• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemlere geldim :(

Altinlarda onun hiçbir hakkı yok.
Çünkü evliliği bozan yıkıcı olan taraf o .
O nedenle altınları sana tazminat gibi düşünecek bi soğuk su içecek üstüne.
Hem evleneyim hem odun gibi davranayim
karimi evden kovayim ama altinlarda bende kalsın.
Aa ne terbiyesiz saygısız bi adam bu ya ?
Hem daha isim yok diyorsun o altınlar senin guvencen bosanirsan da sağlam bi avukat tut hakkını kaptırma kimseye.

O çok gururludur bence özür filan dileyip beni eve götürmeye kalkmaz bide ikimiz de yıprandık daha bi kaç ayda tükettik evliliği bilmiyorum:KK43:
Öyle bir diler ki.. Bak o gurur abidesi kocan nasıl da ayağına kapanıyor. Yeter ki sen dik durmayı başar bu süreçte.
Evliliğin ilk yılları böyle olur genelde. Herkes birbirinin başını ezmeye çalışır. Evliliğimizin başında biz de kedi köpek gibiydik. Zamanla öfke nöbeti kalmıyor burunlar sürtülüyor karşılıklı. Evine bağlı, cimri değil, sadakatli, oturmasını kalkmasını bilen, iyiyken biraz gönül almasını da bilen biriyse burnunu sürte sürte yontacaksın mecbur.
Ne öfkesi olmayan şen şakrak adamlar var ama karılarının boynuzları tavana sürtüyor.

İlk yıllar berbattı canım bizim. Birde eşim ilk gördüğü gün aşık olmuştu bana hemen aileme haber gödermişti falan yanı gayet cıddıdı.
Evlendık. abi ne kavga bıtıo ne gürültü. üzerine hamılelık oldu doğum lousalık hiçte hatırlaak isteediğim günler öyle söylıyı sen anla. Hiç konuşmazdık akşaları iki muhabbetın belıı kıramadıuk.
En önemlisi biz arkadaş olamadık hiç. Beraber eğlenemedik.

Evliliğimin 3. yılında çocuğu sütten kesmiştim. Benden kopamıyodu ama nefretını gözlerııde cok hıssettı. O da benıkını.
O yıl dedim ki bi gece dışarı cıkmıştık. Seni kendıme aıt hıssetmıyorum falan dedim ağladım ama çok ağladım. Bir suru şey söyledım çok ağladım. Şimdi bile gözlerım doldu sınırlenıyorum bana bunları yasattığı için.

Onunda çok problemleri oldu iş vs aile. Çocuğu sütten kesince işte bi gün oturduk içtik içtik ben ilk defa alkol alıyorum sayılır. akşam 7de oturduysak sabah 5lere kadar 3 defa falan yaptık bunu. İçim de ne varsa benı ne kadar uzduse ben onu ne kadar uzduysem söyledık içtik ağladık içtik güldük içtik sarıldık.

Baze bunları yazınca gönlüm kırılıyo çok yıne. Ama geçtı gıttı yılda 1 2 kavga edıoruz yıne. 2 ıl olucak heralde aldım çocuğuu gıttı babama otrdm anlattım bağırdım çağırdım engelledım onu aramadıda zaten.

3. gun bana mesa attı ölüyorum pişmanım falanlar cevap yazmadım. Birde guruludur senın kı hesap nefes alamıyorum yazmıs hayret :skandal: eve geldığıde bi 3 saat falaan sarıldı öptü kokladı. İlk yıllarda çok oluyo canım be yıllar geçtikçe duruluo insan evliliklerde. Şimdi ikinci çocuk istiyo ama bende tık yok hatırlıyorum o günleri.

Son düzenleme:
Şuan ballı kaymak gıbıyız. Karşılıklı çabalamak lazım yanı. Eşindede çaba hissedersen bırakma peşini birşeyler düzelıyo yanı en azından bızde öyle oldu :KK50:

Şu an için tek yapacagin beklemek ve iş aramak olmalı hem kafan dağılır hem de ailene muhtaç olmazsin maddi anlamda.
Eğer ben haklıyım elimden geleni yaptım diyorsan rahat ol .
Gerçekten seni istiyorsa gelir özür diler ikna eder öfke kontrolü için de bi psikologa gitmeyi kabul eder öyle evine geri donebilirsin .
Yoksa geri dönsen bile gene sorunlar olur illa ki onun değişmek için caba gostermesi lazım.

Evet canım sen de benzeri şeyler yaşamışsın..biz de tartışıp günlerce konuşmadığımız günler oluyordu ama bakıyordum düzelecek gibi olsa da düzelmiyordu çünkü oturup ciddi anlamda konuşamıyorduk eşim bişey olmamış gibi davranıyor üstünü örtmeye çalışıyordu öyle de düzelmiyo sorunlar..kendiliğinden geçmedi bizimkiler daha büyüdü..
Hatta her tartışmada eski tartışma konuları da açıyordu sen bana bunu dedin sen bana şunu dedin taa kaç ay geçmiş konular..ben artık bana öfkeli sinirli olmasına dayanamıyorum hep sinirli hep gergin.. tamam benim de hatalarım var ben de yanlış kelimeler kullandım ama o an sinirlense haklı da bu her zaman böyle tersliyor beni..
Canim emin ol bizde oyleyiz hic değişmedi. 2 yillik evliyim hala ayni. Sürekli eski tartismalari gün yüzüne cikarir sen onu dedin ben bunu dedim sen şöyle yaptın ben böyle yaptım gibisine... Biz KonusamiyoruZ bile agzimizi açsak kavgayla sonuçlanıyo. Ne hakaretler ne küfürler ondan sonra... Sürekli bana ters davraniyor kotu davraniyor kotu konusuyo is arkadasiymisim gibi konuşuyor benimle. Şuan iyiyiz evet ama iki gün sonra yine basa dönücez bizde

Yok canım biz evlendiğimizden beri tartışma yaşıyoruz hiçbirinde evden gitmedim gidiyorum desem de o kovsa da gitmedim durdum dayandım ama artık bardak taştı..peki siz kaç gün dönmüyordunuz? Döndüğünüzde nasıl davranıyordunuz birbirinize? Benimki arayacağını sanmıyorum zaten engelle beni dedi angelledim arayamaz
Canım bunlar sudan sebep şuan sinirli arayacaktır veya senın aramanı beklıyor boşanıcagınızı düşünmüyorum bu sebepler hep batdagı tasıran damla sanıyoruz ama değil:) eve dönünce barısıyorduk biz

Altinlarda onun hiçbir hakkı yok.
Çünkü evliliği bozan yıkıcı olan taraf o .
O nedenle altınları sana tazminat gibi düşünecek bi soğuk su içecek üstüne.
Hem evleneyim hem odun gibi davranayim
karimi evden kovayim ama altinlarda bende kalsın.
Aa ne terbiyesiz saygısız bi adam bu ya ?
Hem daha isim yok diyorsun o altınlar senin guvencen bosanirsan da sağlam bi avukat tut hakkını kaptırma kimseye.
Altınların bi kısmını Benim aileme borç verdik canım o yüzden istiyor borcumu kapatcam diyor bilmiyorum canım

Öyle bir diler ki.. Bak o gurur abidesi kocan nasıl da ayağına kapanıyor. Yeter ki sen dik durmayı başar bu süreçte.
Evliliğin ilk yılları böyle olur genelde. Herkes birbirinin başını ezmeye çalışır. Evliliğimizin başında biz de kedi köpek gibiydik. Zamanla öfke nöbeti kalmıyor burunlar sürtülüyor karşılıklı. Evine bağlı, cimri değil, sadakatli, oturmasını kalkmasını bilen, iyiyken biraz gönül almasını da bilen biriyse burnunu sürte sürte yontacaksın mecbur.
Ne öfkesi olmayan şen şakrak adamlar var ama karılarının boynuzları tavana sürtüyor.
Bilmiyorum canım inşallah öyle olur dicem de eskiye dönsek te yine tartışmalar olcak büyüyecek kavga olcak yine başlıcak sen şöylesin sen böylesin..
Nişanlıyken de kavga ederdik sınırı iki güne geçerdi haklısın derdi şimdi durum farklı olay büyük evden çıktım bence aramaz ararsa gelişmeleri yazarım canım

Canım bunlar sudan sebep şuan sinirli arayacaktır veya senın aramanı beklıyor boşanıcagınızı düşünmüyorum bu sebepler hep batdagı tasıran damla sanıyoruz ama değil:) eve dönünce barısıyorduk biz
Evden gittim diye aramaz bence canım ararsa da konuşalım boşanma sürecini diye arar çünkü gururlu asla yalvarmaz benim hatalarımı düşünür adım atmaz yanlış kelime kullandım mesela ama içimin kötü olmadığını bilmesi lazım daha tanıyamadı beni..çünkü öyle olsa der ki tamam yanlış kelime kullandın özür diledin kapandı senin iyi biri olduğuna Emin'im demesi lazım ama Yok..sen fesatsın sen kötüsün sen söyleşin sen böylesin

Benim bir hatam varsa onun on hatası var..öfkesini kontrol edemeyip hem fiziksel hem psikolojik şiddet..evden çıkarmaz bi yere göndermez çünkü güvenmez çıkarsam ya bişey yaparsam..
Bi kez annemle yarım saat konuştum inanmadı ekran fotosunu çektim attım

Benim bir hatam varsa onun on hatası var..öfkesini kontrol edemeyip hem fiziksel hem psikolojik şiddet..evden çıkarmaz bi yere göndermez çünkü güvenmez çıkarsam ya bişey yaparsam..
Bi kez annemle yarım saat konuştum inanmadı ekran fotosunu çektim attım
Size guvenmemesi çok kötü..kabul edilebilirler bişey değil.madem guvenmiyordu neden evlenmiş beyefendi

Bir gün oldu canım,,kendisi engelle dedi arama dedi ben de engelledim şimdi engeli kaldırsam bu sefer pişman olduğumu düşünüp havalara gircek..hem evden kovdu beni git dedi hem de gidersen bida giremezsin dedi
Ben anlamıyorum bu kadar kin öfke nasıl olur çok severek evlendik çok mücadele verdik nişanlıyken de tartışır ayrılır barışırdık evlendik herşey tükendi beni umursamadı küssem umursamaz hep ben yanaşırım..sorunları söylediğimde de bi elin yağda bi elin balda her iestediğin alınıyor daha ne istiyorsun diyor?? Maddi anlıyor beklentilerimi
bence tam tersi engeli kaldır ama yazma o zaman dicekki vayy bak yazmadı hatta durup durup bakıcak neden keldırdı diye watsapdada uzgun degil guzel bi resim paylas yazı yazma ama facen varsa esini ac ve gez

Bu evlilik tukendi fikrini cikaracaksin kafandan.evliligin sursun istiyorsan.
Bosanmayi istemiyorsun fakat tükendik diyorsun.
Esini arama o gelmeden eve donme.ister 1 hafta ister 5 ay bekle.o adim atmadan gidersen nasilsa geri geliyor izlenimi verirsin

Evden gittim diye aramaz bence canım ararsa da konuşalım boşanma sürecini diye arar çünkü gururlu asla yalvarmaz benim hatalarımı düşünür adım atmaz yanlış kelime kullandım mesela ama içimin kötü olmadığını bilmesi lazım daha tanıyamadı beni..çünkü öyle olsa der ki tamam yanlış kelime kullandın özür diledin kapandı senin iyi biri olduğuna Emin'im demesi lazım ama Yok..sen fesatsın sen kötüsün sen söyleşin sen böylesin
Canım zannedıyor musun ben farklıydım.. sinirle söyleniyor bak ne dıyorsun bende kötü kelime ettim içimi bilmesi lazım? Oda aynı böyle düşünüyorsa? İçimi bilmesi lazım sinirle söyledim diye?

Boşanmak hakikaten ne kadarda kolay olmuş.
Sabır gostermek varken tek çikar yol boşanmak olmuş.
Biraz sakin olun olgun davranin.
Bazı Yorumlar, tam bir felaket tellalığı yapiyor.
Arkadaşlar hepimizin evliliğinde cok sorunlar olmuştur.buna sabir gostermek varken neden boşanmak, anlaşılır gibi degil..
Bence boşanmak kaçmak demek..
Çozulemiyecek sorun yoktur.
Biraz zaman, hoşgörü, saygı eşittir mutluluk...

Madem aranızda bu kadar güvensizlik vardı nasıl evlendiniz , esin sevgiliykende bu kadar sinirli bir insandiydida sen görmekmi istemedin , temelde bozukluk var sizin ilişkinizde böylesine sağlam olmayan bir zeminde neden evlilik yuvası kurdunuz , insan daha birkaç ayda neyi paylasamazki bu kadar ilginç..

Back