Onkoloji - Kanser ve Türevleri Annemin saçları bugün elimde kaldı...

doktor anneme zaten öleceksin diye birşey demedi ki. zaten o kendisi diyor asla bi ömür biçemez doktor sayı veremez diye. yanlış anlamışsınız. Onun söylediği ameliyat olmadan tam bir iyileşme olamıyormuş yani o tümör tamamen oradan kazınamıyormuş kemoterapi yok edemezmiş sadece kemoterapiyle bundan sonra stabil durumda tutmaya çalışıyorlar o da artık ne kadar süre böyle gider bilmiyorum.... türünü falan hiç bilmiyorum anneme sorduğumda erken teşhis değil ama geç kalınmış bir teşhis de değil bana da öye söyledi doktor çok üstünde durmadım ben de dedi. Küçük hücreli kanser mi ne öyle birşey biliyorum sanırım o terimlere de çok uzağım yanlış bilgi vermeyeyim.
Annenize de Allah şifa versin. Aynen öyle doktorlar bir sayı veremez. Allah bilir ne kadar yaşayacağını. Ama şöyle bi gerçek var ki iyileşmez dediklerine göre amaçları annemin ömrünü uzatmak artık nereye kadar bilmiyorum...
inşallah annecinin de ömrü yıllarca uzaaaaar... 5 yıl doldurunca atlattı diye bakılıyor. inşallah öyledir. ve inşallah sizlerde yılları atlatırsınız. size denilenler bize de denilmişti. karamsar olmaman için örnek vermek istedim. Allah yürek genişliliği kabullenme gücü versin. hiç kolay olmadığını biliyorum. sonsuz şifalar diliyorum

inşallah annecinin de ömrü yıllarca uzaaaaar... 5 yıl doldurunca atlattı diye bakılıyor. inşallah öyledir. ve inşallah sizlerde yılları atlatırsınız. size denilenler bize de denilmişti. karamsar olmaman için örnek vermek istedim. Allah yürek genişliliği kabullenme gücü versin. hiç kolay olmadığını biliyorum. sonsuz şifalar diliyorum
5 yıl olayını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim :)
Çok teşekkür ederim ilginize evet kolay değil ... :KK43:
İyi dileklerinize de teşekkür ederim inşallah ya :/

X