Onkoloji - Kanser ve Türevleri Annemin saçları bugün elimde kaldı...

Aminn inşallah basimdan eksik olmasin annem dualariniza çook tesekkur ederim

Rabbim anneciğinize şifa versin...inşallah iyileşir hemen..saçları daha da güçlü çıkar..

benimde annem bir kaç ay önce göğüs kanserini atlattı çok şükür.
biz kemoterapiye başlamadan kazıttık tüm saçını.
annem zaten kapalı olduğu için çok fazla etkilenmedi.
kemoterapi biter bitmezde yepyeniii harika saçlarına kavuştu.
Allah yardımcınız olsun,şifa versin.

Aynen öyle önemli olan sağlık kesinlikle. Biraz daha zaman geçsin de kuaforun yolu gözüktü bize

Bu şekilde sınanmadım ama eminim çok zor bir dönemden geçiyorsunuz. Yine de moralinizi yüksek tutun. Belli ki anneniz sizden güç buluyor. Annenizle iletişiminiz çok güzel, arkadaş gibi. Umarım yine yener hastalığını, geçmiş olsun.

Benim önerim, dikkati saçından başka yerlere yönlendirmeniz. Dikkat çekici takılar yada kıyafetler vs. Yada annenizle çift gibi aynı şeyleri giyip çıkabilirsiniz dışarıya. Amaç olarak saçı geri planda dursun, tamamen dökülse bile hem karşıdan gören hem de kendisi ve sizin ilk dikkatini saçı değil de kıyafetleri, takıları, ayakkabıları vs. çeksin.

Çook tesekkur ederim hepinizin güzel yorumlarina. Allah herkese şifa versin sağlık en önemlisi. Mesajlarinizi okuyup bi parça mutlu oldum sagolun. Yakinda elimde renk renk peruklarla eve gelip eglendirsem mi onu diye düşünmüyor değilim :)

güzel bir küpede olsun yanında :)

Canım başa gelmeyince bilinmiyor malesef,anneniz bir kez yenmiş bu hastalığı bunu da antlatacakdır Allah'ın izniyle sigara mı kullanıyor anneniz?

Allahım acil şifalar versin hiçbir evladı annesiz hiçbir anneyi evlatsız bırakma yarabbim

Kıyamam ona ya duygusallaşmış epey. Bir bilgim yok konuyla alakalı ama Allah sabır ve acil şifalar versin. Sizin gibi evladı olduğu sürece sırtı yere gelmez.

geçmiş olsun öncelikle,bu durumları geçen sene yaşadım,kemoterapi alıp da dökülmeyeni ben tanımıyorum,ama şanslıydım kaşlarım dökülmemişti...bir çözümü falan da bilmiyorum hiç duymadım,sabırlı olup uzamasını beklemekten başka yapacak bişey yok,umarım tez zamanda şifa haberlerini duyarız...

Size de çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir. Çok tesekkur ederim insallah bu da geçecek. Evet bi çare bulamadik biz de dökülecek napalim olsun sagliktan önemli değil :)

Rabbim şifa versin inşallah sağlığına kavuşur tüm hasta insanlarımız,peruk deneseniz? kısacık kestirip bandaj takıyorlar ya çok güzel oluyo hatta kısa saç kadınları daha genç gösteriyo .bide güzel bir küpe kulağına anne kız değil arkadaş gibi olursunuz sen o tatlı canını hiçüzme sakında saçını kestirme öyle flimlerdeki gibi anneniz daha çok üzülür. bol bol gülümsetin annenizi en güzel ilaç mutluluk bence. senin gibi düşünceli kızı varken annenin sırtı yere gelmez Allah yardımcınız olsun

Gözlerim doldu. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Renkli bandanalar filan var.Bir çok bayanda gördüm.

Tesekkur ederim :) kisa kestirmeyi biraz daha zaman geçince konusiyim o da isterse neden olmasin ama önemli olan sagligi iste. Zor ya ... Allah şifa versin tüm hastalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…