- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Çok normal cnm bir çok kişi bunu yaşıyor yeni evliyken bende yaşadım. Benim fikrim ailene şimdilik bişey deme onlar belki damatlarını arıyıp kızacak yada ailesini arıycak iş büyücek bir kaç gün yalnız kalınca akılları basına geliyorO çok gururludur bence özür filan dileyip beni eve götürmeye kalkmaz bide ikimiz de yıprandık daha bi kaç ayda tükettik evliliği bilmiyorum
Siz boşandınız mı boşanma süreci mi??Birde eger bosanma olmazsa altınları ailenize verin onlar sizin adiniza saklasın. Ben anneme verdim o benim adima saklıyor bilezikleri felan.
Yada latin hesabına koyu adiniza
Şuan aynen anlatamam canım ama bi kaç gün geçip te eşimden ses çıkmaz veya dava filan açarsa anlatmak zorunda kalırım..zaten ben onun ailesini engelledim aramasınlar diye..kendisini de engellememi istedi engelledimÇok normal cnm bir çok kişi bunu yaşıyor yeni evliyken bende yaşadım. Benim fikrim ailene şimdilik bişey deme onlar belki damatlarını arıyıp kızacak yada ailesini arıycak iş büyücek bir kaç gün yalnız kalınca akılları basına geliyor
Siz de mi evden gitmiştiniz?Çok normal cnm bir çok kişi bunu yaşıyor yeni evliyken bende yaşadım. Benim fikrim ailene şimdilik bişey deme onlar belki damatlarını arıyıp kızacak yada ailesini arıycak iş büyücek bir kaç gün yalnız kalınca akılları basına geliyor
Siz de ayrıldınız mı?Bizimkiler de çok takar vs, ama bu sana engel olmasın kararını verirken,inan ki alışırlar ayrılmana ama hergün mutsuz olman daha beter onlar için.
Cesaretini topla ve kararını ver.
Yanlız degilsin herkes bişeyler yaşayabiliyor,hiç deme o ne der bu ne der.
Zor günleri çeken sensin sonuçta
Siz boşandınız mı boşanma süreci mi??
Bi kolyemle bilekliğim var evde kaldı onları gidersem alırım..gerisi annemde ama eşim istedi hepsini vermem
Evet bende ayrıldım,ailen seni anlayacaktır,kurtul o piskolojiden,bir adım at ve anlat.Siz de ayrıldınız mı?
Eğer ayrılırsak zaten umrumda olmaz hayatıma bakarım ama ne biliyim ben buldum getirdim aileme damat diye..olur da ayrılırsam mahçup olurum aileme çünkü daha önceki tartışmaları da biliyorlar
Peki ailenize geldiğiniz günler kaç gün dönmüyordunuz?? Sonrasında neler oluyordu eşiniz mi özür dileyip gelip alıyordu yoksa kendiniz mi durduk yerde dönüyordunuz?? Allah bozmasın canım maşallah evliliğinize ama bizimki artık tükendi gibi sadece sevgi yetmiyor ilişkiyi ben tek yükleniyor gibiyim hep fedakarlık herşey benden bekliyorYok hayir ne bosanma süreci ne boşanma. Suan evliligimde bir sıkıntı yok.
Bende evliligimin ilk gunlerinde esimle ayrilma asamasina cok geldim.
Cok tartıştık bende anneme geldim kaç kez.
Ama suan duzeldi allaha bin şükür. Cok mücadele ettim ama. Esimde etti kendince tabi.
Evliliğin ilk günleri daha 9 aylık evlisin insllah boşanmasın ama hakkında hayırlısı olsun.
Ben anneme verdim annem saklıyor takacağım zaman annemden alıyorum esimde bilir bisey demez.
Yani onların taktıgı senin tarafının taktigi diye birsey yok dugunde takilan takılar senin.
Hic birini vermek zorunda degilsin.
Bide engelleme bence ac engelleri arayan arasın sorsun aen acmak zorunda degilsin.
Bu engellemeler felan lehine dönebilir.
Biz aradık ettik sen bizi engelledin diyecekler.
O yuzden olabildiğince soguk kanlı ve akıllı davran derim naçizane.
Neden actin diye sorarlarsa
Sinir hali ile engelledim.
Amam gerk yok sonucta hepimuz olgun insanlarız dersin.
Evet cnm bende gitmiştim aynı senin anlattıgın gibi sebeplerden dava açıcaz boşanıcaz vs bir anlık sinirle cıkıp gitmiştim dava falan açmaz merak etme zaten engelle demiş demekki ailesi duysun istemiyor dava açacak olursa söyle ama şimdilik söylemeSiz de mi evden gitmiştiniz?
Peki sonrasında noldu canım? Nasıl atlattınız? Kendisini de engellememi istedi demekki kendisini de aramamı istemiyor..engeli kaldırmadım henüzEvet cnm bende gitmiştim aynı senin anlattıgın gibi sebeplerden dava açıcaz boşanıcaz vs bir anlık sinirle cıkıp gitmiştim dava falan açmaz merak etme zaten engelle demiş demekki ailesi duysun istemiyor dava açacak olursa söyle ama şimdilik söyleme
Canımm inan bunları canını yakmak için söylüyor eminim can atıyor onu araman için. Ben iki kez gittim birinde kendi aradı birinde ben abarttıgımı düşünerek geri döndüm. Evliliğin oturması yıllar alıyor büyük sebepler yoksa biz en byük hatayı her kavgada annemizin evine gitmekle yapıyoruz. Şimdi kavga edince diyorum ki sen git ben nıye gidiyomusum:) bi kolunu sıkmakla yuva yıkılmaz hee bunun devamı gelir dayağa dönerse o başkaPeki sonrasında noldu canım? Nasıl atlattınız? Kendisini de engellememi istedi demekki kendisini de aramamı istemiyor..engeli kaldırmadım henüz
Evet canım sen de benzeri şeyler yaşamışsın..biz de tartışıp günlerce konuşmadığımız günler oluyordu ama bakıyordum düzelecek gibi olsa da düzelmiyordu çünkü oturup ciddi anlamda konuşamıyorduk eşim bişey olmamış gibi davranıyor üstünü örtmeye çalışıyordu öyle de düzelmiyo sorunlar..kendiliğinden geçmedi bizimkiler daha büyüdü..Merhaba canim hemen hemen bizim kavgalara benziyor sizin durumunuzda. Esim benimle ilgilenmez ben yanaşmasam yanaşmaz halimi hatrımı sormaz hastalanırım nasılsın demez üsüdüm derim gel ısıtayım demez bi şey isterim 40 saat laf eder agladim gozyaslarimi silmedi gozumun icina baka baka gitmemi izledi ona bisey soylemek mumkun degildi her zaman herseyin en iyisini en dogrusunu o bilir bi seyi yanlis bildigini kabullenmez en dogru odur benden sogudu beni istemedi her gece kıçımızı dönüp yattik birbirimize. Ona inandim guvendim hic biseyini sormadim sorgulamadim yanimda olsun yeter dedim o beni sahiplenmedi Daha neler neler... Anneme anlattim gelicem ben donmeyecem diye annem bile beni istemedi oda sahip cikmadi. Sonra kendi kabuguma çekildim bende sustum sessizlestim eve gelip selam verdiğinde selamini bile almadim. Bu boyle bir hafta sürdü. Sonra kendi kendine düzeldi herşey zamanla. Rabbim içimize ferahlık verdi. Şükürler olsun iyi simdi bana karşı. Kimseden hic bi şey bekleme.
Üç hafta baya fazla zaman :/ dava açtınız mı? Beni de arayan soran olmazsa ya da arayıp boşanalım dava açtım derse gidişat o3 hafta oldu evi terkedeli.. Ne arayan oldu bu süre zarfında ne gelen... Barışmak için hiç bi adım atmadılar.. Bizim durumumuz daha ağır olabilir tabii (burunlarından kıl aldırmayan, her zaman kendilerini haklı gören insanlar eski eşim ve ailesi)
Bol bol düşündüm ve zamanımı harcamamaya, kendimi değmeyecek insanlar için yıpratmamaya karar verdim.. Boşanıyorum...
Yol yakınken dönmek en mantıklısı bana göre.. Şu hayata 1 kere geliyoruz, neden mutsuzluğa mahkum ederek geçireyimki ömrümü?
Sizin durumunuz daha farklı tabii ama bu kdr kolay git diyen, altınların hesabını yapmaya başlayan, sizi kaybetmekten korkmayan bi insanla nasıl devam edersiniz onu siz biliceksinîz..
Yok canım biz evlendiğimizden beri tartışma yaşıyoruz hiçbirinde evden gitmedim gidiyorum desem de o kovsa da gitmedim durdum dayandım ama artık bardak taştı..peki siz kaç gün dönmüyordunuz? Döndüğünüzde nasıl davranıyordunuz birbirinize? Benimki arayacağını sanmıyorum zaten engelle beni dedi angelledim arayamazCanımm inan bunları canını yakmak için söylüyor eminim can atıyor onu araman için. Ben iki kez gittim birinde kendi aradı birinde ben abarttıgımı düşünerek geri döndüm. Evliliğin oturması yıllar alıyor büyük sebepler yoksa biz en byük hatayı her kavgada annemizin evine gitmekle yapıyoruz. Şimdi kavga edince diyorum ki sen git ben nıye gidiyomusum:) bi kolunu sıkmakla yuva yıkılmaz hee bunun devamı gelir dayağa dönerse o başka
Bir gün oldu canım,,kendisi engelle dedi arama dedi ben de engelledim şimdi engeli kaldırsam bu sefer pişman olduğumu düşünüp havalara gircek..hem evden kovdu beni git dedi hem de gidersen bida giremezsin dedikac gun olud ailene geleli sen neden engelliyson tam tersi engelleme seni watsaptada facedede ınstamdada gorsun resim paylas suraya gittik kuzenlerle suradayız falan iplemiyomus zgibi yap uzulup evde aglar modunda olursun onun icin iyi olur yanıs taktik uyguluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?