Annemlere geldim :(

Daha bkac ay olmuş evleneli , hakkaten evlilik bu kadar basitmi ya , hemen herkes felaket tellaligi yapıyor ama yıkmak çok kolay önemli olan yapıcı olmak.. konu sahibi iliskinizde nerde hatalar var , neden sana bu kadar güvenmiyor , evlilikte guvenmeden ne olabilirki oturun birlikte sakince konuşun , yapıcı cümleler kurun ben seni seviyorum ama neden böyle oldu kısa sürede tarzı konusun bence . 2-3 gün kafanızı dinleyin sonrada bir görüşme oturup konuşma talep edin , biyerlerde hata var bu ilişkide ama cozulemeyecek büyük şeyler değil ..

Ya canım 9 ayda kim kavga etmez bı durhele..Çok acele ediyorsun boşanmak için..İlk yıllar kiskancliklar olur normal bunlar daha birbirinize alişmamissiniz bı alisin..Biraz zaman ver.okadar kolaymi ya..Koskoca ev kuruldu düğün yapıldı..Okadar emek verildi zaman verilmeyi haketmiyormu bu evlilik!??

Benimde canım evleligimin ilk günleri cehennem gibiydi canım. Esimin ailesi ile ilgili sıkıntılar vardi bu benim esimle arama da yansıdı . Neler neler yaşadım. Her günüm aglamak ile geçiyordu. Cok kotu gunler yaşadım . Bende cok fedakarlık yaptım kendimden col ödün verdim ama degdi.
Valla bir hafta iki hafta kaldigimda oldu.
Esim kendi gelip benimle barismak istiyordu. O sekilde kabule diyordum.
Ciktigim eve bir daha kendim gitmem olmazdı zaten haklıydım o yuzdne hic alttan almadım.
Ya kabul edecekti ya boşanacaktık.
Sonra artik esim benim degerimi anladı.
Artik geride kaldı.
Biraz bekle aramasini hemen bosanma davasi acma.
Benim esimin aileside oyle neler neler.
Onlar yuzunden bütün sosyal ağlarımizi kapattık rahatladık .
Seni iyi anlıyorum bende tükendim dedim bitti dedim hatta esimden sogudum ama simdi tam tersi. Zaman herseyin ilacı. Biraz mucadele etmek, emek vermek lazım.
Bosanma dönüşü olmayan bir yol çünkü.

Üç hafta baya fazla zaman :/ dava açtınız mı? Beni de arayan soran olmazsa ya da arayıp boşanalım dava açtım derse gidişat o
Henüz açmadım, bu haftaiçi avukatla görüşücem nasıl yol izlemem gerektiğini konuşucam..

Umarım hatasının farkına varır eşiniz.. Tek taraflı çok zor ama.. Siz elinizden gelenî yapıyoken karşı tarafın parmağını kıpırdatmaması bi süre snra pes ettiriyo insana.. Değer görmek istiyo insan, saygı duyulmak istiyo, sevmek yetmiyo sevilmekte istiyo..

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Bizim aşamayacağımız boyuttaydı sorunlarımız, umarım siz aşabilirsiniz..

Güvenmiyorsa bir daha da güvenmez. Bu gidişle sizi döver de. Çekmek zorunda değilsiniz bu zorbalığı.
Zaten el kaldırdı gibi bişey
Sözlü şiddet te var en son giderken bile küfür hakaret..ben de dedim madem güvenmiyosun evlenmeseydin diyorum
Normal anımızda güveniyorum diyo kavga anında güvenmiyorum diyo

Zaten el kaldırdı gibi bişey
Sözlü şiddet te var en son giderken bile küfür hakaret..ben de dedim madem güvenmiyosun evlenmeseydin diyorum
Normal anımızda güveniyorum diyo kavga anında güvenmiyorum diyo

Valla onun sorunu.sen şiddet görecek bir de güvenini kazanmaya mı uğraşacaksın? Niye? Sen değersiz bir insan mısın?

En iyisi ayrılmak. Böyle ömür geçmez ikiniz için de.

bence tam tersi engeli kaldır ama yazma o zaman dicekki vayy bak yazmadı hatta durup durup bakıcak neden keldırdı diye watsapdada uzgun degil guzel bi resim paylas yazı yazma ama facen varsa esini ac ve gez
Canım o da beni engellemiş ben engeli kaldırsam o beni görmez ki..sence kaldırıyım mı

Valla onun sorunu.sen şiddet görecek bir de güvenini kazanmaya mı uğraşacaksın? Niye? Sen değersiz bir insan mısın?

En iyisi ayrılmak. Böyle ömür geçmez ikiniz için de.
Çok doğru. Benim kimyamı bozdu ben böyle biri değildim tamam çok mutlu zamanlarımız da oldu bana dünyaları verdi belki karşıma çıkan evlilik düşüncesi olmayan korkak adamlardan olmadıgı için istedim onu aşık oldum.
Ama her sorun büyüyüp kavgaya dönüşürse nasıl gidecek
Bide ilgi yok alaka yok karnım agrıyo diyorum yok elim yara oldu diyorum yok
Eve yorgun gelir üstüne gitmem ama ertesi günü bakarım yataktan fırlar gibi kalkar sanki istemediği bi kadınla yattı tövbe..
İnsan bi öper bi sarılır bi ısıtır bi saçımı okşar en azından yatakta

Şuan kafam karışık gitmek te istemiyorum burda kalmak ta..gitsem ya yine aynı şeyler olur üzülen ben olcam..
Şuan ikimiz de sessizdeyiz
Engelleri kaldırdım ama ararsa açmıcam

Canım zannedıyor musun ben farklıydım.. sinirle söyleniyor bak ne dıyorsun bende kötü kelime ettim içimi bilmesi lazım? Oda aynı böyle düşünüyorsa? İçimi bilmesi lazım sinirle söyledim diye?
Tamam o da bi anlık sinirle söylüyor belki ama bana sürekli ters olması ne anlama geliyor? Bu ara bana hiç tahammülü Yok
Benim nazımı niyazımı kocam çekmekeyecek te kim çekecek
Herşeye ters sinirli gergin beni kırıyor gönlümü almıyor

Zaten birbirimizi yorduk tükettik bitirdik
Biraz da ayrı kalalım diye geldim ben yani ona direk senden boşancam demedim ama olur da kendisi ısrar la böyle bişeye kalkışırsa dava açarsa yapacak bişey yok
Ve ben o adım atmadan atmam

Nişanlıyken tartışmalarımız oluyodu ama gönlümü alıyodu iki gün zor dayanırdık..
Bana normal zamanımızda güvendiğini söylüyor ama kavga anında güvenmediğini söylüyor ben de anlamadım

Bilmiyorum bu saatten sonra bazı şeyler nasıl toparlanır kırılan cam eskisi gibi olur mu
Şuan sessizdeyiz
O dava açarsa ben de kabul ederim canım yapacak bişey yok ve ben adım atmam
Ancak o özür diler evliliği kurtarmak isterse ..
Ama yürümüyor..anlaşamıyorum ben bilmiyorum psikolojimi bozdu herşeye ağlar oldum sinirlenir oldum

İnşallah canım zaten ben artık adım atmam
Keşke Zamanında biraz burnunu sürtseydim diyorum belki kolay elde etti kıyamadım sözlerini dinledim ondan oldu
Sen ailende mi kalıcaksın? Hakkında hayırlısı olsun senin de canım

Canım beni kaybetme korkusu yok
Bana herzaman öfkeli sinirli
Karısına insan karısına nasıl bukadar uzak mesafeli öfkeli olabilir
Bana kıyamaması lazım ama yok
Ben yanaşmasam yanaşmaz sarılmaz öpmez
Acayip bi ağırlığı var tamam ben agır erkek severim ama dışarda agırsert olcak evinde karısına her türlü gır gır şamata eğlence sırnaşcak mutfakta işyaparken gelir bi su içerdi beklerdim belki arkamdan öper sarılır ama yok
Özel günlerimde üzerime titresin isterim yok
Bi soru sorarım tersler bahanesi de çalışıyor olması..gündem yoğun stres yapıyor benden çıkarıyor ve aşırı gurur inat var ben aramadan aramayacak

Ne kadar kirilip uzuldugunuzu degil ailenizin yanina donerseniz ne kadar mutlu olacaginizi vurgulayin
Allah yardimciniz olsun

Yok canım ailem ilçede ben merkezde çalışıyorum.. Çalıştığım şehirde ablam var, bekar, onda kalıcam şimdilik.. İlerleyen zamanlarda belki geçici görevlendirme isteyip ailemin yanına giderim yada başka bi ile tayinimi isterim.. Şuan için bilmiyorum bende..

Bende aynı hatayı yaptım zamanında.. Kıyamadığımdan, üzülmesin, kırılmasın diye alttan almıştım hep.. Büyük hataymış ama.. Sen alttan aldıkça tepene çıkıyolar dahada.. Bundan sonrası için derslerimi aldım.. Taviz vermem kimseye..

Bilmiyorum canım benimki duygu adamı değil mantık adamı
Nasıl sevdi nasıl inandırdı beni bilmiyorum
Duygu adamı gibi gözüküyordu ama değilmiş kaç tartışmada ben ağlayıp kriz geçirirken arkasını döndü oturdu bişey yapmadı..hayatta aramaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…