• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemle aram kötü çok üzülüyorum:((

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
ben 26 yaşında 4 buçuk senelik evliyim ve 1 yaşında kızım var.ailemle aynı şehirde oturuyoruz.annemle her zaman arkadaş gibiyiz yani her yere beraber gideriz arkadaş gibi konuşuruz ama annem çok sinirli babamla hiç anlaşamıyor psikolojik sorunları var zaten psikoloğada gitti sakinleştirici hap kullanıyor.küçüklüğümden beri hep kavgalı bir ortamda büyüdük.birde erkek kardeşim var ama o hep anneme ters davranıyor çok tartışıyorlar ama annem genelde alttan alıyor çabuk unutuyor.ama benimle arası kötü olsun hep ben alttan aldım bana günlerce surat asıyor.geçen gün tartıştık ben sinirlendim ters davrandım biliyorum sesim yükseldi zaten benimde sinirli bi yapım var.kızımın yanında oldu tartışma .bana sen köpek gibi davranıyosun merhamet yok sende dei o kadar çok kırıldım ki o lafına ağladım hep ben annem için herşeyi yaptım babamla ayrılmaya kalkınca eşimle annemi yanımıza almayı bile düşünmüştük bişey istesin hep yaptım hasta olsun baktım bana merhamet yok dedi.kardeşim o kadar ters ki annemle tartışsın yüzüne bile bakmaz ama beni kardeşimle bir tuttu benim kişiliğime laf söyledi o kadar çok üzüldüm ki annemi ilk defa böyle gördüm tamam bende dört dörtlük değilim ama o lafı beni çok kırdı.ağlayarak çıktım ve bidaha hiç konuşmadık.kızımı almaya geldi apartmanın kapısında bekledi yukarıya bile çıkmadı bana günlerce surat asıyor.kardeşim anneme vurdurtma kendine demiş ama annme buna rağmen yinede kardeşimle konuşuyor.bu şekilde davrananlar daha iyi oluyor benim gibi aman ayıp olmasın aman günah diye diye böyle laf işittim.bu sefer alttan almadım.çok üzülüyorum nede olsa annem ama konuşmaları beni çok üzdü o hep ben ararım diye bekliyor anne baba olunca özür dilemek bu kadar zor mu ya.ama akıllandım kim olursa olsun o kadar uğraşmıcam kafama takmıcam.bana bu yakınlarda çok görüştük ondan oldu dedi bende iyi görüşme o zaman dedim zaten 4 günden beri görüşmüyoruz ne yapabilirim sizce bana akıl verir misiniz?annem beni değilde eşimi arayıp kızımı istiyor bu kadar yani.o kadar sitiyorum ki ayrı şehirde olmayı?bana akıl verin lütfen moralim çok bozuk:((

canım sende benim gibisin bende anneme çok yakın oturuyorum fakat bi türlü frekanslarımız tutmuyo çok sinir hareketleri oluyo bazen ağzıman bişey çıkıyo sonra binpişman oluyorum üzülüyorum bazen karar veriyorum bidaha dikkat etcem duymazdan gelcm diye olmuyo
:50::50::50:

Annen senden brklemedigincen san a oyle demistir. Annenle arani duzelt bence. Adimi sen de atsan o da atsa simdikinden daha huzurlu olursun.

Canım, anne babalarımız ömrümüze misafir. Anne babada olsa bazen çocuklarını kırabiliyorlar, ben böyle bir durumda bir gün ölüceklerini düşünüp onları kıracak birşey söylemekten kaçınıyorum. öldüklerinde pişman olacak birşey yapmak istemiyorum. Bugün boyunlarına sarılıp özür dilemek için zamanımız varken geç kalmayalım, yarın birgün burnumuzun direği sızlayacak ama bügün yapmak istediklerimizi istesekte yapamayacağız.

Back