- Emoji Skoru
- 520
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
8 aydır sözlüyüm 23 ekimde hayırlısıyla inşallah nişanım olacak bugün sabah kahvaltı yaparken babamla telefonda goruntulu konustuk(babam sehir dısında calısıyor kamyonsoforu sırkette calısıyor) babam anneme saka yapmaya başladı eniştenin parmak ölçüsünü aldın mı dedı annemde neyle alayım iple mı ben mı alacam sen para gonderınce kızına verecem ıkısı gıdıp alırlar dedı (kız erkege erkekte kıza alacak) babamda acele etmeyın ben bır geleyım alırız dedı (18 ekimde gelecek inşallah) annemde babama oğlana yüzük takılacak baska bırsey alacak mıyız dedı babamda yok dedı bende saka yaparak araya gırdım babaaaa 60 gram bilezik istiyorum dedim oda alamayacagını soyledi
nişanlımın yani sözlümün ailesi tatlı yenirken 2500 tl ye set almıstı(daha sonra bozdurup burma yaptırdık) benım kendı annemgıl 380 tl ye bır yuzuk almıslardı
bundan asla utanmıyorum fakırlık utanılacak bırsey degıl ama yınede tuhaf oluyorum babam suanda bır yandan hala kredi öduyor o yuzden ısrarcı olarak bırsey de demicem suan ne yapmam gerektıgını bılmıyorum
bu arada sözlümün ailesi bana alabilirlerse 2 blezik(25 gram bırı 25 de dıgeerı 50 gram) takacakmıs alamazlarsa 35 yada 40 gramdan 1 adet bizlezik alacaklarmış ve kayınım bileklik takacakmıs ve nişan yüzükleri takılacak eş dostta para atan atacak çeyrek atanlarda olacak şuan ben ailemin alamayışına ne demeliyim canınız sagolsun dıyıp birşey dememeliyim değil mi
nişanlımın yani sözlümün ailesi tatlı yenirken 2500 tl ye set almıstı(daha sonra bozdurup burma yaptırdık) benım kendı annemgıl 380 tl ye bır yuzuk almıslardı
bundan asla utanmıyorum fakırlık utanılacak bırsey degıl ama yınede tuhaf oluyorum babam suanda bır yandan hala kredi öduyor o yuzden ısrarcı olarak bırsey de demicem suan ne yapmam gerektıgını bılmıyorum
bu arada sözlümün ailesi bana alabilirlerse 2 blezik(25 gram bırı 25 de dıgeerı 50 gram) takacakmıs alamazlarsa 35 yada 40 gramdan 1 adet bizlezik alacaklarmış ve kayınım bileklik takacakmıs ve nişan yüzükleri takılacak eş dostta para atan atacak çeyrek atanlarda olacak şuan ben ailemin alamayışına ne demeliyim canınız sagolsun dıyıp birşey dememeliyim değil mi