yazdıklarınızdan sevgılınızın babası olmadıgını dusundum
annesı gercekten oglunu paylasamıyor olabılır
sızı ıstemıyorsa mutsuz olacagınıza unutmaya calısın derım ben
sımdıden bu kadar sorun yaratan kadın ılerde daha kotulerını yapar bence
canım seni istemeyenleri sen hiç isteme klasik bir laf gibi gelsede çok doğrudur
eminim sen çook güzel ve tatlı kızsındır işte bu sebeple kayınvalide adayın seni çekememiştir bu sebeple istememiştir
sen şimdi bir nevi kandırıldın senelerin heba oldu ama her şerde bir hayır vardır ya evlenseydin ya çocuk yapsaydın ondan sonra kayınvalidenin baskısıyla ayrılsaydın ne olacaktı o zaman bu açıdan bakıp kendini üzme daha gençsin emin olki daha iyi erkekler var inş seni hakedeni bulursun
şunuda belirteyim bende senin yaşadıklarını yaşadım ama evlendikten sonra yaşadım halden yaşıyorum ama çocuk var bırakamıyorum ve kayınvalidem halen benle uğraşıyor ölene kadar bunları yaşayacak olma fikri beni kokkutuyor en azından sen başını yakmadan ayrılmışsın
Anladığım kadarıyla bitmiş bişey, üzerine daha ne söylenebilir ki.. Hakkınızda hayırlısı olmuştur belkide. Ailesinden biri gelip yada kendi tek gelip seni istesede evlenseydiniz belki yine hayatın berbat olacaktı. Annesi oğlunun evine mutlaka gelecektir. O işteyken sana kurduğu baskıları hayal etsene..
İyi ki kabul etmemiş ailen öyle bi evliliği.. Eğer bitmemiş karar aşamasında bi durum olsaydı sende ki, derdim ki annesiyle baş başa konuş benden neden hoşlanmıyorsun bi yanlışım mı oldu falan diye yüzleşin ona iyimser olup, sevdiğini söyle falan derdim ama bitmiş bu saatten sonra kendini harap etmenin bi manası yok.
Dediğim gibi hakkında hayırlısı buymuş belkide. İnşallah çok yakında karşına bunları unutturacak biri çıkarda çok mutlu olursunuz inşallah.
çok teşekkür ederim çok haklısınız..içimi rahatlattınız içim ferahladı çok sağolun
emınım senı kalpten seven bır es ve aıle karsına cıkacaktır.boylelerı ıcın kendını ve aılenı uzme degmez.
hakkında hayırlısı olsun ama birşey dicem çevremden de duyduğum kadarıyla kendisini istemeyen kızlar sevgililerine sorduklarında ''neden böyle yapıyor annen beni neden sevmiyor '' die erkeklerin tek savunması ''aslında iyi bir insan ama alışamadı, yok henüz ısınamadı, yok şu huyunu sevmedi '' ozaman kime, neye göre iyi annesi anlamıyorum... iyi insan bunu yapamaz.. oğlu ayrılsın die bunları yapması açıkçası bende iyi insan izlenimi yaratmıyor ,hakında hayırlısı neyse o olsun ama seni istemeyen annesi, oğlu değil pireye kızıp yorgan yakmaya değicekmi iyi düşün canım yaaa ayrıca erkek anneleri böyle malesef şayetttt sen annesine bi saygısızlık yapmadıysan herşey anlattığın kadar açık ve berraksa böyleyken bu kadın bu kadar fenalık yapıyorsa allah çok büyük eminim sen olmassan başka bi eli maşalı gelin alır
Böylesi daha iyi bence, evlenseydiniz bile kadın hep sorun çıkaracaktı
Seni ve aileni üzecekti, ailenin onu tek başına kabul etmemesi iyi olmuş
Sanırım sevgilinizin babası yok, o yüzden kadın oğluna aşırı bir düşkünlük göstermiş olabilir ama bu da zamanla halolacak bir şey değil.
Eminim çok tatlı bir bayansın, kendini kötü hissetme sakın, bu aslında şahsınla ilgili bir şey değil.
Madem bitti ayrıldınız, kadına kargo ile bir paket kına gönder, ben öyle yapmıştım
Üzme kendini her şerde bir hayır vardır, belki senin için doğru adam değildi
Muhakkak ki üzücü bir durum,
Ancak isabet olmuş sonucun böyle olması; inan buna arkadaşım..
Bu anne örnekleri bugün ayıramasa yarın öbür gün gayretle ayırıyor zaten..
Alsın koynuna saklasın oğlunu,hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?