Gece buraya döktüm içimi ama çok net herşeyi yazmadım bazılarınız yanlış anlamış şimdi arkadaşlar ben bu konuyu çok kendime dert ediniyorum hiç aklımdan çıkmıyor çok ta üzülüyorum ama elimden keşke birşey gelebilse.. arkadaşlar ben evliyim iki küçük bebeğim var biri 16 , diğeri 5 aylık ve de yurtdışındayım vizemin süresi de bittiğinden dolayı gidemiyorum başvurumun tekrardan onaylanmasını beklemem lazım annem için.. anne herkes için çok hassas annem rahatsız hergün fenalaşıyor kız kardeşim 22 yaşında benimle 3 seneye yakındır konuşmuyor sebebi ise normal kardeşler arasında olan şeyler evde temizlik yapmazdı ben kızardım küfürleşirdik böyle ve benimle konuşmuyor. Bir tane de abim var bunlar şuan annemin yanında ben annemle sürekli wp ta görüntülü konuşurum. Mesela annem hep odada yalnız yatalak değil annem bu arada… kız kardeşim hep odasında annemin yanında değil anne evde yemek temizlik vs birşey yapıyor mu diyorum evet diyor yapıyor ama ben görüntülü konuştuğum da anneme soruyorum ne yedin diye hep aynı kahvaltı pratik şeyler söylüyor demek istediğim şöyle annem hasta ona yemek yapması lazım anneme güzel bakması lazım ilgilenmesi lazım ama onun yaptığı benim içime sinmiyor eksik geliyor anneme çayını bile onun vermesi lazım annem Çünkü çok yorgun halsiz olduğu hergün bana söylüyor. Kız kardeşim için üzülüyorum çünkü anneme birşey olursa ne yapacak benim eşim onu buraya getirir mi bilmiyorum.. o da çok uyanık bir kız değil uyanıklığı bana ona mesaj attım bak anneye böyle destek ol diye den niye benimle konuşmuyorsun diye aradım hiç cvp vermedi bile üzülüyorum ya vallahi. Hele abim Allah düşman başına öyle evlat öyle koca vermesin.. annemi yedi yedi kadını perişan etti sürekli borç annem temizlik yapar ona verirdi merdiven siler bize bakardı. İki kardeşim orda annem hastaneye babam ile gidiyor kadının Türkçesi iyi değil koz kardeşimin gitmesi lazım onunla doktor ile onun konuşması lazım ama yok. Yani ben uzak ta sadece maddi olarak destek oluyorum veya annemi arıyorum dinlen otur diyerek üzülüyorum bee bana birşey değin de tek olmadığımı bileyim