annemin sorumluluğu

Malesef insanin içi el vermiyor birakmaya ama bu kez de bu surec devam ediyor. Yardimı net olarak kesin beklentisi olmasın
Bu sefer öyle bir yol izliyorum teşekkürler. Burada yazılanların da katkısı oluyor. Bakalım inşallah bir şeyler değişir artık.

Benim eşim evlenmeden önce 5-6 sene boyunca babasının borçlarını ödemiş. Kazandığı her kuruşu vermiş, cebinde harçlığı bile kalmıyormus. Evlenirken borç harç evlendik. Düğün takilarini da aldı babası. Sonra da daha evliliğimizin ilk haftasindan para istemeye başladı. Hemen her akşam eşimle telefonda tartışıyorlardı. Eşimde vermiyordu çünkü hiç paramız yoktu. Ev kira, düğün borcu var, ben işsizim...Bizde eşimle çok sorun yaşadık bu yüzden. Ben kendimi evli barkli çocuklu bir adamla evlenmiş gibi hissediyordum hatta. Annesi, babası, kardeşleri hepsi birşey istiyor. Sürekli problem. Boşanmayı düşündüğüm zamanlarda oldu. Çünkü zaten borç içindeyiz birde arayıp para diye sıkıştırmaları o kadar sinir bozucuydu ki.Zoruma gidiyordu millet gelinine neler yapıyor evlenirken bunlarda elimizdeki üç kuruşa göz dikiyorlar diye. Eşime de çok kızıyordum çünkü o alıştırmis babasını bu şekilde. O borçlanmış eşim ödemiş. Adam eşimi babasi gibi görmeye başlamış artık. Nasıl olsa oğlum var arkamı toplar diye düşünüp asla hesap yapmadan yaşamış yıllarca. Şuan hiç yardım etmiyoruz ve bu yüzden bana düşmanlar. Çok sorun yaşadım eşimin ailesiyle bu zamana kadar. Sadece para mevzuları da degil. Ama size tavsiyem biraz geri çekilin. En azından size güvenmesin birşey yaparken.

Sizi çok iyi anlıyorum ya ilk evliliğimde benzer problemleri çok yaşamıştım bende. Telefonumu bile gizlice alıp sattığını hatırlarım babasının. Eşinizin davranış şekli çok iyiymiş o açıdan şanslısınız. En azından artık huzurlu günlere erişmişsiniz varsın kötü bilsinler. Allaha şükür şu ana kadar annem yüzünden eşime bir zorluk yaşatmadım borç harç gibi çünkü kimse yapmak zorunda değil ve insanın gerçekten gücüne gidiyor çalıştığını vermek zorunda kalmak. Kendimi geri çektim bende hayırlısı sen halledersin dedim köşeme çekildim bakalım inşallah güzel gelişmeler olur.

Annenize o kadar annelik yapmışsınız ki bırakın kendisi anne olduğunu hatırlasın, size güvenip böyle rahat, kafasına buyruk yaşıyor

Önceden arkasını toplamışsınız ama şimdi ne yapabilirsiniz ki? Bebek doğunca bebeği bırakıp işe mi gireceksiniz? Sizin de yapabileceğiniz bir şey yok. Olsa bile yapmayın. Siz destek oldukça sorumsuzluğa devam eder. Annenizin de düşünmesi gerekiyor.

Evet Allah'tan eşim ailemde ailem diyen biri değil. Şuan iyiyiz çok şükür. Sizde herşeyi duzeltirsiniz inşallah. Allah kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…