• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle Babam...

her iliskinin dinamigi farklidir. cok yakin bir aile dostumuzun evinde boyle bir durum vardi. anne ve babasi ayri odalarda yatiyorlardi. biz o zaman lisedeydik, bize babasi horladigi icin rahatsiz olundugu soylenmisti. sonra buyup, kadin oldugumuz yasa gelince ogrendik ki baba anneyi aldatmis. evlilige devam karari alsalar da, ayni yastiga bas koyamamislar bir daha...

omurlerinin muhtemelen yarisini beraber gecirmis bir ciftin cinselligi artik paylasmamasi hem beden hem de yas yorgunlugu acisindan olasi bir sey. endise duymayin.
Öyle bir durum kesinlikle yok bizde. Dediğiniz gibi yaştan ötürü herhalde.

Bunları çok düşünme bence. Mutsuz bir evlilik mi diye endişe ediyorsun sanırım ama onu evdeki tavırlarından az çok anlarsın bence. Genelde uyumlu insanlarsa cinsel hayatlarının nasıl olduğu çok da önemli olmamalı sizin için.

Size ne? Daha babanın yaşını bilmiyorsun onu merak edeceğine cinsel yaşam merakına girmişsin.
Sevişirler veya sevişmezler sana ne.
Asıl size ne? Annemle babam ileri yaşta oldukları için ben üzülmeyeyim diye yaşlarını söylemiyorlar. Annemle babam mutsuz mu diye endişe ediyorum belki,sizi ilgilendirmez.

İnsanların 20, 40 ve 60 yaşındaki cinsel hayatı aynı değildir. İstek azalır, güç azalır.. O yaşta insanların da cinsel hayatının bitmesi normal. Beraber yatmıyorlarsa babanız için çözüm arayın. Horlamasının altında bir neden olmalı. Belki bunu çözerseniz beraber uyumaya başlarlar. Sorunun sevgi olmadığını siz de yazmışsınız.

Asıl size ne? Annemle babam ileri yaşta oldukları için ben üzülmeyeyim diye yaşlarını söylemiyorlar. Annemle babam mutsuz mu diye endişe ediyorum belki,sizi ilgilendirmez.
Kimliklerini hic mi gormediniz? Yaslari hakkinda illaki tahmininiz vardir.
Benim anneannemle dedem o yastalar. Birlikte uyuyorlardi ve cinsellik yasadiklarini hic sanmiyorum. Ben o yasa gelsem cinsellikten daha farkli sevgi kriterlerim olurdu.
Ben de bu tarz seyleri merak ederdim ama 14 15 yaslarindayken.
Son cocuk olunca biraz gec olguasiyor, buyuyor insan.

Biraz Bilgi oldaklı olmanızı tavsiye ederim. Babam üzülürüm diye yaşını söylemiyor cümlesi 20 yaşında bir genç kıza hiç yakışmıyor. Çoğumuz o yaşta kendi başımıza yaşıyoduk üniversitede.
Kaldırabilirsiniz yani.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Evet haklısınız.

Back