- 12 Kasım 2016
- 785
- 851
- 23
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Daha bkac ay olmuş evleneli , hakkaten evlilik bu kadar basitmi ya , hemen herkes felaket tellaligi yapıyor ama yıkmak çok kolay önemli olan yapıcı olmak.. konu sahibi iliskinizde nerde hatalar var , neden sana bu kadar güvenmiyor , evlilikte guvenmeden ne olabilirki oturun birlikte sakince konuşun , yapıcı cümleler kurun ben seni seviyorum ama neden böyle oldu kısa sürede tarzı konusun bence . 2-3 gün kafanızı dinleyin sonrada bir görüşme oturup konuşma talep edin , biyerlerde hata var bu ilişkide ama cozulemeyecek büyük şeyler değil ..Boşanmak hakikaten ne kadarda kolay olmuş.
Sabır gostermek varken tek çikar yol boşanmak olmuş.
Biraz sakin olun olgun davranin.
Bazı Yorumlar, tam bir felaket tellalığı yapiyor.
Arkadaşlar hepimizin evliliğinde cok sorunlar olmuştur.buna sabir gostermek varken neden boşanmak, anlaşılır gibi degil..
Bence boşanmak kaçmak demek..
Çozulemiyecek sorun yoktur.
Biraz zaman, hoşgörü, saygı eşittir mutluluk...
Peki ailenize geldiğiniz günler kaç gün dönmüyordunuz?? Sonrasında neler oluyordu eşiniz mi özür dileyip gelip alıyordu yoksa kendiniz mi durduk yerde dönüyordunuz?? Allah bozmasın canım maşallah evliliğinize ama bizimki artık tükendi gibi sadece sevgi yetmiyor ilişkiyi ben tek yükleniyor gibiyim hep fedakarlık herşey benden bekliyor
Kendisini engellememi kendisi istedi engelledim..ailesi de görümceleri engelledim WhatsApp tan..şimdi bişey filan sormasınlar diye..zaten gıcık oluyorum her yaptığımı takip ediyorlardı ben bi resim paylaşıyorum hemen ardından onlar da ..kıskanıyorlar
Henüz açmadım, bu haftaiçi avukatla görüşücem nasıl yol izlemem gerektiğini konuşucam..Üç hafta baya fazla zaman :/ dava açtınız mı? Beni de arayan soran olmazsa ya da arayıp boşanalım dava açtım derse gidişat o
Düğün için kredi çekti canımE tamam ne fark eder ki altınların hepsini sana verdiği zarar olarak saysin.
Borç ne borcu bu arada?
Öyle diyorum ben de o da yok güveniyorum diyor tartışma esnasında da yok güvenmiyorum senden herşey beklenir gibi cümleler kuruyorSize guvenmemesi çok kötü..kabul edilebilirler bişey değil.madem guvenmiyordu neden evlenmiş beyefendi
Zaten el kaldırdı gibi bişeyGüvenmiyorsa bir daha da güvenmez. Bu gidişle sizi döver de. Çekmek zorunda değilsiniz bu zorbalığı.
Zaten el kaldırdı gibi bişey
Sözlü şiddet te var en son giderken bile küfür hakaret..ben de dedim madem güvenmiyosun evlenmeseydin diyorum
Normal anımızda güveniyorum diyo kavga anında güvenmiyorum diyo
Canım o da beni engellemiş ben engeli kaldırsam o beni görmez ki..sence kaldırıyım mıbence tam tersi engeli kaldır ama yazma o zaman dicekki vayy bak yazmadı hatta durup durup bakıcak neden keldırdı diye watsapdada uzgun degil guzel bi resim paylas yazı yazma ama facen varsa esini ac ve gez
Çok doğru. Benim kimyamı bozdu ben böyle biri değildim tamam çok mutlu zamanlarımız da oldu bana dünyaları verdi belki karşıma çıkan evlilik düşüncesi olmayan korkak adamlardan olmadıgı için istedim onu aşık oldum.Valla onun sorunu.sen şiddet görecek bir de güvenini kazanmaya mı uğraşacaksın? Niye? Sen değersiz bir insan mısın?
En iyisi ayrılmak. Böyle ömür geçmez ikiniz için de.
Şuan kafam karışık gitmek te istemiyorum burda kalmak ta..gitsem ya yine aynı şeyler olur üzülen ben olcam..Bu evlilik tukendi fikrini cikaracaksin kafandan.evliligin sursun istiyorsan.
Bosanmayi istemiyorsun fakat tükendik diyorsun.
Esini arama o gelmeden eve donme.ister 1 hafta ister 5 ay bekle.o adim atmadan gidersen nasilsa geri geliyor izlenimi verirsin
Tamam o da bi anlık sinirle söylüyor belki ama bana sürekli ters olması ne anlama geliyor? Bu ara bana hiç tahammülü YokCanım zannedıyor musun ben farklıydım.. sinirle söyleniyor bak ne dıyorsun bende kötü kelime ettim içimi bilmesi lazım? Oda aynı böyle düşünüyorsa? İçimi bilmesi lazım sinirle söyledim diye?
Zaten birbirimizi yorduk tükettik bitirdikBoşanmak hakikaten ne kadarda kolay olmuş.
Sabır gostermek varken tek çikar yol boşanmak olmuş.
Biraz sakin olun olgun davranin.
Bazı Yorumlar, tam bir felaket tellalığı yapiyor.
Arkadaşlar hepimizin evliliğinde cok sorunlar olmuştur.buna sabir gostermek varken neden boşanmak, anlaşılır gibi degil..
Bence boşanmak kaçmak demek..
Çozulemiyecek sorun yoktur.
Biraz zaman, hoşgörü, saygı eşittir mutluluk...
Nişanlıyken tartışmalarımız oluyodu ama gönlümü alıyodu iki gün zor dayanırdık..Madem aranızda bu kadar güvensizlik vardı nasıl evlendiniz , esin sevgiliykende bu kadar sinirli bir insandiydida sen görmekmi istemedin , temelde bozukluk var sizin ilişkinizde böylesine sağlam olmayan bir zeminde neden evlilik yuvası kurdunuz , insan daha birkaç ayda neyi paylasamazki bu kadar ilginç..
Bilmiyorum bu saatten sonra bazı şeyler nasıl toparlanır kırılan cam eskisi gibi olur muBenimde canım evleligimin ilk günleri cehennem gibiydi canım. Esimin ailesi ile ilgili sıkıntılar vardi bu benim esimle arama da yansıdı . Neler neler yaşadım. Her günüm aglamak ile geçiyordu. Cok kotu gunler yaşadım . Bende cok fedakarlık yaptım kendimden col ödün verdim ama degdi.
Valla bir hafta iki hafta kaldigimda oldu.
Esim kendi gelip benimle barismak istiyordu. O sekilde kabule diyordum.
Ciktigim eve bir daha kendim gitmem olmazdı zaten haklıydım o yuzdne hic alttan almadım.
Ya kabul edecekti ya boşanacaktık.
Sonra artik esim benim degerimi anladı.
Artik geride kaldı.
Biraz bekle aramasini hemen bosanma davasi acma.
Benim esimin aileside oyle neler neler.
Onlar yuzunden bütün sosyal ağlarımizi kapattık rahatladık .
Seni iyi anlıyorum bende tükendim dedim bitti dedim hatta esimden sogudum ama simdi tam tersi. Zaman herseyin ilacı. Biraz mucadele etmek, emek vermek lazım.
Bosanma dönüşü olmayan bir yol çünkü.
İnşallah canım zaten ben artık adım atmamHenüz açmadım, bu haftaiçi avukatla görüşücem nasıl yol izlemem gerektiğini konuşucam..
Umarım hatasının farkına varır eşiniz.. Tek taraflı çok zor ama.. Siz elinizden gelenî yapıyoken karşı tarafın parmağını kıpırdatmaması bi süre snra pes ettiriyo insana.. Değer görmek istiyo insan, saygı duyulmak istiyo, sevmek yetmiyo sevilmekte istiyo..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Bizim aşamayacağımız boyuttaydı sorunlarımız, umarım siz aşabilirsiniz..
Canım beni kaybetme korkusu yokYa canım 9 ayda kim kavga etmez bı durhele..Çok acele ediyorsun boşanmak için..İlk yıllar kiskancliklar olur normal bunlar daha birbirinize alişmamissiniz bı alisin..Biraz zaman ver.okadar kolaymi ya..Koskoca ev kuruldu düğün yapıldı..Okadar emek verildi zaman verilmeyi haketmiyormu bu evlilik!??
Yok canım ailem ilçede ben merkezde çalışıyorum.. Çalıştığım şehirde ablam var, bekar, onda kalıcam şimdilik.. İlerleyen zamanlarda belki geçici görevlendirme isteyip ailemin yanına giderim yada başka bi ile tayinimi isterim.. Şuan için bilmiyorum bende..İnşallah canım zaten ben artık adım atmam
Keşke Zamanında biraz burnunu sürtseydim diyorum belki kolay elde etti kıyamadım sözlerini dinledim ondan oldu
Sen ailende mi kalıcaksın? Hakkında hayırlısı olsun senin de canım
Bilmiyorum canım benimki duygu adamı değil mantık adamıİlk yıllar berbattı canım bizim. Birde eşim ilk gördüğü gün aşık olmuştu bana hemen aileme haber gödermişti falan yanı gayet cıddıdı.
Evlendık. abi ne kavga bıtıo ne gürültü. üzerine hamılelık oldu doğum lousalık hiçte hatırlaak isteediğim günler öyle söylıyı sen anla. Hiç konuşmazdık akşaları iki muhabbetın belıı kıramadıuk.
En önemlisi biz arkadaş olamadık hiç. Beraber eğlenemedik.
Evliliğimin 3. yılında çocuğu sütten kesmiştim. Benden kopamıyodu ama nefretını gözlerııde cok hıssettı. O da benıkını.
O yıl dedim ki bi gece dışarı cıkmıştık. Seni kendıme aıt hıssetmıyorum falan dedim ağladım ama çok ağladım. Bir suru şey söyledım çok ağladım. Şimdi bile gözlerım doldu sınırlenıyorum bana bunları yasattığı için.
Onunda çok problemleri oldu iş vs aile. Çocuğu sütten kesince işte bi gün oturduk içtik içtik ben ilk defa alkol alıyorum sayılır. akşam 7de oturduysak sabah 5lere kadar 3 defa falan yaptık bunu. İçim de ne varsa benı ne kadar uzduse ben onu ne kadar uzduysem söyledık içtik ağladık içtik güldük içtik sarıldık.
Baze bunları yazınca gönlüm kırılıyo çok yıne. Ama geçtı gıttı yılda 1 2 kavga edıoruz yıne. 2 ıl olucak heralde aldım çocuğuu gıttı babama otrdm anlattım bağırdım çağırdım engelledım onu aramadıda zaten.
3. gun bana mesa attı ölüyorum pişmanım falanlar cevap yazmadım. Birde guruludur senın kı hesap nefes alamıyorum yazmıs hayreteve geldığıde bi 3 saat falaan sarıldı öptü kokladı. İlk yıllarda çok oluyo canım be yıllar geçtikçe duruluo insan evliliklerde. Şimdi ikinci çocuk istiyo ama bende tık yok hatırlıyorum o günleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?