- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yinebirben
-
kardeşiniz kaç yaşında
niye annem birsiyle gorusmesi mi kabahat anlamadımneyi nasıl anlatacaksınız ki kardeşiniz haklı sonuçta. karışmayın, siz kötü olursunuz.
Annem zil zurna aşık 55 yasındaki kadın adam da anneme asık 5 senelik ilişkileri var annem adam evliyken tanısmıs adam da 1 sene içinde bosanmıs filan kardesim bunu daha yeni ogrendi ve annemle arası bozuldu tamam eve gelip gidiyor da anneme cok kızgın annem kardesime ayrı bir değer verir aralarını nasıl yapacagımı bilemiyorum adam sonucta ciddi oldugu için hemen evi terkedip o zaman annemle tam olarak gorusmeye baslamıs kardesim de beni alakadar etmez sonucta tanıstıklarında evlilerdi diyor nasıl anlatacagım bunu
ben tepkisiz kalamam bu duruma kardesim üzülmesin diyeAnneniz anlatacak siz değil. Siz kardeşinizin tepkisine saygı göstereceksiniz
annemle adam adam evliyken tanısmıslar bosanınca gorusmeye basladılarSizin savunacağınız bir durum yok anneniz bunu göze aldıysa açıklamasını kızına kendi yapmak zorunda.
valla kardes değl cocugum gibi sanki eve bir saat gec gelsin gelene kadar uyuyamıyorumMaalesef kardesiniz hakli. Kabul edilcek bir durum degil. Keske benimde sizin gibi ablam olsaydi
bence siz karışmayın anneniz anlatsın hislerini duygularını en iyi o anlatabilir kızınaannemle adam adam evliyken tanısmıslar bosanınca gorusmeye basladılar
Evli bi adamla görüşmeye başlaması kabahat değil mi sizce? O adamın karısının yerinde siz olabilirdiniz şu an.niye annem birsiyle gorusmesi mi kabahat anlamadım
erkek adama ne anlatırsın ki :Sbence siz karışmayın anneniz anlatsın hislerini duygularını en iyi o anlatabilir kızına
Kardesinizin üzüntüsünün muhatabı anneniz. Bu sebeple anneniz ilgilenecektir kardeşinizin uzuntusuyle. Siz kenarda kalın derim.ben tepkisiz kalamam bu duruma kardesim üzülmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?