İyi geceler kızlar
Pek dert sayılmaz ama içime dert oldu ne yapmalıyım bilmiyorum size danışmak istedim.
Şimdi biz yeni eve taşındık evin eksikleri çok malum mobilyalar halloldu işte halıdır perdedir vs eksik şuan.Ben de dekor,yaratıcılık işlerinden epey uzak olduğum için anneme danıştım salon eşyalarımız koltuk tv ünitesi vs tamamen gri.Anneme dedim ki önce duvarlar boyanacak sonra perdeye geçeceğim sonra dekorasyon işleri ama perde rengini ne yapsam bilmiyorum.Eşim bir duvarı bordo istedi ben de açık renk istiyordum söyledim anneme daha anlaşamadık duvar renginde bakalım falan.
Neyse geçen bir mağazada fikir olsun diye perdelere bakarken annem aradı görüntülü yurtdışındayız bu arada baktı aman pahalı ne gerek vat ben burdan 200liraya hallederim yollarsın dedi.Ben de dedim tamam sen bi bak aynı fiyata gelecekse daha güzel seçenekler varsa öyle yapalım 600 yollarım 150 kargo tutar fazla bir şeyse boşuna uğraşma burdan alsak da olur.Tamam siz boyayın bana güven sen dedi.Bugün de doğum günüm tabi beni sevindirmek için gitmiş almış perdeleri fotoğrafını attı eşim hiç beğenmedi kırmızı fon ve puantiyeli tül almış ben de beğenmedim.Dedim anne ne konuştuk keşke önceden sorsaydın ne kadar verdin iade alacaklar mı 600verdim dedi.O da otel sektöründe sezon boyunca çalışıyor sezon bitince işi yok yani üzüldüm hem uğraşmış hem masraf etmiş ama keşke sorsaymış evime bir şey almadan.Sonra eşim heves etmiş hediye almış olsun beğenmedik asmayız dedi ama parasını yollamamız gerekiyor hediye değil dedim,beğenmedik neden verelim iade etsin dedi.Ben de anne neden kırmızı dedim e duvar kırmızı olacak dedin süprz yapayım dedim dedi.Eşim beğenmedi ama ücretini yollayacağım maaşım gelince iade edebilirsen et keşke almadan foto atsaydın yine de masraf etmişsin uğraşmışsın teşekkür ederim dedim.Ben zaten korkarak aldım fazla heycanlandım benim hatam eşine selam söyle nice senelere yazmış.Bu laf sokmak oluyor annemin dilinde bu arada:)
Şimdi buranın para birimiyle aşırı bir miktar değil evet ama zamanlaması çok kötü oldu eve alınan mobilyalar arabalara kış lastiği derken bu ayı tamamlayacak sınırda bıraktık paraları.
Ben maaşım gelince yollamayı düşünüyorum ama eşim de iade etsin kullanmayacağımız şeyi neden ödeyelim eve bir şey almak varken diyor.Ben bir yandan annemin düşünüp hevesini kursağında bıraktığım için üzülüyorum ama çok emrivaki oldu gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.Size danışmak istedim ne yapsam ne desem kırılmasa.Uzun oldu kusura bakmayın hızımı alamadım:)
Beğenseydiniz parasını şimdi göndermeyecekmiydiniz
Tabii ki herkesin aile durumu başka, birşey diyemem . Ama anneme gönderdiğim 100 euronun hesabını da kimseye vermem . Tamam almasaymış sorsaymış iyi olurdu ama yapmamış, bizim kazandığımız 100 euro ile , onalrin 60 lirası maalesef bir değil. O yüzden açıkçası bana vicdansizlik geliyor . Size de ders oldu , kendiniz alirsiniz hrr seyi . Hem zaten kaç para kar edecektiniz ki turkiyeden kumasini filan görmeden alacaktınız.
İşgüzarlık annenin yaptığı ama yinede göndermen lazımBen ona dedim ki bu ay ödemeler var sadece boya aldık bunu halledince perdeye bakacağım içime sinen bir şey olmazsa sen de orda yolun düşünce bak çok aşırı bir fiyat olmadıkça oradan alabiliriz değilse boşuna uğraşma bir de ptt ye vs gitmen gerekecek gerek yok dedim tamam boyayın seçelim dedi acele etmiş.
Ya o zaman rengini değiştirsin bariDaha önce de duvarın biri bordo muhabbeti oldu ben açık renk istiyorum ortada buluşcaz artık zaten fazla bi renk zevkim yok kırmızı vs boyamam dedim o ordan seçip almış e kırmızı dedin diyor:)
Artik bozulsun yapacak birşey yok, iade edemezse gönderirsiniz. Benim evim perdesiz, kafa rahatÇok da kar olarak bakmadık ben bu işlerden pek anlamadığım için ona danıştım o da beraber bakarız pahalı orda ben burdan 200 e ne güzel şeyler bulurum dedi ben de tamam evi boyayalım sonra öyle yapalım dedim.İade edemezse tabi ki zor durumda bırakmaycağım yollayacağım ama şimdi bozuldu da iadeyi sor yoksa yollarım önümüzdeki ay diyince.
İşgüzarlık annenin yaptığı ama yinede göndermen lazım
Zaten bir daha karışmaz bişeye
Eşinide fazla dinleme ya
O ne öyle duvar renginden tüle perdeye kadar herşeye karışıyor
Ben darlandım burda