Annemle yuzlestik

Böyle arkalardan iş yapılınca en kötü zamanda patlıyor işte.

Akraba ile para işlerine girmekten biraz kaçınmak lazım, yok illa girilecekse de açık ve dürüst olmak lazım. Yok onun haberi olmasın, yok köşelerden parayı toparlayayım dedikçe felaket göstere göstere geliyor. Karşı taraf da olabilecek en kötü şekilde yorumluyor tabi.

Size tek tavsiyem hiç kimseyle ortak iş yapmadan eşinizle kendi yağınızda kavrulmanız.

Annenizin de bu kadar lafı yemesinden rahatsız oldum, evet acı bir dönem yaşamışsınız ama artık yeni eş gelmiş, torunlar gelmiş. Vaktiyle ağız tadıyla kavga edip içindekileri söyleyip rahatlasa daha iyi olurmuş.

Annem pisman olmustu. Bu sefer altinlari nasil odicez diye dusunuyodu. Ben seni ayormiyorum onlardan dedi. Bende ee niye o zaman benden gizlediniz dedim cvp vermiyo.
Farkında mısınız, iyi zamanlarında değil kötü zamanlarında haberlerini alabiliyorsunuz. Neden acaba?

Babaniz neden kendini kesmisti? Maddi sıkıntılar yüzünden mi?
Hayir babamin maddi sıkıntısı yok emekli maasiyla rahat rahat gecinirler kari koca. Paratroid hormonlariyla alakali bi durumdu. Degerleri cok yukselmis goturdugumuz doktorlar anlamadi. Sizofren dediler alzeihmer dediler sonra anlasildi. Doktoru bu degerlerle katliam yapabilirdi ucuz kurtulmussunuz dedi. O hormonlari alininca eski haline dondu

Ablalarınız baskın karakter ve anneniz arada kalıyor gibi geldi bana.

Çok gereksiz alınganlık bence. Sizede demişler hayır demişsiniz onlar yardımcı olmuşlar. Ahir zamanda bir ev için annemizin babanızın gönlünü kırmayın değmez. Siz benim yerimde olsaydınız, ailenizi nüfusunuzdan sildirirdiniz sanırım.

Kesinlikle oyle dusunuyoruz bizde esimle. Ki esim asla bu konularda polemige girmemi istemiyo. Evlerinde gozun varmis gibi gosterirler elaleme bak daha biz olmeden miras derdine dustu derler diyo.

Onlar bana soylemediler ki basindan beri lnce alcaz onlardan dediler sonra annem beni arayip asla almam dedi. Sonra alip evin borcunu kapatip bunu benden sakliyolar. Beni el gibi goren onlar kirilan benim. Acikca soyleseler sorun yoktu ki boyle gizli kapakli is yapmalarina bozuldum ben.

Allah gönlünüze göre versin inşallah

aaa derdi neymiş ki.
neyse arkasından konuşmayalım da
ailesinin de bi bildiği varmış demek

Niye kızdı ki anlamadım.

Aslinda milletin gucune giden bazi gerceklerin kendilerini soylenmesi oluyor. :)
İsteniyor ki,her yorum yazan kendisiyle ayni fikirleri paylassin.O kime hakli diyorsa buradakiler de ona hakli desin.O hangi konuyu hatali buluyorsa buradakiler de ayni sekilde ona destek versin.Cok sesli bir platform.Farkli bireyler,farkli dusunceler ve bunun getirisi olarak paylasilan farkli fikirler.Nasil bir sayfa beklemis acaba,herkesin psikolog veya psikiyatrist oldugu bir olusum mu hayal etmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…