ANNEMLE ANLASAMIYORUZ!!!

ezgiezgi

Huzurlu...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
546
95
98
kizlar nedir benim bu cilem ya sanki ben uvey evladim dugunume 3 gun kala gelen hicbirsyee karismayan ama iliskimin herseyine karismak isteyen bir annem var ben evlendigimde surekli ariyordum ozledim soyle boyle ne dese ii sen artik evlisin beni surekli arama esinle cocugunla ilggilen ben burdayim yok bi yaramazlik ki 30 dk uzaklikta oturuoz ki hep derki cok uzaksiniz gelemeyiz siz gelin ... ya anne gelin bak esimin aileside geldi desemde onlarimi kalkindiricam der ...Cocugum oldugunda ilk 6 ay yardimci olduki hersey onun istedigi gibi oldu ev aldim o dosedi bebegin kiyafetini o secti herseyi yapti ki sonradan dediki (ki bu alti ay boyunca hergun bebgi sikayet tetiki oglum coksakin cocuk aglamaz yemek ver yer verme yemez sakin yani) ben yapamam cocuga bakmak kocanin ailesine duser kocan tek cocuk onalrin gorevi dediki onlarda seve seve yapariz dedi ki cok guzel baktilar ogluma geldiler 8 ay burda kaldilar(ben yurtdisindayim) 6 ay oglumu goturduler turkiyeye simdi hamileyim ve yanima geldiler oglumla ki geri gidicekler 2 ay kalmak icin bende bayramda gidicem annem delirdi neden cocugunu gonderiosun sen nasil kadinsin annesin sadece sen mi calisiosun sen mi hamilesin cocuguna baksana isten cik gerekirse.. ben naSIL KALKICAM ALTINDAN YA SINIR OLUYORUM BENIM OGLUM ONUN CANI YAA baksa bile ssurekli sikayet surekli bi laf sokma kardesimin cocugu olursa onunkine bakicakmis olana bibak yardimci olda ondan sonra gerisi dusunuruz,,,

aynen ipler onun elindeydi cogu zaman hersye karismasina izin verdim simdide geri cekince kendimi kotu kadin ben oldum ya vallahi icimi acitio ya dedikelrini kaldiramiyorumna rtik 30 oldum bende cocuk sahibiyim sirf bu yuzden ikinci cocugumu istemedim bende onun gibi kiyaslarsam diye sevinemedim hamile olduguma

Back
X