Annemle kardesim küstüler

Yinebirben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
399
329
18
32
Annem zil zurna aşık 55 yasındaki kadın adam da anneme asık 5 senelik ilişkileri var annem adam evliyken tanısmıs adam da 1 sene içinde bosanmıs filan kardesim bunu daha yeni ogrendi ve annemle arası bozuldu tamam eve gelip gidiyor da anneme cok kızgın annem kardesime ayrı bir değer verir aralarını nasıl yapacagımı bilemiyorum adam sonucta ciddi oldugu için hemen evi terkedip o zaman annemle tam olarak gorusmeye baslamıs kardesim de beni alakadar etmez sonucta tanıstıklarında evlilerdi diyor nasıl anlatacagım bunu.

İki gun once annem bu konuyu duydu ve anneme tavır aldı sebebi burdaki insanlar gibi kendisi de yanlış anladı . Adam evliyken annemle aralarında bir sey olmadığı ben kesinlikle biliyorum. bunu defalarca soyledim anlatamıyorum ...
Konumuz adam ya da karısı değil konumuz kardesimin yanlıs anlamayla anneme tavır alması
Ayrıca ben adamın karısından bosanmasının tek sebebinin annem oldugu dusunmuyorum bence adamın kafasında bosanmak zaten vardı asık olunca da harekete gecmeye karar verdi

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizin savunacağınız bir durum yok anneniz bunu göze aldıysa açıklamasını kızına kendi yapmak zorunda.

Anneniz ne düşünüyor bu konuda? Anne olarak bu mevzuyu çocuğuna eğrisiyle doğrusuyla anlatıp, ikna etmeye çalışmak onu görevi diye düşünüyorum. Kardeşiniz üzülmesin diye yapabileceğiniz tek şey, ne düşünürse düşünsün yanında olup onu dinlemeniz bence, kabullendirmeye çalışmanız değil.

annemi dinlemiyor zaten kacıyor konusmaya calısınca o yuzden iş bana kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…