- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim için durum farklı,babam hayatımızda yok gibiydi eve girmezdi,işten çıkınca dışarıda eğlenirdi..rahmetli anneciğim üç çocukla mutfaktan dışarı çıkamazdı hastaydı,gece tansyon yüzünden babama ulaşamadığı için kızkardeşim acile götürürdü,eve döndüklerinde bile babam gece çıktınız diye kavga ederdi
Senin başka bir şeye moralin bozulmuş sanırım,Konu bu kadar degil devami var yarida kaldi çünkü gerçekten bu konuda cok doluyum. Hani ben hep diyorum elhamdurullah iyi bir anneyim iyi olmaya calisiyorum ama kendi ananama babama nolduk.
nolduk diyorumcunku konun sonu daha trajik
evet canım annelerin hakkı ödenmez:)annemde bize karşı çok iyiydiDaha önceki msj larımda yazmıştım işte herkes bu kadar şanslı olamıyor işte,
kimisinin de ailesinden ekmediği kalmıyor,
genellikle en büyük fedakarlığı yapan anneler.
ben... aklıma geldikçe hala içim sızım sızım sızlıyor kahroluyorum... keşke keşke zamanı geri alabilsem herşeyi baştan yapsam ya da yapmasam...annesini benim kadar üzen olmamıştır sanırım
kahroldum valla şimdi bunları okuyunca
çok toydummmm yaaa çok gezmeyi severdim giderdim eve gelmek bilmezdim.ben... aklıma geldikçe hala içim sızım sızım sızlıyor kahroluyorum... keşke keşke zamanı geri alabilsem herşeyi baştan yapsam ya da yapmasam...
Aslında uzun uzun yazacak çok şey var ama ,
hiçbirşey bilmeyen insanlara oturup analtmak hem zor, hemde o duyguyu vermek imkansız.
annem ve babam ben ve abimi her zaman çok sevdi. iyi günümüzdede kötü günümüzdede hep yanımızda oldular.
maddi , manevi olarak.Üstelik şu zamanda gerek forumda gerek arkadaş çevremde umursamaz aileleri gördükçe ne kadar iyi olduklarını dahada iyi anlıyorum.
Fakat ben diyorum hani ölseler şimdi, ömür boyu bir vicdan azabına sürüklenirim.
Neden ; çok üzdük ya onları . Nasıl desem ben mesela ailemden gizli piercing taktırdım yani yaptıpım en büyük şey buydu, daha sonra evlendim bir sürü sorun , tüp bebek süreci e tabi bütün hayatta kazanamadıklarımın acısını herkezden çıkarırken onlarda nasiplendi. yani şöyle mesela dur ben ağlamayayım da üzülmesinler diyemedim zira böyle insanlarda var. ama ben ya boyunlarına sarılıp agladım, yada bacaklarına dolana dolana agladım ve ağlattık.
İllaki karşıt görüşlerimizde oldu, Buarada benim babam imam Müezinliği yapmış biz Türkiyeli değiliz. Giydik gezdik,sigarada içtik, biralı votkalı fotoğraflar hayat o ya önlerine önlerine düştü.
Neyse sonra boşandım o ayrı dert kucağımda bebek yine o süreci hiç sakin geçirmedim. elimde değildi yani. Annemi kendimle beraber depresyona soktum benle beraber oda tedavi gördü.
Daha sonra ben evlencem tekrar milletten on tane laf, işte annem aman kızım aman bebeğim şöyle böyle dedikçe ben öyle düşünüyorum ya banane milletten dedim , annemde öyle naif biri oturup dinlemiş.
aaa biz daha 1.bulamadık seninki 2.hemen buldu demelerinin altında bişiler aradıda aradı.
Evlendim geçen sene ölümden döndüm bebek doğuracağım diye. Yine aynı şeyler müthiş fedakarlık yani öl dese ölecekler o kadar.
Hatta annem eski eşim için böyle beni üzdükçe o ayrılık aşamasında bana diyordu öldüreyim ben onu öldüreyim . o kadar yani.
Bu sadece benim payımdan yaşattıklarımız.
Sonra
Sanırım aglıcam
ahhh canım gençmişsin gençliğin verdiği asilikle yapmışsın.. herkes yapar yapmıştır.. ben bile bile yalan söyledim anneme hem de çok önemli bir konuda ve başka bir sürü hatalar.. ben olsam affedemezdim kendimi. ki affetmiyorum da benim annem gibi bir anneye nasıl yapabildim hala aklım almıyor..çok toydummmm yaaa çok gezmeyi severdim giderdim eve gelmek bilmezdim.
yazık eskiden cep telefonu yoktu annem bekle bekle.yazık.
başka türlü üzmedim Allah için ama içimde yaradır.
en azından şimdi kul köleyim anneme bir dediğini iki etmiyorum
napayım.
noldu cutem neden dertlendin birden mi aklına geldi hiç ses etmedin kız...Aslında uzun uzun yazacak çok şey var ama ,
hiçbirşey bilmeyen insanlara oturup analtmak hem zor, hemde o duyguyu vermek imkansız.
annem ve babam ben ve abimi her zaman çok sevdi. iyi günümüzdede kötü günümüzdede hep yanımızda oldular.
maddi , manevi olarak.Üstelik şu zamanda gerek forumda gerek arkadaş çevremde umursamaz aileleri gördükçe ne kadar iyi olduklarını dahada iyi anlıyorum.
Fakat ben diyorum hani ölseler şimdi, ömür boyu bir vicdan azabına sürüklenirim.
Neden ; çok üzdük ya onları . Nasıl desem ben mesela ailemden gizli piercing taktırdım yani yaptıpım en büyük şey buydu, daha sonra evlendim bir sürü sorun , tüp bebek süreci e tabi bütün hayatta kazanamadıklarımın acısını herkezden çıkarırken onlarda nasiplendi. yani şöyle mesela dur ben ağlamayayım da üzülmesinler diyemedim zira böyle insanlarda var. ama ben ya boyunlarına sarılıp agladım, yada bacaklarına dolana dolana agladım ve ağlattık.
İllaki karşıt görüşlerimizde oldu, Buarada benim babam imam Müezinliği yapmış biz Türkiyeli değiliz. Giydik gezdik,sigarada içtik, biralı votkalı fotoğraflar hayat o ya önlerine önlerine düştü.
Neyse sonra boşandım o ayrı dert kucağımda bebek yine o süreci hiç sakin geçirmedim. elimde değildi yani. Annemi kendimle beraber depresyona soktum benle beraber oda tedavi gördü.
Daha sonra ben evlencem tekrar milletten on tane laf, işte annem aman kızım aman bebeğim şöyle böyle dedikçe ben öyle düşünüyorum ya banane milletten dedim , annemde öyle naif biri oturup dinlemiş.
aaa biz daha 1.bulamadık seninki 2.hemen buldu demelerinin altında bişiler aradıda aradı.
Evlendim geçen sene ölümden döndüm bebek doğuracağım diye. Yine aynı şeyler müthiş fedakarlık yani öl dese ölecekler o kadar.
Hatta annem eski eşim için böyle beni üzdükçe o ayrılık aşamasında bana diyordu öldüreyim ben onu öldüreyim . o kadar yani.
Bu sadece benim payımdan yaşattıklarımız.
Sonra
Sanırım aglıcam
Amiinnn... Allah bana da annemin babamın eşimin kızımın acısını yaşatmasın..hiçbir zaman rahat değil senin yaşadıklarını bende yaşadım aynısını birebir kucağımda çocukla döndüm ama tek farkımız onlar üzülmesin diye dışa dğeil hep içe ağladım şuan 2 ci kez evliyim ve herzaman diyorum ALLAH ailemin ve eşimin kızımın acısını bana göstermesin
Canım gençlik cahillik asilikle oluyor işte.ahhh canım gençmişsin gençliğin verdiği asilikle yapmışsın.. herkes yapar yapmıştır.. ben bile bile yalan söyledim anneme hem de çok önemli bir konuda ve başka bir sürü hatalar.. ben olsam affedemezdim kendimi. ki affetmiyorum da benim annem gibi bir anneye nasıl yapabildim hala aklım almıyor..
asla asla aslaaaa yapmazdım..Canım gençlik cahillik asilikle oluyor işte.
şimdiki aklımız olsa yaparmıydık aslaaaaaa
bende şimdi anneyim.
kızımda benı üzüyor hemde bazen ağlıyorum kırılıyorum
ama anneyim hemen affediyorum.
emin ol onlarda bizi afeetmişlerdir.
ay çok kötü oldum ya cute mafettin beni.