Aschi Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2018 466 926 27 Kasım 2018 Konu Sahibi Aschi #21 Sinem989 .!.: Ya o zaman rengini değiştirsin bari İade almasa bile değişim yaparlar herhalde Genişletmek için tıkla... Evet bunu sormadım sorayım teşekkürler
Sinem989 .!.: Ya o zaman rengini değiştirsin bari İade almasa bile değişim yaparlar herhalde Genişletmek için tıkla... Evet bunu sormadım sorayım teşekkürler
Aschi Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2018 466 926 27 Kasım 2018 Konu Sahibi Aschi #22 berlin8982 .!.: Artik bozulsun yapacak birşey yok, iade edemezse gönderirsiniz. Benim evim perdesiz, kafa rahat Genişletmek için tıkla... Perdesiz göze çok boş gelmiyor mu ya ben de böyle sıcak aile salonu yapayım dedim gri beyaz siyahtan başka renge sıcak bakamıyorum
berlin8982 .!.: Artik bozulsun yapacak birşey yok, iade edemezse gönderirsiniz. Benim evim perdesiz, kafa rahat Genişletmek için tıkla... Perdesiz göze çok boş gelmiyor mu ya ben de böyle sıcak aile salonu yapayım dedim gri beyaz siyahtan başka renge sıcak bakamıyorum
berlin8982 🌸 Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2018 4.044 17.719 27 Kasım 2018 Konu Sahibi Aschi #23 Aschi .!.: Perdesiz göze çok boş gelmiyor mu ya ben de böyle sıcak aile salonu yapayım dedim gri beyaz siyahtan başka renge sıcak bakamıyorum Genişletmek için tıkla... Özelden mesaj yolladım,tabii bu zevk meselesi . Bir çok İnsan a perdesiz olmaz diyor bazıları çok beğeniyor . Ama önemli olan benim ne istediğim :)
Aschi .!.: Perdesiz göze çok boş gelmiyor mu ya ben de böyle sıcak aile salonu yapayım dedim gri beyaz siyahtan başka renge sıcak bakamıyorum Genişletmek için tıkla... Özelden mesaj yolladım,tabii bu zevk meselesi . Bir çok İnsan a perdesiz olmaz diyor bazıları çok beğeniyor . Ama önemli olan benim ne istediğim :)