılenı uzme degmez.

çok teşekkür ederim çok haklısınız..içimi rahatlattınız içim ferahladı çok sağolun

İçini bir nebzede olsa ferahlatabildiysem ne mutlu bana.. Allah'ın sevdiği kuluymuşsunda daha imzayı atmadan kurtulmuşsun onlardan.. Karşına daha iyileri çıkar, kaynananla ana-kız gibi olursun inşallah çok mutlu olun :)

Muhakkak ki üzücü bir durum,
Ancak isabet olmuş sonucun böyle olması; inan buna arkadaşım..
Bu anne örnekleri bugün ayıramasa yarın öbür gün gayretle ayırıyor zaten..
Alsın koynuna saklasın oğlunu,hıh

hakkında hayırlısı olsun ama birşey dicem çevremden de duyduğum kadarıyla kendisini istemeyen kızlar sevgililerine sorduklarında ''neden böyle yapıyor annen beni neden sevmiyor '' die erkeklerin tek savunması ''aslında iyi bir insan ama alışamadı, yok henüz ısınamadı, yok şu huyunu sevmedi '' ozaman kime, neye göre iyi annesi anlamıyorum... iyi insan bunu yapamaz.. oğlu ayrılsın die bunları yapması açıkçası bende iyi insan izlenimi yaratmıyor ,hakında hayırlısı neyse o olsun ama seni istemeyen annesi, oğlu değil pireye kızıp yorgan yakmaya değicekmi iyi düşün canım yaaa ayrıca erkek anneleri böyle malesef şayetttt sen annesine bi saygısızlık yapmadıysan herşey anlattığın kadar açık ve berraksa böyleyken bu kadın bu kadar fenalık yapıyorsa allah çok büyük eminim sen olmassan başka bi eli maşalı gelin alır

Böylesi daha iyi bence, evlenseydiniz bile kadın hep sorun çıkaracaktı

Seni ve aileni üzecekti, ailenin onu tek başına kabul etmemesi iyi olmuş

Sanırım sevgilinizin babası yok, o yüzden kadın oğluna aşırı bir düşkünlük göstermiş olabilir ama bu da zamanla halolacak bir şey değil.

Eminim çok tatlı bir bayansın, kendini kötü hissetme sakın, bu aslında şahsınla ilgili bir şey değil.

Madem bitti ayrıldınız, kadına kargo ile bir paket kına gönder, ben öyle yapmıştım

Üzme kendini her şerde bir hayır vardır, belki senin için doğru adam değildi

Annsyle 2 kez görüştm oda dışarda.eve hiç davet etmedi beni.yani beni hiç tanımadan istemedi.yaklaşık 2,5 yıldır hiçbir diyaloğumz olmadı.telde dahi konuşmadık.Çok ısrar ettim sevglime beni götür,görüşelm diye,hep tatsız şeyler olur dedi götürmedi.Kadının beni niye istemdğini bile bilmiyorum..çok sordum,kendi sorunları var psikolojik diyor.Yorumun için çok teşekkür ederim sağolun,iyiki geldim buraya derdimi size anlatmak beni rahatlattı..

Çok haklısın doğru adam değildi..hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Allah iyilrle karşılaştırsın hep.ama şunuda çok iyi anladım tecrübe oldu bana..aile çok önemliymiş,gerçekten

Çok haklısınız size katılıyorum.okdar yıprandımki bu süreçte..Kadın her istediğini yaptırıyor ve taviz vermiyor..bende vermiycem çünkü yetti canıma..bitirdim zaten.

İyi ki bitmiş canım benim. Sanırım bi laf varya ailesiylede evlenmiş oluyosn vs diye onun doğruluğu bi kez daha anlaşılıyo ki
şuan arada resmiyet yokken bitmesii, evlendikten sonra bitmesnden çok daha iyidir.
En azndan daha fazla yıpranmadın.. Hiç üzülme eminim
seni hakeden birini bulucaksındır...
zira o kadın evlenseydiniz sana hayatı dar edebilrdi

İşte burada en önemli rol erkeğe düşüyor , tabikide kimse ailesiyle sevdigi arasında tercih yapmak istemez bu çok zor bir durum ama insan sevdigi için herşeyi göze alır diye de bir laf vardır.Anladığım kadarya ne annesinden vazgecebiliyor ne senden , ama yaş olmuş 30 , bu insan 15 yaşında olsa anlarımda 30 yaşında bir adamın ısrar etmemesini istediklerini yapması için annesinden izin almasını anlamam .

canım yazını okuunca aklıma gelen tek sey annesının gelın adayı ıcın baskasını dusunuyor olması yoksa durduk yere hangı anne tanımadan ıstemem dıye tutturur. bencede boyle hayırlısı olmus hakkında boswer sen elınden gelenı apmıssın

İşte böyle erkekleri bir kaşık suda boğasım geliyor, annesi istemediyse neden sizi bu kadar oyaladı, neden sizin ailenizle tanıştı.
Sevginizin yoğunluğunu tahmin edebiliyorum ama zamanla herşey unutulacaktır. Allah karşınıza daha iyilerini çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…