Onkoloji - Kanser ve Türevleri Annemin saçları bugün elimde kaldı...

Anneciğinin daha gür ve sağlıklı saçları çıkacak,kısa bir dönem bu hayırlısıyla. Çok geçmiş olsun

Size de çok geçmiş olsun umarım atlatırlar ben inaniyorum

Teşekkür ederim bastan kestirmek ya da kazıtmak istemedi üstelemedik biz de gittiği kadar gitsin dedi ama böyle döküldüğünü gördükçe de üzülüyor iste dediğinize bakacagim tesekkur ederim

Cok gecmis olsun ben annenizin atlatacagina inaniyorum guclu olmaya calisin.Benim babamda kanser atlatti maalesef sac dokulmesini engelleyecek bir sey yok o yuzden babam sacini kestirmisti sizde oyle yapip peruk kullanabilir anneniz Allah acil sifalar versin.

Çook tesekkur ederim güzel mesajiniza :) ben inanıyorum yenecegimize

Amin çok tesekkur ederim sizin babaniz da atlatmistir umarim sagligi yerindedir

Allahım anneciğine ve tüm hastalara şifa versin en yakın zamanda.
Kolay değil anlıyorum ama Rabbim çok büyük,bol bol dua edin ve ne olur moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Çok zor di mi benim de bugün saçlar elimde kalinca hic caktirmamaya calistim ama içim çok kotu oldu... Atlatacagiz inşallah :)

gecmis olsun ...

Öyle her dustan sonra moreliniz bozulucak saclari sifira vurdursun peruk alin annenize ...

Bu sorudan sonra sanırım geçerdik ikimizde aynanın karşısına saçımızı kazıtırdık. Yani onu yanına yakıştırmaman değilde onu her haliyle sevdiğini saçsızlığın sorun olmadığını onunla birlikte saçımı kazıtırsam dert etmeyeceğimi göstermiş olurdum. Deneyin derim

Allahım acil şifalar versin sizede dayanma gücü inşallah bir kez daha atlatır güzel günleriniz olur. Çok zor ...
Ama kazıtmaktan başka çare de yok gibi tedavi sürecinde naparsanız dökülür heralde.

Bunu çok düşündüm hatta bana sokağa benle cikmazsin artik dediğinde kizip ben de kestiririm öyle cikariz demiştim sakin öyle birşey yapma seni öyle gorursem çok uzulurum dedi ondan korktum yapmaya

anca beraber kanca beraber deyip götür onu kuaföre bence, yoksa her taramada üzüleceksiniz... ne olmuş saçlar kazınsın ben hiç sebep yokken kazıdım geçen yıl pek rahat oluyor yazın sıcağında.... hemde saçlarım baya uzundu bir anda sıfır oldu... sağlığı düzelsinde varsın saç olmasın...

Çok zor di mi benim de bugün saçlar elimde kalinca hic caktirmamaya calistim ama içim çok kotu oldu... Atlatacagiz inşallah :)

Zorluğunu anlatacak sözcük bilmiyorum
Bu hastalık herkese zor ama kadınlar için daha bir zor sanki
Annemin kolostomisi vardı mesela, saçları yok, nefrostomi var, estetik kadın için hep çok önemli olmuştur
Bazen oturduğu yerde aynadan izlerdi kendisini, ölmek bile koymadı ona aynadaki görüntüsü kadar....
Çok zorrrr çokkk....
Dualarım sizinle bir kere başarmışsınız, yine başaracaksınız inşaAllah, güzel, sağlıklı ömür nasip etsin Rabbim annenize, başınızdan hiç eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…