• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle Babam...

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
İyi geceler. Bunu sormaya utaniyorum ama hep de aklima takiliyor. Ben 20 yaşındayım benden çok büyük iki tane abim var. Annemle babamin yaşı ileri. Annem 64 yaşlarında. Sanırım babam da ondan birkaç yaş büyük. Ben kendimi bildim bileli annemle babam ayrı yatar. Babamın horlamasından dolayı. Bir geçimsizlik yok yani. Ben de içten içe merak ediyorum. Acaba hiç birlikte olmuyorlar mı? Yaşları ileri olduğundan mı boşveriyorlar?

İyi geceler. Bunu sormaya utaniyorum ama hep de aklima takiliyor. Ben 20 yaşındayım benden çok büyük iki tane abim var. Annemle babamin yaşı ileri. Annem 64 yaşlarında. Sanırım babam da ondan birkaç yaş büyük. Ben kendimi bildim bileli annemle babam ayrı yatar. Babamın horlamasından dolayı. Bir geçimsizlik yok yani. Ben de içten içe merak ediyorum. Acaba hiç birlikte olmuyorlar mı? Yaşları ileri olduğundan mı boşveriyorlar?
Ne içiyorsan hemen bırak yerine iyice saçmalamaya basladin:stop:
Tipik ergen deneyide bu biraz fazla oldu:kızgın::kızgın:

Siz ayni evin içinde bilmiyorsanız, burdakilerin bilme olasılıği kaçtır sizce :-) Ayrıca bunu merak etmeniz de çok tuhaf.Bilseniz ne olacak?Farz edin siz fark etmeden birlikte oluyorlar.Hayatınızda neyi değiştirecek bu bilgi ?
Endişeleniyorum belki. Sevgi eksikliğini düşünüyor olamaz mıyım?

:)) bi yaştan sonra yapmıyorlardır artık .yada tüm çocuklar evden gidince yapacaklardır :)) annenle aranız iyiyse sorabilirsin

ben acikcasi merakinizi yadirgamadim. lakin bunun yanitini urada hicbirimiz bilemeyiz. belli bir yastan sonra evliliklerin boyut degistirdigi soylenir, belki anne ve babanizin da iliskisi boyut degistirmistir.

Ben yapip yapmadıklarini size sormuyorum yanliş anlamayın. Sadece bu normal mi diye sormak istiyorum.

Ben yapip yapmadıklarini size sormuyorum yanliş anlamayın. Sadece bu normal mi diye sormak istiyorum.

her iliskinin dinamigi farklidir. cok yakin bir aile dostumuzun evinde boyle bir durum vardi. anne ve babasi ayri odalarda yatiyorlardi. biz o zaman lisedeydik, bize babasi horladigi icin rahatsiz olundugu soylenmisti. sonra buyup, kadin oldugumuz yasa gelince ogrendik ki baba anneyi aldatmis. evlilige devam karari alsalar da, ayni yastiga bas koyamamislar bir daha...

omurlerinin muhtemelen yarisini beraber gecirmis bir ciftin cinselligi artik paylasmamasi hem beden hem de yas yorgunlugu acisindan olasi bir sey. endise duymayin.

Back