- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.047
- 248
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Öyle bir diler ki.. Bak o gurur abidesi kocan nasıl da ayağına kapanıyor. Yeter ki sen dik durmayı başar bu süreçte.O çok gururludur bence özür filan dileyip beni eve götürmeye kalkmaz bide ikimiz de yıprandık daha bi kaç ayda tükettik evliliği bilmiyorum
Canim emin ol bizde oyleyiz hic değişmedi. 2 yillik evliyim hala ayni. Sürekli eski tartismalari gün yüzüne cikarir sen onu dedin ben bunu dedim sen şöyle yaptın ben böyle yaptım gibisine... Biz KonusamiyoruZ bile agzimizi açsak kavgayla sonuçlanıyo. Ne hakaretler ne küfürler ondan sonra... Sürekli bana ters davraniyor kotu davraniyor kotu konusuyo is arkadasiymisim gibi konuşuyor benimle. Şuan iyiyiz evet ama iki gün sonra yine basa dönücez bizdeEvet canım sen de benzeri şeyler yaşamışsın..biz de tartışıp günlerce konuşmadığımız günler oluyordu ama bakıyordum düzelecek gibi olsa da düzelmiyordu çünkü oturup ciddi anlamda konuşamıyorduk eşim bişey olmamış gibi davranıyor üstünü örtmeye çalışıyordu öyle de düzelmiyo sorunlar..kendiliğinden geçmedi bizimkiler daha büyüdü..
Hatta her tartışmada eski tartışma konuları da açıyordu sen bana bunu dedin sen bana şunu dedin taa kaç ay geçmiş konular..ben artık bana öfkeli sinirli olmasına dayanamıyorum hep sinirli hep gergin.. tamam benim de hatalarım var ben de yanlış kelimeler kullandım ama o an sinirlense haklı da bu her zaman böyle tersliyor beni..
Canım bunlar sudan sebep şuan sinirli arayacaktır veya senın aramanı beklıyor boşanıcagınızı düşünmüyorum bu sebepler hep batdagı tasıran damla sanıyoruz ama değil:) eve dönünce barısıyorduk bizYok canım biz evlendiğimizden beri tartışma yaşıyoruz hiçbirinde evden gitmedim gidiyorum desem de o kovsa da gitmedim durdum dayandım ama artık bardak taştı..peki siz kaç gün dönmüyordunuz? Döndüğünüzde nasıl davranıyordunuz birbirinize? Benimki arayacağını sanmıyorum zaten engelle beni dedi angelledim arayamaz
Altınların bi kısmını Benim aileme borç verdik canım o yüzden istiyor borcumu kapatcam diyor bilmiyorum canımAltinlarda onun hiçbir hakkı yok.
Çünkü evliliği bozan yıkıcı olan taraf o .
O nedenle altınları sana tazminat gibi düşünecek bi soğuk su içecek üstüne.
Hem evleneyim hem odun gibi davranayim
karimi evden kovayim ama altinlarda bende kalsın.
Aa ne terbiyesiz saygısız bi adam bu ya ?
Hem daha isim yok diyorsun o altınlar senin guvencen bosanirsan da sağlam bi avukat tut hakkını kaptırma kimseye.
Bilmiyorum canım inşallah öyle olur dicem de eskiye dönsek te yine tartışmalar olcak büyüyecek kavga olcak yine başlıcak sen şöylesin sen böylesin..Öyle bir diler ki.. Bak o gurur abidesi kocan nasıl da ayağına kapanıyor. Yeter ki sen dik durmayı başar bu süreçte.
Evliliğin ilk yılları böyle olur genelde. Herkes birbirinin başını ezmeye çalışır. Evliliğimizin başında biz de kedi köpek gibiydik. Zamanla öfke nöbeti kalmıyor burunlar sürtülüyor karşılıklı. Evine bağlı, cimri değil, sadakatli, oturmasını kalkmasını bilen, iyiyken biraz gönül almasını da bilen biriyse burnunu sürte sürte yontacaksın mecbur.
Ne öfkesi olmayan şen şakrak adamlar var ama karılarının boynuzları tavana sürtüyor.
Evden gittim diye aramaz bence canım ararsa da konuşalım boşanma sürecini diye arar çünkü gururlu asla yalvarmaz benim hatalarımı düşünür adım atmaz yanlış kelime kullandım mesela ama içimin kötü olmadığını bilmesi lazım daha tanıyamadı beni..çünkü öyle olsa der ki tamam yanlış kelime kullandın özür diledin kapandı senin iyi biri olduğuna Emin'im demesi lazım ama Yok..sen fesatsın sen kötüsün sen söyleşin sen böylesinCanım bunlar sudan sebep şuan sinirli arayacaktır veya senın aramanı beklıyor boşanıcagınızı düşünmüyorum bu sebepler hep batdagı tasıran damla sanıyoruz ama değil:) eve dönünce barısıyorduk biz
E tamam ne fark eder ki altınların hepsini sana verdiği zarar olarak saysin.Altınların bi kısmını Benim aileme borç verdik canım o yüzden istiyor borcumu kapatcam diyor bilmiyorum canım
Size guvenmemesi çok kötü..kabul edilebilirler bişey değil.madem guvenmiyordu neden evlenmiş beyefendiBenim bir hatam varsa onun on hatası var..öfkesini kontrol edemeyip hem fiziksel hem psikolojik şiddet..evden çıkarmaz bi yere göndermez çünkü güvenmez çıkarsam ya bişey yaparsam..
Bi kez annemle yarım saat konuştum inanmadı ekran fotosunu çektim attım
bence tam tersi engeli kaldır ama yazma o zaman dicekki vayy bak yazmadı hatta durup durup bakıcak neden keldırdı diye watsapdada uzgun degil guzel bi resim paylas yazı yazma ama facen varsa esini ac ve gezBir gün oldu canım,,kendisi engelle dedi arama dedi ben de engelledim şimdi engeli kaldırsam bu sefer pişman olduğumu düşünüp havalara gircek..hem evden kovdu beni git dedi hem de gidersen bida giremezsin dedi
Ben anlamıyorum bu kadar kin öfke nasıl olur çok severek evlendik çok mücadele verdik nişanlıyken de tartışır ayrılır barışırdık evlendik herşey tükendi beni umursamadı küssem umursamaz hep ben yanaşırım..sorunları söylediğimde de bi elin yağda bi elin balda her iestediğin alınıyor daha ne istiyorsun diyor?? Maddi anlıyor beklentilerimi
Canım zannedıyor musun ben farklıydım.. sinirle söyleniyor bak ne dıyorsun bende kötü kelime ettim içimi bilmesi lazım? Oda aynı böyle düşünüyorsa? İçimi bilmesi lazım sinirle söyledim diye?Evden gittim diye aramaz bence canım ararsa da konuşalım boşanma sürecini diye arar çünkü gururlu asla yalvarmaz benim hatalarımı düşünür adım atmaz yanlış kelime kullandım mesela ama içimin kötü olmadığını bilmesi lazım daha tanıyamadı beni..çünkü öyle olsa der ki tamam yanlış kelime kullandın özür diledin kapandı senin iyi biri olduğuna Emin'im demesi lazım ama Yok..sen fesatsın sen kötüsün sen söyleşin sen böylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?