Annemin yaptığı normal mi ?davranışlarından soğudum

Bu arada bana çalışmak zor gelmiyor hem ev işimi hem de işte çalışıyorum sadece sürekli bana çalışsaydım surekli orayı burayı sildim yoruldum diyor bana bende dedimki emir altında değildin keşke silmeseydin çalışma hayatında emir altındasın mecbur yapıyorsun dedim

Ben annemden neler neler duydum bir bilseniz. Hemde hiç hak etmediğim halde. Artık sorunlu bir kişiliği olduğuna kanaat getirdim ve inanılmaz soğudum. Allah rızası için gidip geliyorum sadece. Eskiden annem için ölürdüm resmen. Allah'a dua ederim Allah'im annemden önce benim canımı al diye. Ne aptalmışım. Şimdi içimden sarılmak bile gelmiyor.

Sizi çok iyi anlıyorum. benim annem de bu tarzdır. böyle saçma sapan bir rekabet alınmalar falan onunla konuşurken hep gerilirim... onu rahatlatmaya, mutlu etmeye çalışıyorum konuşurken ama o da ters teper çoğu zaman.. çok yıpratıcı ne diyeyim. Anne dediğin çocuk gibi olmamalı büyüklüğünü bilmeli. Kızınin halini hatırını sormalı. Çocuğuna surekli dert yanmak şikayet etmek doğru değil. Ama ne yapalım onlar olgun olamıyorsa biz olacağız. Bir dahaki sefere dinleyip anlamaya çalışın çok da cevap vermeyin bence çünkü ne deseniz suçlu olursunuz

Bugün konuştuk bebekten falan bahsediyorduk dedim işte doğum izni vs ne kadar bunları konuşuyorduk ben 1 sene ücretsiz izin alırım dedim belki 2 sene eşimde belki dayımın kızlarından gelir bakicilik yapar dedi falan dedim daha geçenlerde dediydi bakıcı falan bakar diye telefonda annem böyle demişti.Bugunde diyorki sizin evinize gelinmez çocuğuna bile baktırmak istemiyorsun dedi birdenbire bende dedim ne alaka eşim böyle dediydi bende onu dedim illa kimin bakcagini kendimin mi başka birinin mi belli mi dedim neler neler dedi hep bir tartışma oluyor pislik eşinin evine gelip çocuk mu bakılır zaten dedi

Ah gerçekten zor bir durum.. sen de onu tetikleyen birşeyler var. Muhtemelen çocukken de en çok senle uğraşıyordu. En büyük çocuksun diye tahmin ediyorum. Doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…