Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
-
Ne içiyorsan hemen bırak yerine iyice saçmalamaya basladinİyi geceler. Bunu sormaya utaniyorum ama hep de aklima takiliyor. Ben 20 yaşındayım benden çok büyük iki tane abim var. Annemle babamin yaşı ileri. Annem 64 yaşlarında. Sanırım babam da ondan birkaç yaş büyük. Ben kendimi bildim bileli annemle babam ayrı yatar. Babamın horlamasından dolayı. Bir geçimsizlik yok yani. Ben de içten içe merak ediyorum. Acaba hiç birlikte olmuyorlar mı? Yaşları ileri olduğundan mı boşveriyorlar?
Saygılı olun!Ne içtiysen hemen bırak yerine iyice saçmalamaya basladin
Endişeleniyorum belki. Sevgi eksikliğini düşünüyor olamaz mıyım?Siz ayni evin içinde bilmiyorsanız, burdakilerin bilme olasılıği kaçtır sizceAyrıca bunu merak etmeniz de çok tuhaf.Bilseniz ne olacak?Farz edin siz fark etmeden birlikte oluyorlar.Hayatınızda neyi değiştirecek bu bilgi ?
Sevginin tek ölçütü cinsellik değildir.Her gün ilişkiye girip de eşlerine değer vermeyen bir sürü odun var.Endişeleniyorum belki. Sevgi eksikliğini düşünüyor olamaz mıyım?
Böyle konuya ancak bu kadar olur. Merak ettiğiniz konuya bir bakın önceSaygılı olun!
Nasıl bir mantığınız var? Beni şu an mı dünyaya getirdiler? Ben şu andan bahsediyorum!Seni dünyaya getirdiklerine göre....Bu ipucundan yola çıkarsan cevaba ulasırsın evladım.
Bende bunu yazmanı bekliyordum neyse bana yaşın pek büyük gibi gelmedi de..Nasıl bir mantığınız var? Beni şu an mı dünyaya getirdiler? Ben şu andan bahsediyorum!
Peki Bir Derdim Var içeriğinde dert olacak bir konu mu bu?Konuyu cinsellikte açabilirsiniz.Ben yapip yapmadıklarini size sormuyorum yanliş anlamayın. Sadece bu normal mi diye sormak istiyorum.
Ben yapip yapmadıklarini size sormuyorum yanliş anlamayın. Sadece bu normal mi diye sormak istiyorum.
?Bende bunu yazmanı bekliyordum neyse bana yaşın pek büyük gibi gelmedi de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?